Görüş Bildir
Haberler
Sen Onu Unutabildin mi?

Sen Onu Unutabildin mi?

Sena Erdoğdu
19.11.2022 - 12:10 Son Güncelleme: 23.11.2022 - 21:23

Birini unutmak, hayatımızdan tüm izlerini silmek kolay şey değil. Kendimize zaman tanıdığımız ve aslında bu zamanla bir şeylerin yerini doldurabildiğimizde daha iyi hissedebiliriz. Sen onu unuttun mu?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım gerçekten unutmak istiyor musun?

4. Peki onu düşündüğünde aklına neler geliyor?

5. Ona dair her şeyi hayatından çıkarttın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ondan sonra başka biri hayatına girdi mi?

7. En çok hangi anlarında onun yanında olmasını istiyorsun?

8. Son olarak şu an mutlu musun?

Ne kadar unuttuğunu düşünsen de sen onu unutmamışsın!

Sen her ne kadar unuttuğunu düşünsen de veya unutmaya yaklaştığını düşünsen de bunu henüz yapabilmiş değilsin.  İçinde bitmeyen ve etrafında sana onu hatırlatan şeyler var. Belki yıllarını verdiğin belki de yıllarca acısını çektiğin bu ilişki sana çok şey katmış. Hayatında ona kocaman bir yer ayırmışsın. Kendini yok saymış, onu var etmişsin. Bütün alışkanlıklarını, hislerini bir kenara bırakıp, şimdi yeniden onsuz başlamak veya onsuz devam etmeye çalışmak senin için çok zor. Sen de en az bizim kadar onu unutmadığını biliyorsun. Belki artık bunun için çabalamıyorsun bile. Seninle bu şekilde yıllarca yaşamasını istiyorsun. Artık fark etmen gereken şeyler var. Bunlardan biri de bir şeyleri bırakman gerektiği... Özlüyor, belki geçmeyeceğini düşünüyor belki de 'Keşke eski günlere dönsem.' diyorsun. Bunlarla baş edebildiğin zaman aslında bir şeylerin azaldığını fark edeceksin. Sen onu unutmamış ve şimdiye kadar da unutmak istememişsin. İçinde büyüttüğün acı da şu an sana zarar verir boyutta. Biten, giden şeylerin ardından bir süre üzülür, belki yıpranır belki de eskisi gibi olmayacağını bilirsin. Ama unuttuktan sonra eskisinden daha iyi olduğunu görürsün.

Evet evettt... Sen onu çoktan unutmuşsun!

Sen onu çoktan unutmuşsun. Öyle bir unutmuşsun ki ondan hiçbir iz bırakmamışsın hayatında. Belli ki unutana kadar zor yollardan geçmişsin ama sonunda başarmışsın. Onsuz yapamam dediğini her anı şimdi anımsayınca aslında ne kadar da güzel yaptığını fark ediyorsun. Unutmak için çok çabalamışsın ve en sonunda artık hayatında bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünmüşsün. Değişime de sana zarar veren insanlardan ve duygulardan başlamışsın. Kendine yaptığın en büyük iyilik belki de bu olmuş. Bazı insanları güzel hatırlamak ve ne olursa olsun senin hayatındayken yaşadığınız şeylerin sana neler kattığını düşünmek istersin. İlişkiler iyi veya kötü bitebilir ama bu karşındaki kişinin kötü biri olduğu anlamına gelmez. Sen her zaman insanları anlamak isteyen ve davranışlarının altında bir şeyler olduğunu bilen birisin. Kimse isteyerek sevdiği birini üzmez ve isteyerek hayatında büyük yaralar açmaz. Sen bunun şu an bilincindesin. Acı çektiğin de karşındaki kişinin bunu sana bilerek yaptığını ve canını yakmak istediğini düşünüyordun. Çünkü bu acının sorumluluğunu biri alması gerektiğini hissediyorsun. Unuttuğun ve kendine yeni bir sayfa açtığın hayatında artık daha mutlusun ve artık tek başına bir şeyleri başarmanın tadını çıkartıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
22
13
10
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın