Görüş Bildir
Haberler
Senin Girişimin Ekonomik Durgunluktan Nasıl Çıkar?

Senin Girişimin Ekonomik Durgunluktan Nasıl Çıkar?

Begüm
17.11.2022 - 20:35

Bakalım senin girişimin ekonomik durgunluktan hangi yolla sağ salim çıkabilecek? Testi çöz, hemen nasıl çıkabileceğini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sen yerele mi hitap ediyorsun globale mi?

2. Peki ne kadar süredir bu girişimin başındasın?

3. Girişimini anlatan en iyi kelime hangisi?

4. Kaç kişiyi yönetiyorsun?

5. Tarafını seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Risk almayı seviyor musun?

7. Son olarak, sence hangisi girişimciliğin olmazsa olmazıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Küçülmeye gitmelisin!

Küçülmeye gitmelisin!

Bu ekonomik durgunluk döneminde girişimini korumak için yapabileceğin şeylerden biri küçülmeye gitmek olabilir. Biliyoruz, kulağa biraz üzücü geliyor ama bu süreci atlatmak için en doğru çözümlerden biri kesinlikle ekibini ve alanını biraz da olsa küçültmek. Böylece gelir-gider tablonu daha uygun bir seviyeye çekerken bu dönemi yara almadan kapatabilirsin.

Maaliyetleri azaltmalısın!

Maaliyetleri azaltmalısın!

Durgunluk döneminin yıkıcı etkilerinden kaçınmak için faaliyetlerini kontrol ederek bunları azaltma yoluna gidebilirsin. Özellikle ekonomik durgunluk döneminde enflasyonla da başa çıkmak için gelir-gider tablonu detaylıca gözden geçirmende fayda var. İhtiyacın olmayan veya şu anlık için fazla görünen masraflarını kısarken belki üretim sürecini de değiştirebilirsin.

Radikal değişiklikler yapabilirsin!

Durgunluk döneminde fark yaratmanın bir diğer yolu da radikal değişikliklerdir. Biraz riskli olsa da girişimini kurtarmak ve farklı bir boyuta taşımak için radikal birkaç değişiklik yapabilirsin. Burada önemli olan hedef kitleni ve müşterilerini doğru bir şekilde analiz ederken pazardaki eksikleri de fark etmek. Her ikisini doğru ve kontrollü bir şekilde analiz ettikten sonra girişiminde radikal değişiklikler yaparak girişimini kurtarabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın