Görüş Bildir
Haberler
Selülit oluşumuna neden olan faktörler ve selüliti önlemenin doğal yolları

Selülit oluşumuna neden olan faktörler ve selüliti önlemenin doğal yolları

uplifers .com
29.05.2014 - 10:30

elülit, yıllardan beri nedeni tartışılan ve ‘’kadınların laneti’’ olarak adlandırılan bir vücut deformasyonu. Bir çok kadın çoğunlukla kalça, basen ve bacak bölgesinde oluşan portakal kabuğu görünümünden rahatsız ve bu görünümü yok etmek için soluğu güzellik merkezlerinde, kozmetik reyonlarında ya da spor salonlarında alıyor.

Selüliti yok etmek için gösterilen bu çaba çoğu zaman yüklü bir maliyet gerektiriyor, fakat tüm bu uğraşlar çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor. Bu gereksiz çabanın ve boş yere harcanan binlerce liranın tek sebebi, selülitin kaynağının ne olduğunun problemi yaşayanlar tarafından çok iyi bilinmemesi ve problemin kaynağına inilerek kalıcı çözüm yolları üretilememesi.Selülit nedir, nasıl oluşur?

Aslında selülit oluşumuna neden olan yağ dokusu ve normal yağ dokusu arasında belirgin bir farklılık yok. Bu nedenle selüliti yok etme vaadiyle tüketiciye sunulan masaj aletlerinin ve vücut losyonlarının bir çoğu işlevsiz.

Selülit; kas atrofisi olarak adlandırılan; kasların zayıflaması ve güçsüzleşmesi nedeniyle deriyle arasındaki bağlantının zayıflaması, ve bu bağlantı yerlerinde biriken yağ dokusunun görünebilir hale gelmesinden kaynaklanan bir vücut deformasyonu...

Kaynak: http://www.uplifers.com/selulit-olusu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın