Görüş Bildir
Haberler
Şehit Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Batuhan
28.08.2015 - 15:48

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca, Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz için Diyarbakır'da tören düzenlendi. Saldırıda yaralanan ve Asker Hastanesinde tedavileri süren 4 askerden 3'ü de törene katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır Asker Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen törende şehidin öz geçmişi okundu, dualar edildi.

Şehit Korkmaz'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'a uğurlandı.

Yaralı askerleri komutanları teskin etti.

Toprağa Verildi

Toprağa Verildi

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Ökkeş Korkmaz'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi. Cenaze töreninde şehidin annesi Eşe ve babası Dursun Korkmaz oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı dökerken, en büyük ağabeyi Mehmet Korkmaz ise elini yumruk yapıp havaya kaldırarak 'Bir Ökkeş şehit oldu, gerekirse çocuklarımı da veririm. Vatan sağ olsun. Ölmez, bitmez; Ökkeş de bitmez, Mehmet de bitmez' dedi.

Törene, Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, 16. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve bazı kurum müdürleri katıldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0