Görüş Bildir
Haberler
Senin Enerjinin Hangi Şifalı Taşa Benzediğini Söylüyoruz!

etiket Senin Enerjinin Hangi Şifalı Taşa Benzediğini Söylüyoruz!

Aylak Madam
27.12.2016 - 19:22

Yüzyıllardan beri doğal taşların insanlara şifa verdiğine veya özelliklerine göre enerji akışlarını değiştirebildiğine inanılır. 

Peki sen sahip olduğun özelliklere göre hangi şifalı taşa benzediğini öğrenmek ister misin?

Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sana en çok hitap eden kelimeyi seç!

1. Sana en çok hitap eden kelimeyi seç!

2. Peki, bu görsellerden hangisi seni daha çok çekiyor?

3. Tanıdığın insanlara seni sorsak, seni bize nasıl anlatırlardı?

4. Eğer bir süper gücün olsaydı bunlardan hangisini kökten silmek isterdin?

5. Bir tartışma sırasında çoğunlukla nasıl davranırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu çaylardan en hoşuna gideni seçmeni istiyoruz senden!

7. Son olarak da bu hayvanlardan hangisini daha çok sevdiğini söyle bize!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen enerjinle "Dumanlı Kuvars Taşı"na benziyorsun!

Sen enerjinle "Dumanlı Kuvars Taşı"na benziyorsun!

Sen görüp görebilceğimiz en gerçekçi insanlardan birisin. Genel olarak hayatında denge olmasını seviyor ve o dengeyi sürdürebilmek için de elinden geleni yapıyorsun. Düşüncelerini kontrol etmek konusunda da oldukça başarılısın. Öyle ki herhangi negatif bir düşünce seni kolay kolay etkileyemiyor. En önemli tartışmalarda dahi bu kontrollü davranışların sayesinde rahatlatıcı bir etki yaratıyorsun. İşte bu özelliklerinden dolayı sen zihinsel konsantrasyonu güçlendiren Dumanlı Kuvars Taşı'na benziyorsun!

Sen enerjinle "Akik Taşı"na benziyorsun!

Sen enerjinle "Akik Taşı"na benziyorsun!

Enerjik yapın ve kendine güvenen tavırlarınla etrafına adeta ışık saçıyorsun. Zihnin, bitmek tükenmek bilmeyen enerjin sayesinde hep yeni keşifler yapıp duruyor. Bu da yaratıcılığına yaratıcılık katıyor. Tembellikten de doğal olarak nefret ediyorsun. Canlılığın, enerjin öylesine içinde patlıyor ki, cesaret olarak her dışarı akmaya başlıyor.  İşte bu özelliklerinden dolayı sen insana canlılık veren Akik Taşı'na çok benziyorsun!

Sen enerjinle "Azurit Taşı"na benziyorsun!

Sen enerjinle "Azurit Taşı"na benziyorsun!

Sen sakin, düşünceli ve haliyle de oldukça derin bir yapıya sahipsin. Olayları dışarıdan gözlemlemek ve kendi içinde çözüme kavuşturmak konusunda senden iyisi yok. Nedeni ise oldukça açık: Yüksek enerjin, kolaylıkla berraklaştırabildiğin düşüncelerin ve iletişim yeteneğin! Büyük resmi gören ve o resimdeki küçüklüğümüzü çok önce fark eden sen, bu bilgeliğinden dolayı etrafındakileri büyülüyorsun. Çevrendekilere sükunet ve huzur veren sen, kesinlikle Azurit Taşı'na benziyorsun!

Sen enerjinle "Ametist Taşı"na benziyorsun!

Sen enerjinle "Ametist Taşı"na benziyorsun!

Sen neşeli, iyimser ve kesinlikle etkileyici birisin! Etrafını resmen bir güneş sistemi gibi saran pozitif enerjinle herkese iyi geliyorsun. Kafanı gereksiz detaylarla yormayı ise çoktan bırakmışsın. Bize sorarsan çok da iyi etmişsin. Zira hayat kısa ve pozitif enerjisini herşeye rağmen koruyabilen birini bulmak, yolda yürürken elmas bulmaktan bile daha zor. İşte bu nedenle sen stres savmasıyla ün yapmış Ametist Taşı'nı andırıyorsun.

Sen enerjinle "Agat Taşı"na benziyorsun!

Sen enerjinle "Agat Taşı"na benziyorsun!

Sen zeki ve fazlasıyla da anlayışlı birisin. Duygusal yanın öylesine gelişmiş ki, sevdiğin insanların kalbini adeta kitap gibi okuyabiliyorsun. Sevdiklerini korumak konusunda da, inanılmaz derecede hassassın. Onlara zarar verecek herhangi bir şey söz konusu olduğunda, cesaret zırhını üzerine giyip yapmayacağın şey yok. Bu özelliklerinden dolayı sen bilgelik ve dengenin zamansız sembolü Agat Taşı'na çok ama çok benziyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
498
241
165
109
56
41
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
öykü

akik taşı çıktım jdsadsakdasdka ki tembel bir insanımdır

Bilge Adam

Mint çayı ne yahu nane çayı demek bu kadar mı zor ?

Nazlı Aşkın

Sen enerjinle "Akik Taşı"na benziyorsun! Sen enerjinle "Akik Taşı"na benziyorsun! Enerjik yapın ve kendine güvenen tavırlarınla etrafına adeta ışık saçıy... Devamını Gör