Görüş Bildir
Haberler
Senin Beynin Hangi Dili Öğrenmeye Yatkın?

etiket Senin Beynin Hangi Dili Öğrenmeye Yatkın?

Sen hangi dili daha kolay öğrenebilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Öncelikle daha önce yurt dışına çıktın mı?

4. Peki ilişkilerinde en önem verdiğin şey bunlardan hangisi?

5. Aşağıdaki görsele baktığın zaman ne hissediyorsun?

5. Aşağıdaki görsele baktığın zaman ne hissediyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birisiyle tanıştığında ilk olarak onun bu özelliklerinden hangisine dikkat edersin?

7. Burada ne görüyorsun?

7. Burada ne görüyorsun?

8. Son olarak kalabalık içerisinde kendini tedirgin hissettiğin anlar oluyor mu?

8. Son olarak kalabalık içerisinde kendini tedirgin hissettiğin anlar oluyor mu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İngilizce!

İngilizce!

Senin beynin İngilizce öğrenmeye yatkın! Öncelikle İngilizce çıktığı için hiç şaşırmadın sanırım. Çünkü kendini zaten tamamıyla İngilizceye ait hissediyorsun. Senin İngilizce algılayışınınsa diğerlerinden çok farklı olduğunu söylemek gerek. Çünkü çoğu kişi İngilizceyi bir zorunluluk-gereklilik olarak görüyor; dilin tadına hiç varmıyor. Bazılarıysa yok, 'Ben İngiliz İngilizcesini seviyorum' yok, 'Abi Amerikalılar daha iyi konuşuyor' diye kamplaşıyor. Oysa senin gibi dilin tadına varanlar hepsinde farklı bir ton, hepsinde ayrı bir güzellik görüyor. Right? :)

Rusça!

Rusça!

Senin beynin Rusça öğrenmeye yatkın! Dünyanın en asortik, en şaşırtıcı insanı olman muhtemel. Muhtemel ki buradasın. Sana dışarıdan bakan 'ehh bu da amma sıkıcı' diyebilir. Fakat o iş öyle değil tabii ki. Sadece insanlara mesafe koyuyorsun ve zaman tanıyorsun ki, insan ilişkilerinde makbul olanı budur. Tüm bu sebeplerle tüm acayip insanların ve edebiyatçıların (Dostoyevski, Tolstoy, Gogol...) dili, senin dilin olmalı!

Japonca!

Japonca!

Senin beynin Japonca öğrenmeye yatkın! Sen bu dünyanın insanı değilsin. Fantastik bir hayal dünya var. Bu yüzden gerçek dünyanın hayhuyu senin hiç mi hiç ilgini çekmiyor. Fantastik ve bol renkli çocuk dünyana en uygun dilse pek tabii ki teknolojinin ve animenin dili Japonca. Her ne kadar sana kavga ediyor gibi konuşuyor deseler de senin fantastik dünyan bu türden klişeleri çoktan aşmış!

Portekizce!

Portekizce!

Senin beynin Portekizce öğrenmeye yatkın! Hareketlisin ve eğlenceye önem verdiğinse kesin. Ancak seni sadece bunlarla tanımlamak oldukça güdük kalır. İçinde yaşattığın bir melankoli var ki, sorma gitsin. Bu eğlence, bu gırgır, bu şamata, bu karnavallar sadece bunun dışavurumu. Tam da bu yüzden senin eğlencelerin hep farklı ve içi dolu. Anlamlı bir insansın kısaca. Tüm bu sebeplerle senin ana dilin Portekizce olmalı.

Hintçe!

Hintçe!

Senin beynin Hintçe öğrenmeye yatkın! Hintçe gizemin, bilgeliğin ve spiritüalizmin dilidir. Sense gizemli bir insansın, her gören bunu diyor sana. Sonra bilgesin de; bunda da bir sıkıntı yok. Spiritüel olduğun gerçeği ise su götürmez; çünkü cevapları hep öte alemlerde, daha doğrusu 'zahir'de değil 'batın'da arıyorsun. Tüm bu sebeplerle sen kesinlikle Hintçe konuşmalısın veya binlerce Hint dillerinden birini!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
508
160
149
113
55
46
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
momires

Portekizce bunu öğrenmeyi hiç dusunmedim

İdil

İngilizce! Çok severim zaten İngilizce konuşmayı ama gelişmem lazım :/

neyazamhaci

ingilizce çıktı saşırmadım