Görüş Bildir
Haberler
Seni Gıcık Eden Şeylere Göre Ne Zaman Evleneceğini Yüzde Yüz Biliyoruz!

etiket Seni Gıcık Eden Şeylere Göre Ne Zaman Evleneceğini Yüzde Yüz Biliyoruz!

Aylak Madam
13.12.2016 - 19:34

Onedio Müneccim Ekibi ile Onedio İzdivaç Ekibi yine iş başında! Bu defa da seni gıcık eden şeylere göre düğün zamanını yüzde yüz biliyoruz.

Peki, sen ne zaman evleneceğini merak ediyor musun?

İşte sana fırsat: Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soruyla başlayalım: Aşağıdaki seçeneklerden hangisi seni fena halde rahatsız ediyor?

2. Yavaş internet bağlantısına ne kadar tahammül edebileceğini derecelendir şimdi de!

3. Peki, tanımadığın insanların sokakta, asansörde ya da trafikte sana fazla yakın durması seni gıcık eder mi?

4. Yemek yerken ağzını şapırdatan insanlar seni ne kadar rahatsız eder?

5. Peki, öksürürken ağzını kapatmayan insanlardan rahatsız olur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Televizyonda bitmek bilmeyen reklamlar seni ne kadar gıcık ediyor?

7. Gerçekten ihtiyacın olduğu bir anda aradığın arkadaşın seni meşgule atarsa ne kadar sinirlenirsin?

8. Son olarak kötü park eden arabalar hakkında ne düşündüğünü söyle bize!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir yıl içinde evleniyorsun!

Müjdemizi isteriz; zira sen hayatının aşkını buldun ya da bulmak üzeresin! Samimi ve içten tavırların sayesinde insanlarla iletişim kurmakta hiç zorluk çekmiyorsun. Yanında olup da doğallığının rüzgarına kapılmayan yok gibi bir şey. Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla yakında sen de birilerine tüm kalbinle birlikte kapılacaksın. Alyansın parmağına geçmesine çok az kalmış yani. Ne diyelim düğünün yakın, ışıkları yakın!

Birkaç yıl içinde evleniyorsun!

Hayatı hem artısıyla, hem eksisiyle kucaklamak öyle herkesin yapabileceği bir şey değil, ancak sen pozitif bakış açınla bunu hakkıyla yerine getirebilen nadir insanlardan birisin. Gerçekten önemsediğin şeyler haricinde öyle kolay sinirlenmiyor, hayatın tadını çıkarmasını iyi biliyorsun. Eh ne diyelim tutturmuşsun güzel bir yol, aynen böyle devam et. Ancak sağına soluna bakmayı da sakın ihmal etme. Zira hayat yolunda arkadaşın olacak kişi birkaç yıl içinde karşına çıkacak. Sonrası mı? İyilik, hoşluk ve bolca mutluluk! ❤️

10 yıl içinde evleniyorsun!

Sen hayatı varlığıyla değil, ruhuyla yaşayanlardansın. Öyle ki en mühim kararlarda bile aklının değil, kalbinin sesini dinliyorsun. Gelip geçici aşklar değil, masalsı sevdalar peşindesin. Eh o da öyle kolay bulunmuyor elbette. Ancak, bulunduğundaysa asla bırakılmıyor. Böyle sevdalar ise sadece senin gibi ne istediğini bilen kalplere konuyor. Sen ise bu duyguyu 10 yıl içinde tadacaksın. Bu öylesine bir aşk olacak ki, nazar bile sizi görünce yolunu değiştirecek. Ne diyelim: Geç olsun, ama aşk olsun!

Uzak bir gelecekte evleniyorsun!

Baştan söyleyelim, sen öyle kolay biri değilsin. Kusursuzluk takıntın, mükemmeliyetçi kişiliğinle adeta dans ediyor. Sana göre hayat zor, ikili ilişkiler ise ondan da zor. Eh durum böyle olunca doğru insanı bulmak da çetrefilli bir hal alıyor. Ancak unutma, sen de dahil hiç kimse, hiçbir şey kusursuz değil. Güzel olan ise, birini kusurlarına rağmen sevmek, sevebilmek. Bir gün, hiç beklemediğin bir anda bu durum senin de başına gelecek. Adı ise hiç şüphe yok ki aşk olacak...

Asla evlenmeyeceksin!

Hayat senin için kocaman bir lunaparktan farksız; yaşamak ise eğlenmenin diğer adı. Sen, eğlenceli ve deli dolu kişiliğinle öyle ciddi şeylere pek gelemezsin. Düğünmüş, davetmiş, misafirlermiş hayatından anları çalan gereksiz şeylerden başka bir şey değil. Konu aşka gelince ise onun yeri ayrı canım, tartışılmaz bile. Ama yaşanır tüm kalbinle... İşte hayatı tabulardan uzak yaşamayı seven sen, her an aşka düşebilirsin. Ama evliliğe ise asla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1448
903
635
478
327
271
227
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GS Hilal Zeybek

Furkan'dan gelenlerrrr!!!

Çağla Güder

ben 2 yıl sonra geldim olurmu XD

Melis Coskun

ASLA EVLENEMEYECEKSİN! sağol onedio çok iyi geldi bunu duymak :D

Arda Erguven

AYNEN

Belphegor

İlk defa bir test yüzde yüz bildi:asla evlenmiyorum.Putin meybi,ama o da %99.9 olmayacağı için forever evde kalmış 40 kedili kadınlık.