Görüş Bildir
Haberler
Senin Enerjin Pozitif mi, Negatif mi, Yoksa Nötr mü?

etiket Senin Enerjin Pozitif mi, Negatif mi, Yoksa Nötr mü?

Hepimizin hem etrafına yaydığı hem de ruhsal modunu etkileyen bir enerjisi vardır: Bu enerji ara ara değişse de genel olarak hep aynıdır! İşte bu test ile sana enerjinin nasıl olduğunu söyleyeceğiz!

1. İlk olarak: Bunlardan hangisi seni motive ediyor, mutlu ediyor, hareketlendiriyor?

2. Tamam tamam kötü şeyler düşünme, hemen yükseltiyoruz enerjiyi: Hadi seni kıpır kıpır edecek bir şarkı seç!

3. Bir de ilginç bir soru soralım: Enerjiyle alakalı bu terimlerden hangisi daha çok hoşuna gitti, anlamını bilmen önemli değil!

4. Diyelim ki enerjinin bir rengi var: Seninki ne renk olurdu?

5. Mükemmel bir pazar gününde eksik olmaması gereken şey ne sana göre?

6. Kahvaltı falan demişken, sabah uyandığında nasıl olduğunu merak ediyoruz!

7. Son olarak: Kendini bu mesleklerden hangisine daha yakın hissediyorsun?

İlkbaharın gelişi kadar pozitifsin!

İlkbaharın gelişi kadar pozitifsin!

Baharın geldiğini anladığın o an; çiçeklerin açmaya, güneşin artık daha parlak olmaya ve sıcak rüzgarların tenini sevmeye başladığı o an! Hiç kuşkusuz herkesin içinde bir mutluluk ve neşe uyandırır! İste senin enerjin de tıpkı baharın gelişi gibi: Sen daima pozitif ve neşeli bir insansın. Yüzünden gülümsemen ve içinden enerjin hiç ama hiç eksik olmuyor resmen. Dahası, sen bu güzel ve pozitif enerjiyi sadece kendine saklamıyor; tıpkı güneşin ışıklarını dağıtması gibi etrafındaki tüm insanlara dağıtıyorsun! Senin yanında birinin kötü hissetmesi neredeyse imkansız!

Güz kadar dengeli: Ne pozitif ne negatifsin!

Güz kadar dengeli: Ne pozitif ne negatifsin!

Sen hayatında o dengeyi oturtan insanlardansın: Ne daima bir Polyanna gibi ortalıkta dolanıyor, ne de melankoliye vurup kendini odalara kapatıyorsun. Tam anlamıyla ortadaki dengeyi yakalamış ve hayatına mükemmel bir uyum içinde devam ediyorsun. Yeri geldiğinde enerjin pozitif oluyor ve hem kendini hem de çevrendekileri mutlu ediyorsun; ama bazen de kendini bırakıp negatif enerjye teslim oluyorsun. Fakat bunda kötü hiçbir şey yok: İnsan her zaman bu kadar pozitif ve mutlu olamaz. Hayatta inişler çıkışlar olacak ki o hayat hayat olsun! En başta da dediğimiz gibi: Sen o mükemmel dengeyi yakalamış insanlardan birisin!

Kış soğuk yüzü kadar negatifsin!

Kış soğuk yüzü kadar negatifsin!

Hani kışın sokakta yürürken iliklerimize kadar işleyip bizi titreten o kış rüzgarları vardır ya: Maalesef ama senin enerjin de bu derece soğuk ve negatif! Sen sanki her şeyin suçlusu kendinmiş gibi davranıyor, kendinle asla barışmıyor ve daima başına kötü şeyler gelecekmiş gibi davranıyorsun. Hatta bazen içten içe aslında bunları hak ettiğini düşünüyorsun! Ama sana bir şey söyleyelim mi? Aslında hiç de düşündüğün gibi değil! Bir kere sen kendini sevmediğin için asla mutlu olmuyorsun, diğer yandan içindeki bu negatif enerjiyi çevrene de yaydığın için sürekli gerginlik dolu anlar içinde bulunuyorsun ve daha da önemlisi sen hep olumsuz şeyler düşündüğün için bir bakıma onları kendine çağırıyorsun! Bu yüzden en kısa zamanda pozitif düşünmeye başlamalı ve kendine bir çeki düzen vermelisin güzel insan! Çünkü aslında hayat hiç de düşündüğün kadar b*ktan bir yer değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1020
398
186
157
74
49
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Güz kadar dengeli: Ne pozitif ne negatifsin!

Eslem

İlkbaharın gelişi kadar pozitifsin! İlkbaharın gelişi kadar pozitifsin! Baharın geldiğini anladığın o an; çiçeklerin açmaya, güneşin artık daha parlak olma... Devamını Gör

serhat akşahin

yalannnnnnnnnnnnnn

Meysera Kaya

Ne pozitif ne negatifsin! (Ciddi misin? 😂)