Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Millet Gibi Kavga Ediyorsun?

Sen Hangi Millet Gibi Kavga Ediyorsun?

Bakalım senin kavgalardaki kendine has stilin, hangi millete uyuyor? Sen hangi millet gibi kavga ediyorsun. Testi çöz, öğren.

Haydi Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kavgaların teke tek mi olur yoksa işin içine başkalarını da katar mısın?

1. Kavgaların teke tek mi olur yoksa işin içine başkalarını da katar mısın?

2. Peki spontane mi olur yoksa kafanda planlar mısın?

3. Kavgada fantastik ve kendine has bi stilin var mıdır?

4. Kavgadan sonra hırsını atınca özür diler misin?

5. Şiddet eğilimin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eşyaları, sinirlendiğinde parçalar mısın?

7. Bir kavgada ne kadar çirkefleşebilirsin?

8. Kavgadayken bir anda , ben bunları çekemem diyip ortamı terk ettiğin oluyor mu?

9. Kin tutar mısın?

Sen Türk oğlu Türksün!

Sen Türk oğlu Türksün!

En değişik stil biz Tüklerde... Fantezi desen var, aksiyon desen var; ne ararsan kısacası. Spiderman misali arabaların üzerine atlayanlar bile var. Bir Türk kavga ediyorsa karşı tarafın kim olduğunu bilmesine gerek yok. Tek hareketine bakar. Allah yarattı demez girişir. Hiç ''Ulan bu adam beni döver mi acaba?'' diye hesaba katmaz. Bir kere o kavgaya giriştiysen, devamını getireceksin. Gerekirse dayağını yiyip oturacaksın ama alnının akıyla çıkacaksın oradan. Kavgaların olmazsa olmazlarından, Türk'ün en büyük silahlarından biri de rakı ve bira şişeleri. O şişe illa birinin kafaya geçirilecek. Alayı gelsin, biz hepsine yeteriz!

Amerikanlar gibi kavga ediyorsun!

Amerikanlar gibi kavga ediyorsun!

Senin stilin Holywood filmlerini aratmıyor. Teke tek ve spontane dövüşmeyi seviyorsun. Sen de öyle itişme, kakışma yok. Direkt bam, bam, bam! Yumruk, kıyamet bir kavga... Bu kavganın sonu ölüme bile gider. İşine başkası karışsın, dahil olsun istemezsin. Kimle dövüştüğünü bilirsin. Senin için şahsi bir meseleye dönüşüyor. Bir taraf iyice haşat olana kadar o kavga bitmez. O yüzden kavgadan sonra ortamdan efendi gibi usulca uzamak en iyisidir.

Almanlar gibi kavga ediyorsun!

Almanlar gibi kavga ediyorsun!

İsterseniz yüz kişi içinde olun, yine de sen teke tek kavgayı sevenlerdensin. Kimin kimi dövdüğü belli olacak. Bol itişme ve kakışmayla başlayan kavga bir anda sert yumruklara dönüşebilir. Neyse ki kavganın sonlanması için birinin Tahtalı Köye gitmesine gerek yok. İki taraf da stresini attıktan sonra el ele sıkışıp bile ortamdan ayrılabilirsiniz. Ölümüne başlayan kavga neredeyse sarılarak bitecek utanmasalar. Böyle de kibar bir millet işte!

İtalyanlar gibi kavga ediyorsun!

İtalyanlar gibi kavga ediyorsun!

İtalyanlar kavga konusunda çok planlı, programcılardır. Randevu vermeleri bile olası. Yer, zaman her şey önceden belirlenir. Spontane kavga edilmesi pek beklenmez. Amaçları birbirlerini öldürmek olmasa da taraflar da epey ağır hasar oluşabilir, bizden demesi... Genelde uzun konuşmalarla başlayan kavga son 1 dakikasında yumruklara dönüşür ve iki tarafta nihayetine erer.

Hintliler gibi kavga ediyorsun!

Hintliler gibi kavga ediyorsun!

Senin kavgaların Bollywood filmlerini aratmıyor. Hintlilerin kavgası tam bir curcuna. Kim kime vuruyor, neden kavga ediyor belli değil. Yoldan geçen bile kavgaya dahil olabilir. Saçma sapan sebeplerden kavga çıkabilir. Her geçen dakika da kavganın şiddeti artar. Kavga ne zaman sonlanır derseniz orası hiç belli olmaz zira stresini atan kavgadan çıkıyor.

Kanadalılar gibi kavga ediyorsun!

Kanadalılar gibi kavga ediyorsun!

Çok fazla kavga etmeyi seven bir insan değilsin. Genelde laf dalaşı, itişme kakışmadan ibaret seninki. Barışçıl bir millet olduklarından sorunları kavgadan ziyade konuşularak halledilir. Hatta kavga eden tarafları bir anda kavgayı ayırırken bile bulabilirsiniz!

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
43
23
9
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın