Görüş Bildir
Haberler
Sen Bir Kitap Kahramanı Olsan Hangisi Olurdun?

Sen Bir Kitap Kahramanı Olsan Hangisi Olurdun?

Selluka
12.09.2022 - 17:32 Son Güncelleme: 30.09.2022 - 12:22

Hepimizin hayatından sayfalar dolusu hikâyeler çıkar elbette, ama hali hazırda yazılmış romanlar içerisinde bazı karakterler var ki, işte benim hayatım dedirten cinsten! Peki, sen bunlardan hangisinin hayatını yaşıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım; kitap okumaktan hoşlanır mısın?

2. Hangi tarzda okumayı seviyorsun?

3. Peki seni hangi kelime daha iyi tanımlar?

4. Şimdi de bir resim seçmeni isteyelim. Hangisi?

5. Uzun süreli tatil fikri sana hangisini çağrıştırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de, katlanamadığın bir şey seç!

7. Kaçınılmaz sorumuz! Bir film seçmeni istiyoruz.

8. Sence hangisi daha tarz?

9. Bir kitap yazıyor olsan, adı ne olurdu?

9. Bir kitap yazıyor olsan, adı ne olurdu?

10. Hangisinde daha iyisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak, hangisinde yaşamak istersiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zeze'sin!

Zeze'sin!

Sen kesinlikle Şeker Portakal'ındaki Zeze'sin! Zeze'nin kimseler tarafından fark edilmeyen masumiyeti sevgi dolu ve bir o kadar da sevgiye aç küçük yüreği tıpkı senin gibi...  Kimin içinden Zeze’ye şöyle bir sarılmak geçmez ki? Zeze'de çoğu zaman anlaşılamadığını, bazense kendisinin kötü bir insan olduğunu sıkça düşünen bir karakterdi. Çoğu zaman kendine dışarıdan bakamıyor ve o masumiyetini fark edemiyordu. İşte bu özelliklerinden dolayı sen gerçek bir Zeze'sin!

Handan'sın!

Handan'sın!

Mantığın ve onurun senin için her şeyden önce geliyor. Hatta bazen, mantıklı ilişkiler uğruna öyle adımlar atıyorsun ki, duygularının ileride sana çektireceklerini hesaba katmıyorsun. Anı yaşamak sana göre değil. Ama unutma ki, şu an sana mutluluk veren her şey ileride seni üzecek diye bir şey yok. Her yaşın tadını çıkarmayacaksak neden yaşıyoruz ki?

Not: Halide Edip Adıvar'ın aynı adlı eserinin baş kahramanı, Handan. Aile terbiyesi ile yetişmiş, İstanbul'lu bir ailenin, dikkat çekici kızı Handan. Yanlış evliliği sonucu mutsuzluğa mahkum olmuş bir kadının hikâyesi.

Alice'sin!

Alice'sin!

Lewis Carrol'un Hepimizde iz bırakmış o muhteşem eseri Alice Harikalar Diyarında'nın Alice'si kesinlikle sensin. Macerayı seven ve fantastik dünyası olan bir yapın var gibi geldi bize... Alice gibi tatlı ve sempatik, aynı zamanda da oldukça meraklı birisin. Gizemli ve bilinmezliğin olduğu dünyaları seven, türlü türlü maceralara atılan ve bu macera süresi boyunca gördüğü ve yaşadığı tüm adaletsizlikleri çekinmeden konuşabiliyorsun! Evet, sen bir kitap kahramanı olsan bu kesinlikle Alice olurdu!

Sherlock Holmes'sün!

Sherlock Holmes'sün!

Sen bu dünyaya çözüm üretmek için gelmişsin. İnsanları çok iyi analiz etme yeteneğine sahipsin. Ama biraz ukala olduğunu da söylemeden geçemeyiz, hatta baya... Belki Türkiye'nin aranan dedektifi olmayabilirsin, ama senden hiçbir şey kaçmıyor. Etrafında aptal insanlar olmasına dayanamıyorsun, ama yalnız kalmayı da sevmiyorsun. Bir de biraz işkolik olduğunu söylesek yalan olmaz. Etrafındakiler bundan şikayet etmeye başlamadan sosyal hayatına da biraz yönelsen iyi olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
94
26
25
21
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın