Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yemek Görsellerine Göre Sağlıklı Bir Yaşama Geçme İhtimalini Tahmin Ediyoruz!

Seçtiğin Yemek Görsellerine Göre Sağlıklı Bir Yaşama Geçme İhtimalini Tahmin Ediyoruz!

Begüm
06.04.2023 - 17:03

Sevdiğin, yemek istediğin her yemek senin yaşam tarzını gözler önüne serer. İşte bu testte de seçtiğin yemeklere göre senin sağlıklı bir yaşama geçme ve bu şekilde yaşama ihtimalini söylüyoruz. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle bunlar arasından kahvaltını seçer misin?

2. Peki gün içindeki atıştırmalığın hangisi olur?

3. Öğle yemeği için bir şeyler seçmeni istesek?

4. Bu yemeklerden sadece birini seçip, tüm hayatın boyunca onu yiyecek olsan hangisini seçerdin?

5. Akşam yemeği için bunlardan hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son olarak kendine bir tatlı seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen zaten sağlıklı yaşamın ta kendisi olmuşsun!

Sen yediklerine dikkat etmeyi, bedeninin ihtiyacı dahilinde beslenmeyi zaten seviyorsun. O yüzden de sen sağlıklı yaşamın yürüyen halisin. Tabii ki arada kaçamaklar yapıyorsun ama bedenini dinleyerek, onun ihtiyaçlarına cevap vererek ve ona zarar vermeyerek beslenmeye özen gösteriyorsun. Beslenmen bu şekildeyken günlük hayatına entegre edeceğin spor ve hareketle bedenine tam olarak ihtiyacı olanı da verebilirsin. Ee o zaman matta buluşalım!

Sende o ışık var!

Sen aslında yediklerine dikkat etmeyi seviyorsun ama bazen öyle bir kaçamaklar yapıyorsun ki, zaman zaman dozunu artırıyorsun. Hal böyle olunca da hem dikkatli hem de dikkatsiz şekilde yiyorsun. Bedenin de bu ikisi arasında kalıyor. Yine de sen sağlığına önem verdiğin için biraz daha buraya odaklanarak  çok daha iyi işler başarabilirsin. Bir de bu yeme alışkanlığını spor ile birleştirirsen tadından yenmez!

Biraz uzaktasın...

Kabul edelim, sen öyle çok da yediklerine dikkat etmeyi sevmiyorsun. Biraz daha o an canının çektiğini yemeye odaklanmışsın ama tabii ki sağlıklı bir yaşam senin için imkansız değil. Sadece daha fazla odaklanman, belki de hayatını, yeme alışkanlıklarını ve egzersizleri bir rutine oturtman gerekiyor. Egzersiz ile birlikte yeme alışkanlıklarını da hayatının bir köşesine koyarak ufak bir şekilde başlarsan senin ve vücudunun bunu seveceğine çok eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
5
4
3
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın