Görüş Bildir
Haberler
Sen de Onun Aklında mısın?

etiket Sen de Onun Aklında mısın?

09.10.2020 - 14:00

Onu düşünmekten gözüne uyku girmiyor. Belli ki çok aşıksın ama onun aklına geliyor musun, o da seni düşünüyor mu bilmiyorsun. 

Bunları kafana takma!

 Testi çöz, cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim:

2. Bir de seni daha iyi anlamak adına burcunu öğrenelim:

3. Onunla bir ilişkiniz oldu mu?

4. Peki onu nereden tanıyorsun?

5. Sana karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onun en çok sevdiğin özelliği ne?

6. Onun en çok sevdiğin özelliği ne?

7. Göz göze geldiğiniz oluyor mu hiç?

8. Son olarak, onsuzluk sende hangisi gibi bir his yaratıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onun da aklı hep sende!

Siz nasıl bir aşkın içine düşmüşsünüz böyle! Birbirinizi düşünmediğiniz tek bir anınız yok. Bir ilişki içinde misiniz bilmiyoruz ama eğer değilseniz birbirinize ait olduğunuzu bilmeniz gerek. Açılmak için kimse karşısındakini beklemesin yani, böyle bir aşkı ziyan etmeye kimsenin hakkı yok. Ay çok güzelsiniz!

Aklı sende ama galiba biraz zamana ihtiyacı var.

Sevinmen gereken kısım şu: O da sana karşı boş değil, aklı sende. Sadece biraz zamana ihtiyacı var, senin de sabra tabii. Böyle durumlarda beklemesi zor biliyoruz ama, en güzel şeylerin zaman aldığını ve beklemediğin anlarda gerçekleştiğini göz önüne alırsak, hiiiiç canını sıkacak bir şey yok diyebiliriz. Belki sınavı vardır, belki iş stresi, iş görüşmesi vs. Geç olsun da güç olmasın.

Aklı sende gibi ama biraz kafası karışık.

Sana kesin olarak bir şey söyleyemiyoruz ne yazık ki. Evet, senin farkında ve belli ki aklının bir kenarına yazmış seni. Ama kafasını kurcalayan bir şeyler var. Bu nedir, çözülür mü onu bilmiyoruz tabii ki. Bu noktada kendi kararını kendin vereceksin. Ya zamana bırakıp beklemeyi seçersin ya da gözünü karartıp duygularını açmayı. Belki böylece aklındaki soru işaretlerine ulaşıp çözmek için bir fırsat geçer eline. Boş şans!

Maalesef aklı sende değil.

Öncelikle üzülme, belki henüz tanışmadınız ya da yeterince yer etmedin aklında. Sonuçta böyle şeyler zamanla gelişebilir, hemen karalar bağlamaya gerek yok. Belki de senin için uygun biri değildir. Eğer olmazsa, olmazsanız böyle düşün. Kendini paralamana değmez, sen tek başına çok değerlisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
432
303
132
103
75
61
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?