Görüş Bildir
Haberler
Seni Aklından Çıkaramayan Kişinin İsmini Söylüyoruz!

etiket Seni Aklından Çıkaramayan Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Sena Erdoğdu
04.11.2022 - 18:05 Son Güncelleme: 06.10.2022 - 18:27

Birini sürekli düşünüyorsan mutlaka o da seni sürekli düşünüyordur. Seni durmadan düşünen ve aklından çıkaramayan kişi kim?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Öncelikle sen cevap ver. Aklından çıkaramadığın biri var mı?

4. Bu kişinin hayatında biri var mı?

5. Söyle bakalım sence seni neden düşünüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni aklından çıkaramayan kişiden ne bekliyorsun?

6. Seni aklından çıkaramayan kişiden ne bekliyorsun?

7. Peki şimdi bize bir insandan vazgeçememek için bir neden söyle?

8. Son olarak burcunu seçer misin?

Özge!

Özge!

Seni aklından çıkaramayan kişi Özge! Aranızda neler geçti bilemiyoruz ama Özge'nin hep seni düşündüğünü biliyoruz. Ne yapsa aklından seni çıkaramıyor. Ne kadar seni düşünmemek için çabalasa da sen hep onun aklındasın.

Büşra!

Büşra!

Seni aklından çıkaramayan kişi Büşra! Ne seni ne yaşadığınız şeyleri unutabilmiş. Bir şeyleri bitirmek için denemiş ama yine de kendini seninle yaşadığı anılarda bulmuş. Büşra seni unutamadığı gibi seninle yaşadığı şeyleri de unutamamış.

Sena!

Sena!

Seni aklından çıkaramayan kişi Sena! Hayatına girdiğin ilk andan çıkana kadar en güzel anlarını seninle yaşamış. İster istemez aklına düştüğün andan sonra Sena için hayatında bir şeyler zorlaşmaya başlamış. Seni düşünmemeye çalışırken aslına ne kadar çok düşünmek istediğini fark etmiş.

Ece!

Ece!

Seni aklından çıkaramayan kişi Ece! Seninle bir şeyleri bitirmeye çalışmış olsa da içinde sana karşı her şey ilk günkü gibi duruyor. Ece'nin aklından çıkmadığın gibi kalbinden de çıkmıyorsun.

Gizem!

Gizem!

Seni aklından çıkaramayan kişi Gizem! Hayatında tam her şeyi yoluna koyduğunu düşünürken sensiz olduğunu anımsamış. Hissettiği eksiklik senin yokluğundan kaynaklanıyor. Seni aklından çıkaramıyor ve çıkartmak da istemiyor.

Elif!

Elif!

Seni aklından çıkaramayan kişi Ece! Aranızda neler geçti bilemiyoruz ama Ece'nin hep seni düşündüğünü biliyoruz. Ne yapsa aklından seni çıkaramıyor. Ne kadar seni düşünmemek için çabalasa da sen hep onun aklındasın.

Özlem!

Özlem!

Seni aklından çıkaramayan kişi Özlem! Ne seni ne yaşadığınız şeyleri unutabilmiş. Bir şeyleri bitirmek için denemiş ama yine de kendini seninle yaşadığı anılarda bulmuş. Büşra seni unutamadığı gibi seninle yaşadığı şeyleri de unutamamış.

İlayda!

İlayda!

Seni aklından çıkaramayan kişi İlayda! Hayatına girdiğin ilk andan çıkana kadar en güzel anlarını seninle yaşamış. İster istemez aklına düştüğün andan sonra İlayda için hayatında bir şeyler zorlaşmaya başlamış. Seni düşünmemeye çalışırken aslına ne kadar çok düşünmek istediğini fark etmiş.

Zeynep!

Zeynep!

Seni aklından çıkaramayan kişi Zeynep! Seninle bir şeyleri bitirmeye çalışmış olsa da içinde sana karşı her şey ilk günkü gibi duruyor. Zeynep'in aklından çıkmadığın gibi kalbinden de çıkmıyorsun.

İrem!

İrem!

