Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatını Kolaylaştıracak Yapay Zeka Hizmeti Ne?

etiket Senin Hayatını Kolaylaştıracak Yapay Zeka Hizmeti Ne?

14.02.2022 - 12:00

Görevleri kendi kendilerine öğrenebilen ve öğrendiği bilgilerle kendi hareketlerini şekillendiren yapay zeka teknolojisi, gündelik hayatta birçok işimizin kolaylaşmasını sağlıyor. Peki senin hayatını kolaylaştıracak yapay zeka hizmeti ne? Cevabı testimizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başlamadan önce yaşını öğrenebilir miyiz?

Evinde en çok hangi işle meşgul oluyorsun?

Evden mi, iş yerinden mi çalışıyorsun?

Hangi telefon uygulamalarını daha çok kullanıyorsun?

Senin için aşağıdakilerden hangisi daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aşağıdaki görüntülerden hangisi sana daha ilgi çekici geliyor?

Seçeneklerdeki ürünlerden birini seçmek zorunda olsan, tercihini hangisinden yana kullanırdın?

Son olarak, bize günlük hayatta en çok şikayetçi olduğun konuyu söyler misin?

Robot süpürge!

Bazılarımızın ciddi anlamda üşendiği temizlik işlerini üstlenen robot süpürgeler sayesinde yerinden bile kalkmadan evinin zeminini temizleyebilirsin! Bu sevimli robotların yeni versiyonlarında yapay zeka teknolojisinden de faydalanıldığını ve bu sayede evindeki nesneleri tanıyarak daha etkili bir temizlik yaptığını da belirtelim. Bir robot süpürge edinirsen hayatın kolaylaşabilir, bizden söylemesi!

Akıllı asistan!

Akıllı telefonlarla birlikte hayatımıza giren akıllı asistanlar, sesli komut ile cep telefonunda ya da diğer teknolojik cihazlarında istediğin işlemleri yapabilmeni sağlıyor. En yaygın kullanılan örneği 'Siri' ve 'Alexa' olan bu teknoloji,  cep telefonunu eline bile almadan işlerini halletmeni sağlıyor. Akıllı asistanlara hayatında daha çok yer vermek birçok işini kolaylaştırabilir, bizden söylemesi!

Akıllı saat!

'Smartwatch' adıyla da bilinen akıllı saatler, akıllı telefonuna entegre halde çalışarak birçok işini kolundaki saatle halletmeni sağlıyor. Bir akıllı saat edinerek gündelik hayatında yapay zeka teknolojisinin nimetlerinden faydalanabilir, işlerini kısa sürede kolayca halledebilirsin!

Otomatik pilot!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını kolaylaştıracak olan yapay zeka hizmeti, otomatik pilot! Havacılıkta sık kullanılan otomatik pilot teknolojisi, otomobillerde de yavaş yavaş yaygınlaşıyor. Otomatik pilot; aracın yoldaki engelleri ve rotayı algılayarak, bir sürücüye ihtiyaç duymadan kumanda edilmesini sağlıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın