Görüş Bildir
Haberler
Sedef Kabaş Avukatından Açıklama! 'Korkmuyor Çünkü Haklı'' Sedef Kabaş Kimdir? Kaç Yaşında? Neden Tutuklandı?

Sedef Kabaş Avukatından Açıklama! 'Korkmuyor Çünkü Haklı'' Sedef Kabaş Kimdir? Kaç Yaşında? Neden Tutuklandı?

Katıldığı bir televizyonda programında söyledikleri nedeniyle gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, internette en çok aratılan isimler arasında en başta yer alıyor. Konuyla ilgili olarak vatandaşlar; Sedef Kabaş kimdir, kaç yaşında ve neden tutuklandı aramaları yapıyor. Gazeteci Sedef Kabaş'ın avukatı ise yeni bir açıklama yaparak müvekkili hakkında 'korkmuyor çünkü haklı' ifadelerini kullandı. Peki Sedef Kabaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte hayatına dair bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

51 yaşındaki gazeteci ve sunucu Sedef Kabaş, tutuklanma haberiyle gündemde en üst sırada yerini aldı. Bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle gözaltına alınan Kabaş, Cumhurbaşkanına Hakaret suçlaması gerekçesiyle tutuklandı. İşte Sedef Kabaş'ın hayat hikayesi...

Sedef Kabaş'ın Avukatından Açıklama

Sedef Kabaş'ın Avukatından Açıklama

Sedef Kabaş'ın avukatı Uğur Poyraz, 'Müvekkilem Sedef Kabaş'ı ziyaret ettim. Morali çok yüksek, korkmuyor. Çünkü, haklı' açıklamasında bulundu. Aynı zamanda bu ifadeleri Twitter hesabından da yayınladı.

Sedef Kabaş Kimdir?

Sedef Kabaş Kimdir?

Gazeteci Sedef Kabaş, 1970 yılında dünyaya gelmiştir. Londra'da doğan Sedef Kabaş Özel Dost Lisesi ve 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Fulbright Bursu ile okuduğu Boston Üniversitesinde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı.

Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli TV kanallarında programlar hazırlamıştır. 

90'larda sunduğu Portreler programına: Cem Karaca, Ahmet Kaya, Recep Yazıcıoğlu, Gazanfer Özcan, Cüneyt ArkınTarkan, Sakıp Sabancı, Hulki Aktunç, Üzeyir Garih, Hayrettin Karaca, Avni Arbaş, Mümtaz Soysal ve Uğur Dündar gibi birçok farklı alanda ünlü konuklar ağırlamıştır. 

En son TRT 2'de Medya Medya isimli programı hazırlayıp sundu. Marmara Üniversitesinden iletişim doktorasını aldı. “Almanya’da Türk Döneri” haberi ile 1998 CNN World Report/ En İyi Ekonomi Haberi Ödülü'nü kazandı. Power FM radyosunun kurucu ekibinde yer aldı ve haber bültenlerini hazırlayıp sundu.

2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurmuştur. Hâlen üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Diploması olmayan insanın teki bir imza ile böyle donanımlı bir insanı evinden aldırıp terörist damgası yapıştırıyor söyleyeceklerim bu kadar saygılarımla