Seni aklından çıkaramayan kişi İrem! Hayatında tam her şeyi yoluna koyduğunu düşünürken sensiz olduğunu anımsamış. Hissettiği eksiklik senin yokluğundan kaynaklanıyor. Seni aklından çıkaramıyor ve çıkartmak da istemiyor.

Umut!

Umut!

Seni aklından çıkaramayan kişi Umut! Aranızda neler geçti bilemiyoruz ama Umut'un hep seni düşündüğünü biliyoruz. Ne yapsa aklından seni çıkaramıyor. Ne kadar seni düşünmemek için çabalasa da sen hep onun aklındasın.

Oğuz!

Oğuz!

Seni aklından çıkaramayan kişi Oğuz! Ne seni ne yaşadığınız şeyleri unutabilmiş. Bir şeyleri bitirmek için denemiş ama yine de kendini seninle yaşadığı anılarda bulmuş. Büşra seni unutamadığı gibi seninle yaşadığı şeyleri de unutamamış.

Emre!

Emre!

Seni aklından çıkaramayan kişi Emre! Hayatına girdiğin ilk andan çıkana kadar en güzel anlarını seninle yaşamış. İster istemez aklına düştüğün andan sonra Emre için hayatında bir şeyler zorlaşmaya başlamış. Seni düşünmemeye çalışırken aslına ne kadar çok düşünmek istediğini fark etmiş.

Mert!

Mert!

Seni aklından çıkaramayan kişi Mert! Seninle bir şeyleri bitirmeye çalışmış olsa da içinde sana karşı her şey ilk günkü gibi duruyor. Mert'in aklından çıkmadığın gibi kalbinden de çıkmıyorsun.

Eren!

Eren!

Seni aklından çıkaramayan kişi Eren! Hayatında tam her şeyi yoluna koyduğunu düşünürken sensiz olduğunu anımsamış. Hissettiği eksiklik senin yokluğundan kaynaklanıyor. Seni aklından çıkaramıyor ve çıkartmak da istemiyor.

Burak!

Burak!

Seni aklından çıkaramayan kişi Burak! Aranızda neler geçti bilemiyoruz ama Burak'ın hep seni düşündüğünü biliyoruz. Ne yapsa aklından seni çıkaramıyor. Ne kadar seni düşünmemek için çabalasa da sen hep onun aklındasın.

Volkan!

Volkan!

Seni aklından çıkaramayan kişi Volkan! Ne seni ne yaşadığınız şeyleri unutabilmiş. Bir şeyleri bitirmek için denemiş ama yine de kendini seninle yaşadığı anılarda bulmuş. Büşra seni unutamadığı gibi seninle yaşadığı şeyleri de unutamamış.

Anıl!

Anıl!

Seni aklından çıkaramayan kişi Anıl! Hayatına girdiğin ilk andan çıkana kadar en güzel anlarını seninle yaşamış. İster istemez aklına düştüğün andan sonra Anıl için hayatında bir şeyler zorlaşmaya başlamış. Seni düşünmemeye çalışırken aslına ne kadar çok düşünmek istediğini fark etmiş.

Furkan!

Furkan!

Seni aklından çıkaramayan kişi Furkan! Seninle bir şeyleri bitirmeye çalışmış olsa da içinde sana karşı her şey ilk günkü gibi duruyor. Furkan'ın aklından çıkmadığın gibi kalbinden de çıkmıyorsun.

Onur!

Onur!

Seni aklından çıkaramayan kişi Onur! Hayatında tam her şeyi yoluna koyduğunu düşünürken sensiz olduğunu anımsamış. Hissettiği eksiklik senin yokluğundan kaynaklanıyor. Seni aklından çıkaramıyor ve çıkartmak da istemiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
104
52
32
27
23
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Helin Yağız

Burak çıktı hiç böyle birini tanımadım ki 😂

Azra

Ben kitap karakteri olarak tanıyom.Söyliyim Harika biri😁😅

Azra

Onur çıkyı acaba okuduğum kitaptaki Onurmu?

Onur Batur

Ben ben 😂😂

Diğdem Çakır

Seni aklından çıkaramayan kişi Burak! Aranızda neler geçti bilemiyoruz ama Burak'ın hep seni düşündüğünü biliyoruz. Ne yapsa aklından seni çıkaramıyor. Ne ka... Devamını Gör