Görüş Bildir
Haberler
Sen Bir Yapay Zeka Olsan En İyi Olduğun Alan Ne Olurdu?

Sen Bir Yapay Zeka Olsan En İyi Olduğun Alan Ne Olurdu?

Begüm
09.07.2021 - 13:00

Acaba hangisisin?

Testi çöz ve cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hafızan ne kadar kuvvetlidir? 1 hafta önce yaşadığın bir anı ne kadar iyi hatırlayabilirsin?

2. Okuldayken en sevdiğin ders hangisiydi?

3. Yazı yazmayı mı tercih edersin konuşmayı mı?

4. Arkadaşlarınla, çevrendekiler ile aran nasıl?

5. Yönetmek mi hizmet etmek mi? Hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sayılarla aran nasıl?

7. Teknolojiye ne kadar güveniyorsun?

8. Bu dünyaya bir kez daha gelsen, ne olmak isterdin?

Herkes için daha akıllı teknolojiler Lenovo’da!

Herkes için daha akıllı teknolojiler Lenovo’da!

Lenovo, onsuz olmuyo…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her işe yarar yardımcı robot uygulamaları!

Evet sen bir yapay zeka olsan bu dünyaya kesinlikle yabanız robot uygulamaları  içinde gelirdin! Bu tabii ki robot süpürge de olabilir ama böyle çılgınlar gibi iş yapan bir robot da olabilirdin. Senin teknoloji ile aran zaten yeterince iyi, ee sen robot olmayacaksın da kim olacak! Senin bu her şeyi bilişin, el çabukluğun, hem sayısal hem sözel yönün gerçekten baya iyi!

Senin alanın tabii ki e-ticaret!

Senin gibi matematik aşığı, para saymasını ve yönetmesini çok iyi bilen birinin alanı tabii ki e-ticaret olurdu! Aslında arkasında ne olduğu bilinmeyen bu alanı tamamen sen yönetiyorsun, her şey senden sorumlu. Ürün stokları, nereye gidecekleri, müşteriler falan derken oo bütün bir ağı kontrol altına almışsın. Zaten şimdi de bu tarz işlere ilgin var. Hem para hem yöneticilik. Senin sözel yönün de iyi ama sayısal tarafını sen bile daha çok seviyorsun. Büyük kazançlar seni bekliyor!

Senin alanın siber güvenlik ve savunma sanayi!

Senin alanın siber güvenlik ve savunma sanayi!

İnsanlar senin yanında boşu boşuna kendini güvende hissetmiyor, sen bu konuda gerçekten iyisin! Hem analitik düşünebiliyor, hem uygulamaya geçebiliyor hem de kendini her daim geliştirebiliyorsun. Senin genel anlamda zaten bu alana ilgin var. Tarih bilgin, sayısal zekan ve öngörülerin ile sen bu işi yaparsın! Ee biraz savunma tarafını seviyor ve ilgileniyor olman bizi germedi değil ama kurtarsan kurtarsan bu dünyayı sen kurtarırsın!

İletişim senin işin, tabii ki dil çevirileri alanı senden sorulur!

Şimdi dürüst olalım sen öyle analitik düşünme ve sayısal işlerde pek iyi değilsin, zaten pek de sevmiyorsun. Elinden gelse koşa koşa uzaklaşırsın. O yüzden yapay zeka olsan bu dünyaya en iyi olduğun alanda gelirdin: İletişim! Senin farklı kültürlere olan ilgin de burada çok işe yarayacak. Düşünsene bir yapay zekasın ve tüm ama tüm dillere hakimsin. Resmen dünya senin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
89
60
30
12
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
napacan be

siber güvenlik savunma sanayiymiş

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Her işe yarar yardımcı robot uygulamaları! Evet sen bir yapay zeka olsan bu dünyaya kesinlikle yabanız robot uygulamaları içinde gelirdin! Bu tabii ki robo... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İletişim senin işin, tabii ki dil çevirileri alanı senden sorulur! Şimdi dürüst olalım sen öyle analitik düşünme ve sayısal işlerde pek iyi değilsin, zate... Devamını Gör