Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Çocuk Masalı Dünyasına Aitsin?

etiket Sen Aslında Hangi Çocuk Masalı Dünyasına Aitsin?

Trex
21.11.2017 - 12:01

Bana bir masal anlat baba...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir varmış bir yokmuş.. Hadi bize bir masal başlangıç cümlesi seç..

1. Bir varmış bir yokmuş.. Hadi bize bir masal başlangıç cümlesi seç..

2. Tam şu an Onedio Testi çözerken telefonun çaldı..

3. Hararetli bir tartışmada, genelde şunlardan hangisini yaparsın?

4. Şimdi de bir Stranger Things karakteri seç bakalım.

5. Parkta içinde 1 milyon dolar olan bir çanta buldun. Alıp götürsen seni kimse bulamaz. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence hangi atasözü doğru?

6. Peki sence hangi atasözü doğru?

7. Bu arada kaç yaşındasın?

8. Selfielerin sitesini nasıl telaffuz ediyorsun?

8. Selfielerin sitesini nasıl telaffuz ediyorsun?

9. Senin masal dünyanda gökyüzü hangi renk?

10. Peki yaşadığın hayat ne kadar masalsı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. En son ne zaman masal okudun?

11. En son ne zaman masal okudun?

12. Son olarak cinsiyetini öğrenelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin!

Sen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin!

Sen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin! Çünkü sen 8-5 mesailerin insanı değilsin. Okula düzenli gitmek isteyen biri hiç değilsin. Bu düzen derhal değişmeli ve Uyuyan Güzel'in dünyasına gitmelisin. Çoğu zaman yataktan hiç çıkmak istemiyorsun, hele o kahrolasıca Pazartesi günleri. Seni bıraksalar bir ömür boyu uyursun. Rüyaları seviyorsun çünkü. Hatta çoğu zaman rüyayla gerçeğin karıştırdığın zamanlar oluyor, seninkisi öyle bir bağımlılık. Fakat dışarıda keşfedilecek bir hayatın olduğunun da farkındasın. İş, o 'prens'i bulmakta. Uyandığın zaman belki gerçek dünyan hayal gibi olabilir, kim bilir!

Sen Rapunzel'in dünyasına aitsin!

Sen Rapunzel'in dünyasına aitsin!

Sen Rapunzel'in dünyasına aitsin! Çünkü çoğu zaman kendini kapana kısılmış gibi hissediyorsun. Günlük problemler, monotonluklar, saçma sapan sorumluklar vs. canını çok sıkmakta. Bu yüzden alıp başını öyle bir gidesin var ki, bir daha senin yüzünü görebilene aşk olsun. Bu yüzden savur uzun saçlarını özgürlüğe, kaç git buralardan. Kapanla ne kadar yaşayabilir ki insan?

Sen Kırmızı Başlıklı Kız'ın dünyasına aitsin!

Sen Kırmızı Başlıklı Kız'ın dünyasına aitsin!
onedio.com

Sen Kırmızı Başlıklı Kız'ın dünyasına aitsin! Çünkü şehrin gürültüsü sana göre değil. Doğanın ormanın ortasında yaşamalısın. Fakaaaat  senin şu hayattaki en büyük hatan insanlara çabuk güvenip, çabuk inanman. Ancak bu saflığın gerçekten görenleri sana hayran bıraksa da kendi iyiliğin için gözünü dört açman lazım. Etrafta kurt çok çünkü. Av olursun av! Bunun yanında o kırmızıların içinde pek bi' göz alıyorsun. Sen bir yerden geçerken bütün gözler büyür, sırf seni daha iyi görebilmek için yani :)

Sen Alice'in dünyasına aitsin!

Sen Alice'in dünyasına aitsin!

Sen Alice'in dünyasına aitsin! Öncelikle şu söylenebilir ki, takip ettiğin, örnek aldığın kişilere dikkat etmelisin. Ah o tavşanlar yok mu, tavşanlar! (Tavşanlar diyoruz, anlayın işte!) Ayrıca çok saykodelik bir insansın, dışarıdan öyle görünmesen de. Gerçekle çok alakan yok yani. Zaten herhangi birisinin senin kadar renkli bir hayal alemi olsa, kafasını dışarı bir dakika olsun çıkarmaz. Son olarak, tekrardan, tavşanlara dikkat! :)

Sen Cinderella'nın dünyasına aitsin!

Sen Cinderella'nın dünyasına aitsin!

Sen Cinderella'nın dünyasına aitsin! Çünkü sen katıksız bir romantiksin. Birisinin gelip, seni tüm bu hayatın hayhuyundan kurtaracağına inancın tam. Zaten tüm yaşama gayretin, tüm motivasyonun bundan ileri gelmekte. Aksi bir durumu düşünemiyorsun bile. Çünkü kendine olan inancın tam, en azından ayaklarına :)

Sen Pamuk Prenses'in dünyasına aitsin!

Sen Pamuk Prenses'in dünyasına aitsin!

Sen Pamuk Prenses'in dünyasına aitsin! Çünkü seni tanımlayan en doğru kelime 'arkadaş canlısı'! Arkadaşsız, paylaşımsız, gezmesiz-tozmasız bir hayat düşünülemez senin için. Arada gıybeti, dedikodunun dozunun kaçtığı da oluyor da neyse şimdi :) Bunun yanında seni çekemeyenler çok, çekecek antenleri de yok! Sürekli bir kuyu kazma peşindeler, ah yok mu onlar ahh! Arkadaşlarından başkasına güvenme kısaca, özellikle cadı kılıklı çekemeyenlere... Aman!..

Sen Pinokyo'nun dünyasına aitsin!

Sen Pinokyo'nun dünyasına aitsin!

Sen Pinokyo'nun dünyasına aitsin! Çünkü küçük beyaz yalanlar senin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Ama ne kadar denersen dene, asla yalan söylemeyi beceremiyorsun. Seni tanıyanlar, senin yalan söylediğini, jestinden mimiğinden, dilinin dolaşmasından hemen anlıyor. Ancak sana yalancı demek çok yanlış. Çünkü yalancı, yalan atabildiği için yalancıdır. Kısaca 'ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi!' sözü seni çok iyi anlatır!

Sen Aladdin'in dünyasına aitsin!

Sen Aladdin'in dünyasına aitsin!

Sen Aladdin'in dünyasına aitsin!  Çünkü sen tam bir hayalperestsin. Senin için en büyük zevk, uzaklara dalıp uzun uzun hayal kurmak. Zaten kurduğumuz hayaller kadar değil miyizdir? Seninse en büyük hayalin, bir kuş gibi, özgürlüğe uçmak. O an, bir halı bile, Pegasusçasına uçabilir. Çok 'cin'li bir insan olduğunu da söylemek gerek. 3 tercihin var ve de... Tercihini iyi yap! (Sınırsız tercih hakkı söz konusu bile olamaz :))

Sen Ali Baba'nın dünyasına aitsin!

Sen Ali Baba'nın dünyasına aitsin!

Sen Ali Baba'nın dünyasına aitsin! Çünkü sen hayatın mülkiyet üzerine kurulu olduğu dünyanın gerçekliğini kabul etmiş birisin. Her ne kadar 'masal'sı bir kahraman gibi görünsen de, eylemlerin ve tercihlerinle, kanlı-canlı, 'gerçek' bir insansın. İçtensin bir kere. Yardımsever ve az biraz garibansın da. Bunun yanında haramiden çalıp fakire dağıtmak gibi bir özelliğin var ki, gerçekten bravo! O Haramiler'in sayısı da mühim değildir bu konuda: İster 40 olsunlar, ister 400. Kıvrak zekanla rahatlıkla ezebilirsin onları! Ve dahi açıl susam açıl!..

Sen Keloğlan'ın dünyasına aitsin!

Sen Keloğlan'ın dünyasına aitsin!

Sen Keloğlan'ın dünyasına aitsin!  Çünkü sen tamamen bizdensin. Bu topraklara aitsin. Bu toprakların pratik zekasını, samimiyetini ve meddahlığını bünyende barındırıyorsun. Sen bir garip Keloğlan'sın yani, eşeğininse yoktur palanı! Ama en önemlisi; varın-yoğun doğruluktur; hiç sevmezsin sen yalanı. Son olarak oldukça korkusuzsun. Bu yüzden hiç kimseye olmazsın kul-köle. Kısaca sivri akıllının birisin, sevilmelere doyulmazsın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1158
517
500
160
91
70
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
inci küpesiz kız

uyuyan güzel :)prens gelip uyandırırsa onu boğarım yalnız söyleyeyim :)

kalp-atisi

UYUYAN GÜZELSen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin! Çünkü sen 8-5 mesailerin insanı değilsin. Okula düzenli gitmek isteyen biri hiç değilsin. Bu düzen derhal d... Devamını Gör

Elif İzmir Ibiş

Sen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin! Sen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin! Sen Uyuyan Güzel'in dünyasına aitsin! Çünkü sen 8-5 mesailerin insanı değilsi... Devamını Gör