Görüş Bildir
Haberler
Senin Kafan Neden Bu Kadar Karışık?

etiket Senin Kafan Neden Bu Kadar Karışık?

Zaman zaman insanların kafası karışabilir. Bazen işler yolunda değildir bazense her şey yolundadır ama yine de kafan karışıktır. Bakalım, senin kafan neden bu kadar karışık?

Haydi öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, birini istemeden çok üzdüğünü fark ettiğinde genelde ne yaparsın?

4. Peki hayatında hiç yaptığın bir şey için pişman oldun mu?

5. Şimdi de telefonun için bir wallpaper seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki son zamanlarda popüler olan bu dizilerden hangisi favorin?

7. Ailenle genelde aran nasıldır?

8. Ve son olarak, günün çoğunu genelde nerede geçirirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayat şartları!

Senin kafan son zamanlarda epey bi karışık. Bunun sebebi ise son zamanlarda hayatında pek çok şeyin yolunda gitmemesinden kaynaklanıyor. Oysaki sen elinden geleni yapıyorsun. Fakat bir şeyler hep ters gidiyor. Buna kafayı takıp genelde üzülüyorsun. İnsanlara çok fazla değer veriyorsun. Aynı zamanda verdiğin değerin karşılığını almak istiyorsun. Çünkü her insan içten içe sevilmek, değer verilmek ister. Ama genelde iş beklediğin gibi gerçekleşmez. Senin ince düşündüğün detayları karşı taraf düşünmez. Kendinde hata ararsın. Düşünmekten kafayı yersin. Sonrasında aslında sorunun sende değil, karşındakinde olduğunu fark edersin. Ama yine de bu insanın canını fena halde sıkar. Kafan biraz bunlardan dolayı karışık.

Bunun yanında ilişkilerinde genelde hep bir güven duygusu hissediyorsun. Bu senin geçmişte yaşadığın tecrübelerinden kaynaklanıyor. Ne zaman biriyle yeni bir ilişkiye adım atsan içinde hep bir kaygı oluyor. Belki de geçmişin izleri, korkularını tetikliyor. Bu yüzden kafan epey bir karışmış. Gerek hayat şartları, gerek ilişkiler seni epey yıpratmış gibi. Ama herkesin hayatında böyle dönemler olur. Sen de şu an zor bir dönem geçiriyorsun. Fakat üstesinden gelebilmek tamamen senin elinde. İnan ve çabala. Mutluluk çok yakında. :)

Gelecek ve geçmiş arasında sıkışıp kalmışsın!

Son zamanlarda çıldırma aşamasına geldiğini görüyoruz. Sanki hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi. Ama yolunda gitmeyen en önemli şey ise ne istediğini bilmemen. Kafan bu konuda aşırı karışık halde. Sürekli bir şeyler düşünüyorsun ama ne yapmak istediğini bilmiyorsun. Geleceğe dair şimdiden çabalamak, o yolda ilerlemek istiyorsun. Fakat nereden başlayacağını bir türlü kestiremiyorsun. Eğer kafanda net bir şey oluşturmuş olsan her şey takır takır ilerleyecek. Bir şeyler için uğraşıyorsun ama ne için olduğunu sen de bilmiyorsun. Sanki sana verilen bir görevi gerçekleştirmek için yaşıyormuş gibi hissediyorsun. Artık hayatında yenilik istiyorsun. Farklı şeyler yapmak, kendin için uğraşmak, bir hayal uğruna koşturmak... 

Tüm bunların yanında kafanı karıştıran bazı insanlar var. Sen içinde kocaman bir geçmiş özlemiyle yaşıyorsun. Her ne kadar yeni bir güne uyansan da olmuyor. Geçmiş peşini bırakmıyor ya da sen bırakmak istemiyorsun. İçinde hala yaşayan birisi var. Bunun verdiği özlem, acı, ulaşılmazlık hissi seni mahvetmeye yetiyor. Ama şu anda sadece kötü bir dönem geçiriyorsun. Bunların hepsini atlatacak, hayatına daha güzel bir şekilde devam edeceksin. Sadece biraz zaman. :)

Her şeyin üste üste gelmesi seni çıldırtıyor!

www.egonomik.com

Her şey üst üste geldi değil mi? Sanki biri yetmezmiş gibi olayların art arda gelmesi seni canından bezdirdi. Aile, iş, aşk, okul, arkadaş vs... Artık bunların hepsinden o kadar bıktın ki, çekip gitmek istiyorsun. Evde ailenin dırdırı, dışarıda arkadaşlar, okulda hocalar artık yakanı bırakmalılar. Çünkü sen şu anda çıldırma aşamasındasın. Herkesten bir an önce kurtulmak istiyorsun. Özellikle seni üzmek isteyen, kötü enerji veren insanlardan uzak durmayı düşünüyorsun. Çünkü böyle insanlar etrafında var olduğu sürece sana rahat yok. Ne zaman kendini mutlu hissetsen bunu bozmak için elinden geleni yapıyorlar. Senin sevincine ortak olmuyorlar. Her şeyin olumsuz yönüne bakıp, içini karartıyorlar. Sen hepsinden ama hepsinden bıktın. Arık seni gerçekten seven insanların yanında olmasını istiyorsun. Sen de biliyorsun ki, bu hayattaki en önemli şeylerden biri. Etrafındaki insanlar senin yönünü belirler. Ve sen yönünü değiştirmeye kararlısın. Bu kafa karışıklığına son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Tüm bunların yanında ilişkilerinde büyük bir sıkıntı yaşıyorsun. Ne zaman güzel bir ilişkiye başlasan sonu kötü bitiyor. Bu durumun senin yüzünden mi yoksa karşı tarafın yüzünden mi olduğunu düşünüp duruyorsun. Zaman zaman kendini suçlarken buluyorsun. Bazen de bütün suçu karşı tarafta buluyorsun. Ama unutma bir ilişki iki kişiliktir. Eğer ortada bir sorun varsa bu ikisine aittir. Suçu tek bir kişiye yüklememelisin. Her insan farklıdır. Belki de karşına çıkan insanlar senin için uygun değillerdir. O yüzden kafanı bunlarla daha fazla meşgul etmemelisin. Elbet bir gün karşına gerçekten anlaşabileceğin insan çıkacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
746
204
134
59
41
32
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın