Görüş Bildir
Haberler
Şehir Oyun Alanınız Olsun: Başarılı Parkur Mekanikleriyle Öne Çıkan 9 Keyifli Oyun

Şehir Oyun Alanınız Olsun: Başarılı Parkur Mekanikleriyle Öne Çıkan 9 Keyifli Oyun

Parkur mekanikleriyle dikey oynanışlar sunan birbirinden popüler oyunları bu listede topladık. Yüksek tempolu ve bol hareketli yapımları sevenler bu listede derlediğimiz oyun serilerine bir şans verebilir.

İşte parkur heyecanlı kovalamalar, engellerin üzerinden atlamalar ve sonu gelmez parkur aksiyonu sunan 9 oyun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Watch Dogs Serisi

10. Watch Dogs Serisi

Ubisoft imzalı Watch Dogs serisi Chicago, San Fransisco ve Londra gibi dijital entegrasyona sahip şehirlerde durmadan hackleme işlemleri yaptığımız ve durmadan koşuşturduğumuz aksiyon dolu hikayelere sahne oluyor.

9.

8. Dishonored Serisi

8. Dishonored Serisi

Geliştirici koltuğunda Arkane Studios'un oturduğu Dishonored serisi çeşitli hastalıkların ve mistik karakterlerin mesken tuttuğu şehirlere kapı açıyor. Oyuncular yılmaz korucu Corvo ve intikam meleği Emily'e can vererek parkur yapıyor ve havalı kompozisyonlarla düşmanları etkisiz hale geliyor.

7. Sunset Overdrive

7. Sunset Overdrive

Oyuncular Insomniac Games'un geliştirdiği aksiyon macera türündeki Sunset Overdrive ile pek renkli bir dünyada trabzanların, duvarların ve çatıların üzerinden atlıyor, zehirli bir enerji içeceği içtikten sonra mutantlara dönüşen zombilere karşı mücadele ediyor.

6. Thief

6. Thief

Oyuncular Thief'te hırsız üstad Garrett rolünü üstleniyor ve Viktorya dönemine yolculuk ediyor. Parkur ve gizlilik yetenekleri sayesinde önüne çıkan herkesi kolayca yenen başarılı bir hırsıza dönüşmek, birbirinden kıymetli eşyaları el çabukluğuyla cebe indirmek Thief'te defaatle yaptığımız eylemler arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ghostrunner

5. Ghostrunner

Ghostrunner'da oyuncular siberpunk bir distopyaya yolculuk ederek synthwave müzikler eşliğinde aksiyonun bir an olsun bile kesilmediği bir serüvene atılıyor. Kimliğini arayan bir savaşçıya hayat verdiğimiz oyunda amacımız insanlığın son yuvası olan Dharma Kulesi'nin en alt katından zirvesine yükselmek oluyor.

4. Dying Light Serisi

4. Dying Light Serisi

Dying Light serisi virüsün ele geçirdiği ve zombilerin cirit attığı post-apokaliptik şehirler tasvir ediyor. Oyuncular ise iki oyunda da durmadan parkur yapıyor, kıyamet sonrası öykülere şahit oluyor ve gece çöktüğünde ortaya çıkan hastalıklı güruhundan kaçmaya çalışıyor. Serinin iki oyunu da oyunculardan geçer not aldı ve yüksek tempolu yapısıyla gönüllerde taht kurdu.

3. Vector

3. Vector

Hem PC'de hem mobil platformlardaAki sürümüyle oyuncuları başarılı bir parkur macerasına çağıran Vector modern bir distopyada yüksek tempolu bir kaçış deneyimi vadediyor. Oyuncuların birbirinden ilginç mekanlara girip çıkarak peşindekilerden kaçıyor. Bu süreçte bir an olsun bile yavaşlamamak ve  kaçarken havalı parkur hareketleri yaparak puan toplamak gerekiyor.

2. Mirror's Edge Serisi

2. Mirror's Edge Serisi

Faith Connors adındaki bir parkurcuya hayat verdiğimiz Mirror's Edge, bizi birbirinden yüksek gökdelenlerin zirvelerinde sonu gelmez bir maceraya çağırıyor. Çevik kuvvet ekiplerinden kaçarken kendimizi çatılardan çatılara atlarken buluyor ve aksiyonun hiç azalmadığı bir maceraya dahil oluyoruz.

1. Assassin's Creed Serisi

1. Assassin's Creed Serisi

Oyun dünyasında parkur denince akla gelen ilk seri elbette ki Ubisoft imzalı Assassin's Creed'dir. Tarihin çeşitli dönemlerinde Suikastçı Kardeşliği'nin farklı üyelerine hayat verdiğimiz oyunda Galata Kulesi'nden Big Ben'e kadar tırmanıyoruz. Birbirinden atik suikastçıları yönlendirdiğimiz seri parkur mekanikleri ve tarihse kurguları ile öne çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viskici pezevenk

watch dogs 1den sonrası çöp.