Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin Bir Otelde Olmazsa Olmaz Şeyi Tahmin Ediyoruz!

Senin İçin Bir Otelde Olmazsa Olmaz Şeyi Tahmin Ediyoruz!

Selluka
05.03.2023 - 16:39

Otel tatiline giderken herkesin beklentisi farklıdır ve herkesin ince bir çizgisi vardır. Peki senin için bir otelde olmazsa olmaz şey ne? 

Cevabını öğrenmek için haydi teste! 🔥

1. Yaz tatiline genelde kiminle gidersin?

2. Denizci misin, havuzcu mu?

3. Tatilini nasıl geçirirsin?

4. Bavulunda olmazsa olmaz parçalar ne?

5. Evcil hayvanın var mı?

6. Bunlardan hangisi seni tatilde en çok dinlendiren şeydir?

7. Son olarak, bu görsellerden birini seç ve testi bitirelim!

8. Masaj!

8. Masaj!

Senin için en önemli şey kesinlikle masaj diyebiliriz! Tatilde dinlenmeyi çok sevdiğin için bir otele gitmeden önce baktığın ilk şey masaj hizmetinin olup olmadığı ikinci önemli kriterin ise masajın çeşitliliği! Gittiğin otelde masaj hizmetinin genişliği seni havaya uçurabilecek detaylardan biri!

9. Aqua park!

9. Aqua park!

Senin için en önemli şey kesinlikle aqua park diyebiliriz! Eğlenmeyi çok sevdiğin için bir otele gitmeden önce baktığın ilk şey aqua parkının olup olmadığı ikinci önemli kriterin ise kaç tane kaydırak olduğu oluyor! Özellikle de bu eğlence kısmının çeşitliliği seni mutluluktan havaya uçurabilecek detaylardan biri!

10. Açık büfe!

10. Açık büfe!

Bir otelde senin için en önemli şey kesinlikle açık büfe diyebiliriz! Yemek yemeyi çok sevdiğin için bir otele gitmeden önce baktığın ilk şey açık büfesinin olup olmadığı ikinci önemli kriterin ise bu açık büfelerin çeşitliliği oluyor. Özellikle de dünya lezzetlerinin ve zengin ürün çeşitliliğinin olduğu açık büfeler seni mutluluktan havaya uçurabilecek detaylardan biri!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
17
16
15
12
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın