Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Tür Mutfak Dehasısın?

etiket Sen Hangi Tür Mutfak Dehasısın?

Ema
23.08.2023 - 19:12

Mutfakta vakit geçirmeyi ve kendine veya misafirlerine lezzetli yemekler hazırlamayı seviyorsan, bu teste mutlaka bak! Sen hangi mutfak dehasısın? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha önce denemediğin, ilk kez duyduğun yemekleri yapmayı dener misin?

2. Yemekli misafir ağırlamaktan hoşlanır mısın?

3. Seçeneklerdeki tatlılardan birini seç bakalım...

4. Farklı tarifleri harmanlayıp yeni lezzetler ortaya çıkarmayı sever misin?

5. Yazın sıcağını mı, kışın soğuğunu mu tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne sıklıkla evde yemek yaparsın?

7. Son olarak, seçeneklerdeki tatlardan birini seçmeni rica edelim...

Gelenekçi!

Verdiğin cevaplara göre sen geleneksel tarifleri uygulamayı tercih eden, bildiğinden kolay kolay şaşmayan bir şefsin. Yaptın mı tam yapıyor, geleneksel tariflere ve klasik yemeklere büyük saygı duyuyorsun. Bu anlamda mutfakta elinden her iş geliyor diyebiliriz. Böyle devam et!

Tatlıcı!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir tatlıcısın! Farklı tatlı tariflerini uygulamak, sevdiğin ve bildiğin tatlıları yapmak senin işin... Ve bu işte oldukça iyisin! Yemek sonrasında yenilecek güzel bir tatlı, senin elinden çıkmışsa herkesi çok memnun ediyor, misafirlerinin masadan mutlu kalkmasını sağlıyor. Böyle devam et!

Yenilikçi!

Verdiğin cevaplara göre sen yeni tarifleri denemeyi ve uygulamayı, farklı farklı tarifleri birleştirmeyi ve yorumlamayı seven bir şefsin. Bu da çoğunlukla yepyeni lezzetler yakalayarak kendini ve misafirlerini şaşırtmana olanak sağlıyor! Orijinal ve cesur dokunuşlarla geleneksel bir yemeği çok farklı bir hale getirebilecak kabiliyete sahipsin. Tebrik ediyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
19
15
9
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Gelenekçi...