Görüş Bildir
Haberler
Senin "Elf" İsmin Ne?

etiket Senin "Elf" İsmin Ne?

diazepam
02.02.2015 - 03:04 Son Güncelleme: 02.02.2015 - 12:32

Orta Dünya'nın en güzel yaratıklarından birisin, peki ismin ne olurdu hiç düşündün mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

1. Sence en etkileyici orta dünya manzarası hangisi?

2. Sana göre hangi şıkta verilmiş olan eşleştirme en doğrusu?

3. Karizma kelimesinin karşılığını hangi şıkta bulursun?

4. Bir kadında/erkekte en çok neye önem verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bir elmas seç.

6. Bir kabusta hangisi mutlaka olmalı?

7. Orta Dünya'nın en kötü yanı sence nedir?

8. Bir hayvan seç.

9. Hangisinin Orta Dünya'da olmasını isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak hayatını düşündüğünde aklında canlanan renk hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ismin: "Almithara"

Senin ismin: "Almithara"

Seni tanımlayan kelime 'uyumlu'. Negatif bir özellik gibi görünse de siz hassas ve düşünceli yapınızdan ve gerilimlerden hoşlanmayan yapınızdan dolayı bu yolu seçiyorsunuz. Bazen bu yumuşak başlı tavrın zarar görmene sebep oluyorsa da, bu değiştirebileceğin bir özellik değil. İyi bir konuşmacı, sadık ve güvenilir bir kişisin. Bu yüzdendir ki insanlar seninle çok sık sırrını paylaşıyor. Bu kadar kişinin sırrını taşımak seni yorsa da bundan şikayetçi olduğun söylenemez. Bütün bunların yanında çekiciliğinin son derece farkında olan birisin. Arkadaşlarına ve dostlarına karşı son derece sevecen bir tavrın var ve elindeki tüm kaynaklarını onlar için kullanmakta hiç ama hiç tereddüt etmiyorsun. Sen Orta Dünya'nın araları düzelten, orta yolu bulan, barışçı, uyumlu, sadık kişisisin.

Senin ismin: "Edea"

Senin ismin: "Edea"

Seni tanımlayan kelime 'hassas'. İnce, nazik, nazenin kelimeleri senin için söylenmiş olmalı. Gözünün kenarında daima bir damla yaş hazır olarak dolaşan birisin. Özellikle konu çocuklar ve yaşlılar olduğunda içindeki merhamet bedenine sığmıyor. Gönüllü olarak bir yerlerde çalışıyor olma ihtimalin çok yüksek ya da en azın dan kendi çapında zor durumdaki insanlar için bir şeyler yapıyor olman. Haliyle bu hassasiyet ve duygusallık senin ruhunda ezikler oluşturuyor. Kendine zaman ayırıp bu zayıf noktaları onarman lazım. Bunun yolu da kendine vakit ayırmaktan geçiyor. Yalancılıktan ve yapmacılıktan hiç hoşlanmayan, arkadaşlarına çok önem veren birisiniz. Sen Orta Dünya'nın merhameti, zordakilere el uzatanısın.

Senin ismin "Moryggan"

Senin ismin "Moryggan"

Seni tanımlayan kelime 'enerjik'. Düğmesine basılınca şarkı söyleyip dans etmeye başlayan oyuncaklar gibisiniz. Enerjiniz öyle fazla ve bulaşıcı ki gittiğiniz bir ortamda insanların kös kös oturması mümkün değil. Enerji katalizörü gibisiniz, girdiğiniz ortamı hızlandırıyorsunuz. Bundan dolayıdır ki her arkadaş toplantısının baş davetlisi siz oluyorsunuz. Bunun seni yorduğunu ve bundan şikayetçi olduğunu söylemek mümkün değil. Çünkü sen enerjini zaten bundan alıyorsun. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir yapıya sahip olmakla birlikte, kontrolü ele almayı da çok seviyorsun. Enerjik ve çevreni motive edebilen biri olduğunu da eklemek gerek.

