Görüş Bildir
Haberler
Sen Manipüle Eden misin Edilen mi?

Sen Manipüle Eden misin Edilen mi?

İnsan ilişkilerinde herkesin bir yeri vardır; yöneten ve yönetilen. Bakalım sen manipüle eden misin yoksa edilen mi? Testi çöz, hemen öğren!

Hazırsan Başlayalım,

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetin?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Yeni bir ortama girdiğinde ilk yaptığın şey nedir?

4. Dedikodu yapar mısın?

5. Kendi kafanda gelecekteki ihtimalleri düşünüp kafanda senaryo yazıyor musun?

5. Kendi kafanda gelecekteki ihtimalleri düşünüp kafanda senaryo yazıyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendekilerin zaaflarını bilir misin?

6. Çevrendekilerin zaaflarını bilir misin?

7. İnsanları yüzlerine karşı eleştirir misin?

7. İnsanları yüzlerine karşı eleştirir misin?

8. Sorumluluk sahibi misindir?

8. Sorumluluk sahibi misindir?

9. Son olarak modunun çok hızlı değiştiği oluyor mu?

Sen manipüle eden tarafsın!

Sen, manipülasyonun Picasso'su, insanların zaaflarını kullanmada bir virtüözsün. Her hareketin, her kelimen, bir satranç ustasının zarif hamleleri gibi, özenle ve ustalıkla işlenmiş. İnsanların zaaflarını, onların en savunmasız anlarında, bir avcı gibi tespit ediyorsun. Bu, senin için bir zevk, bir hobi, belki de bir yaşam tarzı. Dünya, senin için bir sahne ve bu sahnenin her bir köşesinde senin parmak izlerin var. Sen, bu oyunun hem yazarı, hem yönetmeni, hem de başrol oyuncususun. Seninle aynı sahnede olan herkes, senin yazdığın senaryoya göre hareket ediyor, farkında olmasalar bile. Gün içinde anlık mod değişimlerin, senin bu manipülatif yeteneğinin bir başka kanıtı. Bir an neşeli, bir an ciddi, bir an öfkeli... Bu, senin oyunculuk yeteneğinin de bir göstergesi. İşleri lehine çevirmek için, bir tiyatro oyuncusu gibi sahneye çıkıyor ve herkesi büyülüyorsun. Bu yüzden sana alkışlarla dolu bir salon sunuyoruz. Çünkü sen, manipülasyonun, oyunculuğun ve insanları yönetmenin Oscar'ını hak ediyorsun. Bravo, güzel film çeviriyorsun!

Sen manipüle edilen tarafsın!

Ah be tatlım, sen bu hikayenin maalesef bir figüranı olmuşsun. Ama üzülme, çünkü bu senin kalbinin ne kadar saf ve temiz olduğunu gösteriyor. Herkesin senin gibi iyi niyetli olduğunu düşünüyorsun, bu da ne kadar saf bir kalp taşıdığının kanıtı. Ama farkında olmadan, o göz alıcı, süslü püslü lafların altında yatan gerçek niyetleri gözden kaçırıyorsun. Senin iyiliğin için atıldığını sandığın o cümlelerin aslında ne denli yıkıcı olduğunu anlamıyorsun. Bu tip durumlarda en iyi savunma mekanizması, kişisel sınırlarını belirlemek ve bunları karşı tarafa net bir şekilde ifade etmek olacaktır. Bu sayede, seni hedef alanların sana ulaşması zorlaşacak ve kendini daha güvende hissedeceksin. Unutma, kimsenin kolayca yutabileceği bir lokma olmamalısın. Kendine değer ver, çünkü sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun.

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
33
19
13
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
metin tan çözer

Kim manipüle ediyor ulan beni. Kim kim

mamamia

hemen buluna ve kellesi vurula 😁

burhan altintop

manipülasyonun pikossosu mu? biraz şaibeli sonuç. eski sevgiliminin az daha narsistik ve psikopatik oyunlarına kurban olmaktan son anda kurtulmuş biri olarak... Devamını Gör

Esat Bora

Sen, manipülasyonun Picasso'su, insanların zaaflarını kullanmada bir virtüözsün. Her hareketin, her kelimen, bir satranç ustasının zarif hamleleri gibi, özen... Devamını Gör

kubrickss

Bak heleee🤔