Senin ismin "Ecaeris"

Senin ismin "Ecaeris"

Seni tanımlayan kelime 'özgür'. İstersen bana ukala mukala de / El üstünde tutulmazsam, hep el kalırım. / Prensesler gibiydim ben baba evinde, / Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım... İşte sen busun, her şeye bir yere kadar eyvallah ama iş özgürlüğe geldi mi çok net ve kalın çizgilerin var. Sen kendini özgür olmakla tanımlayan birisin. Tutuculuğa ve gelenekçiliğe inatla karşı koyan, başkalarının senin hakkındaki düşünceleri zerrece kaale almayan, yenilikten, değişimden ve doğrulardan yana birisin. Kafana koyduğun bir işin senin elinden kurtulması pek olası değil, kendi ayakları üzerinde durmayı çok iyi başaran ancak biraz savurdan birisin.

Senin ismin "Pyria"

Senin ismin "Pyria"

Seni tanımlayan kelime 'sabır'. Senin ne kadar sabırlı biri olduğunu çevrendeki insanlar çok iyi bilir. Sende tam bir bilim insanı olma potansiyeli var. Gerek sabrın ve gerekse de üstün çalışma azmin ile insanlar sana gıpta ile bakıyor. Bunun yanında duygusal açıdan kendini ifade edemeyen birisin. İhtiraslı, hırslı biri değilsin. Duygularını net bir şekilde, güzel sözcüklerle açıklayabilen biri değilsin. Senin hayatında her şey ya siyah ya da beyaz, grilere fazla şan veren biri değilsin. Olayları ve deneyimlerini geniş perspektiften ele almayı ve değerlendirmeyi tercih eden bir yapın var. Soyut kavramlara hayatında fazla yer veren biri değilsin, somut şeyler senin için daha kıymetli, bundan dolayı hayallere ve fantezilere çok zaman ayıran biri değilsin. Sen tuttuğunu koparan ve cesaretli bir karaktersin.

Senin ismin "Arielimnda"

Senin ismin "Arielimnda"

Seni tanımlayan kelime 'sakin'. Senin sessiz, sakin ve gizemlerini kendine saklamak isteyen bir yapın var. Çok dışa dönük olmayan, kendi dünyanda kalmayı ve güvenliğini korumayı tercih eden birisin. Düzen ve sistem senin için yaşamın temel ihtiyaçlarının başında gelir. Yeniliklere açık gibi görünmene rağmen, eskiye bağlılığını da korumayı bilen, gelenekçi yapıda birisin. Belki en büyük olumsuz yönün, şekilci bir insan olman bu yüzdendir ki  görsel çirkinliklere ve düzensizliklere karşı pek tahammüllü biri değilsin. Üzücü, acı veren olaylara karşı son derece hassas birisin. Bu tür olaylar karşısında son derece üzülmene rağmen bunları takip etmekten de kendilerini alamıyorsun. Sen sessizliğinin altında oldukça çekici ve etkileyici birisin. Kişisel görünüşüne ve bakımına da çok önem verdiğin söylenebilir. Sen Orta Dünya'nın Arwen'isin.

Senin ismin "Aleesia"

Senin ismin "Aleesia"

Seni tanımlayan kelime 'güvenilir'. Sen güvenilir olarak tanınan birisin. Son derece duyarlı, duygusal, insanlara ve insan ilişkilerine önem veren bir yapıya sahipsin. Böyle olmana karşın mesleki alanda oldukça başarılı birisin, konu iş hayatına geldiğinde duygusallığını kenara bırakmasını iyi biliyorsun. Gerekenleri yaparak, seni amaçlarına ulaşmakta engelleyebilecek tüm unsurları ortadan kaldırmak için yoğun bir mücadele veriyorsun. Kültür ve sanata yatkın birisin bu nedenle özellikle bu konularla bağlantılı mesleklerde başarılı olman yüksek ihtimal. Özel yaşamında huzura ve sessizliğe ihtiyaç duyan biri olduğun için yoğun mücadeleler ve rekabet sana kolay zarar veriyor. Bütün bunların yanında aşka ve sevgiye son derece düşkün birisin. Sen Orta Dünya'nın aşk kadınısın.

Senin ismin "Urmicca"

Senin ismin "Urmicca"

Seni tanımlayan kelime 'hayalperest'. Sen kendi hayal dünyanda yaşayan, hayatında düzene ve sisteme fazla yer vermeyen  birisin. Hayatında savaş, huzursuzluk ve mücadele varsa bu seni çok rahatsız eder, bundan dolayıdır ki hayatında destek alabileceğin, omzuna başını koyabileceğin birine senin kadar ihtiyaç duyan başka biri yoktur. Her ne kadar plansız programsız biri gibi görünsen de son derece dayanıklı birisin ve  inandığın ve sahiplendiğin işlerde sabırla yol alabiliyorsun. Ancak yine de ağır sorumluluklar altına girmek, zor kararlar vermek pek sana göre değil. Genellikle hayatını sezgilerinle yönlendirdiğin için kendini duygularına bırakman kimse için şaşırtıcı değil. Sevdiklerin için hiç bir fedakarlığı yapmaktan çekinmiyorsun. Bir konuda şüphe yaşarsan, tırnaklarını çıkarıp radikal kararlar almaktan da asla çekinmezsin. Sadık ve vefakar bir yapın var.

Senin ismin "Shanyrria"

Senin ismin "Shanyrria"

Seni tanımlayan kelime 'asil'. Sen hayatı bir oyun gibi gören, yaşamında risk almaktan, değişik yöntemler kullanmaktan ve farklı yollardan ilerlemekten hiç çekinmeyen birisin. Senin tepkilerini, amaçlarını ve hedeflerini önceden bilebilmek neredeyse imkansız. Senin belki de en belirleyici özelliğin, hiç bir kuralı veya geleneği kabul etmediğin, yaşamını kendi istediğin şekilde sürdüren bir yapıya sahip olduğun için birlikte olduğu insanlara hatta en sevdiklerine bile gerekçe belirtmekten nefret ediyorsun. Doğuştan gelen asaletin, insanlara karşı son derece bonkör ve koruyucu bir rol üstlenmene neden oluyor ve yine aynı sebepten dolayı başkaları için mücadele etmekten asla çekinmiyor ve istediğini alıncaya kadar yılmıyorsun. Tek başına hareket etmeyi ve karar almayı sevdiğin içindir ki başkası tarafından sahiplenilmeye ve kısıtlanmaya asla tahammülün yok.

Senin ismin "Rhothomir"

Senin ismin "Rhothomir"

Seni tanımlayan kelime 'tutarlı'. Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor.

Senin ismin "Orndacil"

Senin ismin "Orndacil"

Seni tanımlayan kelime 'çalışkan'. Sen iradesi kuvvetli, sakin ve iyi gözlem yapabilen birisin. Biriyle ilişki kurabilmek için mutlaka karşındaki insana güvenmelisin. Bunun olması halinde oldukça açık ve verici bir yapı sergiliyorsun. Aslında katı bir görüntü sergilemene rağmen, duygusal, duyarlı ve şefkatlisin. Değer verdiğin insanlara karşı oldukça yumuşak bir tavır içindesin. Ancak sana karşı yapılan hatalarda esnekliğini kaybetmeye ve intikam duygusuna kapılmaya da meyillisin. Özel yaşamında taviz vermekten hoşlanmayan, kendi istediklerinden zor vazgeçen bir yapın var. Bu kural sadece sevdiğin insanlar söz konusu olduğunda esneyebiliyor. Aksi halde seni ilkelerinden vazgeçirmek bir hayli zor. İş hayatı senin için son derece önemli.  Evde, uykuda, eğlencede, kısacası her yerde aklın işinde. Geleceğini güvence altına almak, kaygısız bir yaşam sürebilmek için durmaksızın çalışıyorsun.

Senin ismin "Flardryn"

Senin ismin "Flardryn"

Seni tanımlayan kelime 'zor'. Sen hayatında hedefe direkt olarak gitmeyip, dolambaçlı yolları tercih eden birisin. Bu yüzden elde edilmesi ve ilişki kurulması oldukça zor bir karaktere sahipsin. Seni tanımlayan başlıca üç kelime; mağrur, sessiz ve etkileyici. Sessizliğine ve sakinliğine rağmen fark edilmeyi ve takdir görmeyi istiyorsun. Belki bu yüzden fiziksel görünüşüne son derece önem veriyorsun. Belki en kötü özelliğin problemli durumlarla uğraşmaktan ve çözüm üretmekten hiç hoşlanmaman, böyle durumlarda kaçmayı ve uzaklaşmayı tercih ediyorsun. Haliyle yaşamında yarım kalmış pek çok ilişki ve iş olması muhtemel. Oldukça nazik ve stratejik birisin. Herkese nasıl davranması gerektiğini içgüdüsel olarak biliyorsun. Gözlerden saklamak istediğin yoğun bir duygusallığa sahip olduğunu da ancak çok yakınındaki insanlar biliyor.

Senin ismin "Tarathiel"

Senin ismin "Tarathiel"

Seni tanımlayan kelime 'esprili'. Belki de Orta Dünya'nın en neşeli insanı sensin. Bunun yanında özgürlüğüne de son derece düşkünsün. Baskılardan ve yönlendirilmekten nefret ediyorsun. Analitik bir zekaya sahip olman senin problemlere karşı kimsenin bulamadığı çözümleri üretmede tam bir usta haline getiriyor. Oldukça farklı çalışan zekanla, etrafındaki insanları şaşırtmaktan büyük keyif alıyorsun. Girdiğin her ortamda popüler olmayı ve dikkat çekmeyi başarıyorsun. Senin ne zaman ciddi olduğunu, ne zaman şaka yaptığını anlamak bazen güçleşebiliyor, ama yine de sevdiklerini, arkadaşlarını eğlendirmek ve mutlu etmek için elinden geleni yapmaktan çekinmiyorsun. Aşk hayatında da bu böyle birlikte olduğun kadını espri yeteneğiyle etkiliyor, güldürerek kendine bağlamasını biliyorsun. Adil ve eşitliği seven, demokrat bir tarza sahipsin.

Senin ismin "Rothilion"

Senin ismin "Rothilion"

Seni tanımlayan kelime 'mücadeleci'. Sen gözünü budaktan sakınmayan, inandıkları uğruna mücadele etmekten keyif alan, haksızlığa tahammülü olamayan birisin. Başka insanların hayatına müdahale etmeyi aklından bile geçirmediğin gibi sana da karışılmasından hiç hoşlanmıyorsun. Kendi doğrularıyla hareket eden, genellikle belirsizlikler karşısında hırçınlaşan, var olan şartları değiştirmek ve kendine uygun bir düzene sokmak için çabalayan birisin. Gösterişe ve lükse karşı hemen hemen hiç düşkünlüğün yok ancak  yine de farklı olmayı ve dikkat çekmeyi rahatlıkla başarıyorsun. Sosyal ortamlarda rahat hareket edebilmene rağmen, ön planda olmayı ve göz önünde bulunmayı sevmiyorsun. Bu durum senin zaman zaman soğuk ve mesafeli bir insan olarak algılanmana yol açıyor. Sen Orta Dünya'nın savaşçısısın.

Senin ismin "Arbelladon"

Senin ismin "Arbelladon"

Seni tanımlayan kelime 'güçlü'. Sen kendinden son derece emin, güvenli ve girdiğin her ortamda dikkat çeken bir tipsin. Hükmetmeyi seven ve doğal bir çekiciliğe sahip bir yapıdasın. Tereddüt etmeyen yaklaşımların ve zaman geçirmeden düşüncelerini eyleme döken yapın sebebiyle diğer insanların üzerinde de harekete geçirici bir etkin var. Amaçlarının peşinden gitmek için pek çok şeyi feda edebilecek kadar gözü kara birisin. Belki en büyük zaafın kendini eleştirmekten kaçıyor olman. Asla kendini eleştirmiyor, kendine karşı son derece toleranslı davranıyorsun. Bu durum hatalarında ısrarcı olmana yol açabiliyor. Ayrıca diğer insanlardan da sana karşı bu denli toleranslı olmalarını beklemen ilişkilerini yıpratabiliyor.

Senin ismin "Evindal"

Senin ismin "Evindal"

Seni tanımlayan kelime 'gizem'. Seni çözmek bir yana anlamak dahi çok zor. Sen esrarlı bir kişilik, gizemli bir insansın. Seni tanıyanlar bu sebeptendir ki seni çözmeye çalışmaya gayret etmiyorlar. Ama seni yeni tanıyan insanlar sendeki bu gizeme kolay kapılıyor, bu da seni etkileyici biri yapıyor. Duygularını belli etmekten çekinen birisin. Bu yüzden sosyal ilişkilerinde mesafeli kalmayı tercih ediyorsun. Ancak bu senin dikkatli olmadığın anlamına gelmez aksine savunma mekanizmalarını daima hazır tutuyorsun. Kalkanlarını kaldırdığın zaman zaten zor olan sana ulaşma ihtimali neredeyse imkansız hale gelir. Sen insanları affetmekte zorlanan bir yapıya sahipsin. Yapılan hatalar karşısında toleranslı gibi gözükerek, affetmiş gibi davransan da, aslında içinde kırılmış olanı yerine koymak senin için oldukça zordur.

Senin ismin "Kelvhan"

Senin ismin "Kelvhan"

Seni tanımlayan kelime 'hayalci. Senin beynin çok nadiren ayaklarına uyum gösteriyor. Rüzgara kapılıp gitmekten mutluluk duyuyorsun. Çoğu zaman birden bire hiç olmadık bir yerde ve zamanda uyanıyor, kendini olmadık bir düzenin içinde ve insanların arasında buluyorsun. Kalıcılığa önem veren, insanları seven, onlar için bir şeyler yapmaktan keyif alan birisin. Sevdiklerine en güzel şeyleri yaşatmak için elindeki tüm kaynaklarını kullanmaktan çekinmeyen bir yapın var. İş yaşantında sahip olduğun büyük hedeflere, aşırı hayalci ve duygusal yapın sebebiyle ulaşmakta güçlük çekiyorsun. Zaman zaman kendi hayalperestliğinden korkuyor, kendini ne kadar kontrol etmeye çalışsan da yine de bu alemden kopamıyorsun. Ancak bu hayal dünyasını somutlaştırdığın noktalarda önünde hiçbir engel duramıyor.

Senin ismin "Lysanthir"

Senin ismin "Lysanthir"

Seni tanımlayan kelime 'lider. Senin liderlik ve öncülük özelliklerin son derece kuvvetli. Başlangıçlar yapmayı, atak davranmayı ve ilk olmayı seven bir yapın var. Çok çalışıyor, çok yoğun duygularla yaşıyor ve kendini yaptığın işlere tamamıyla vermenle tanınıyorsun. Aşırı uçlarda dolaşmayı seven ve yoğunlaşabilen bir yapıya sahipsin. Ortalama ile asla mutlu olamayan bu yüzden de kendini aşan işlerin altına dahi girmekten çekinmeyen bir karakterin var. Aşk hayatında da bu böyle,derin duyguları olan birisin. Sevdiğin insana zaman ayırmayı, özel olarak onunla ilgilenmeyi ve sevdiğini göstermeyi  çok seven bir yapın var. Bundan dolayıdır ki senin bu derece değer vermene karşılık sevdiğin insanın hayatında da sen her zaman ön planda olmayı ve özel bir ilgi görmeyi istiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1924
743
275
250
113
108
104
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Almithara

Senin ismin: "Edea" Seni tanımlayan kelime "hassas". İnce, nazik, nazenin kelimeleri senin için söylenmiş olmalı. Gözünün kenarında daima bir damla yaş hazı... Devamını Gör