Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tatlılara Göre Seni Çekici Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Tatlılara Göre Seni Çekici Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

Easterling
29.04.2022 - 14:15

Gözüne en güzel görünen tatlıları seç, insanların sende neyi çekici bulduklarını söyleyelim. 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden her soruda bir tatlı seçmeni istiyoruz!

#1

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karizmatik Tavırların!

Senin kendine ait bir kütle çekimin var, senin manyetik alanından kaçış çok zor yani. Tavırların, jest/mimiklerin, konuşman hep kendine has. Gülüşünse çok tehlikeli, tam bir kapan; senin gülüşüne takılan bir daha çıkamaz oradan. Yüksek bir empati gücün var ayrıca, insanların neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını saniyeler içinde anlayabilirsin. Son olarak çok güzel/yakışıklı olduğunu söylemek zor; fakat sende öyle acayip bir şey var ki adeta bulaşıcı bir hastalık, aşın da yok!

Beynin/Zekan!

Sen koskoca bir beyinden ibaretsin. Zaten hayatın boyunca hep orayı geliştirmeye çalıştın; okudun, dinledin, araştırdın, düşündün, yorumladın. İşleyen demir pas tutmaz hesabı, beynin de büyüdükçe büyüdü. Bu kadar büyük beyninse başlı başına bir cazibe merkezi olmasından daha doğal bir şey yok. Senin her şeyden önce muhabbetin güzel, insanlar seninle oturup iki lafın belini rahatlıkla kırabilir. Çünkü konuşacak, anlatacak bir şeylerin mutlaka olur. Kısaca zekiler her zaman seksi olmuşlardır, hatta seksi olmak için yaratılmışlardır.

Garipliğin!

Evet, sen garip bir insansın. Oldum olası böyleydin ve böyle olduğun için hiç pişman değilsin. Seni sen yapan şey bu sıra dışılık. İşte tam olarak bu yüzden insanları mıknatıs misali kendine çekiyorsun. Onlar için sen; keşfedilmemiş gizemli bir ada ya da cevabı çok muallak bir bulmaca gibisin. Aksi gibi kullanım kılavuzun da yanında değil. Seni anlamaya çalışırken beyinleri yananlar da oldu. Neyse, onların kafanın içindekileri anlayabilmek gibi mülteci istekleri oluyor ara sıra, çok şey yapma :)

Asi Tavırların!

Senin olayın kuralları iplememek. Sen hep kendi yolunda gidenlerdensin. Özgürsün, sadece önüne bakarsın, başına buyruksun ve maalesef en tehlikeli tip sensin. İnsanların hayatına senin gibi birisi sadece 1 kere girebilir. Çıkmadığın sürece sıkıntı yok; ancak darlanmaya gelemediğinden, çıktığın zaman onlar için ya yolun sonudur ya da şarampoldür: Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir, sürekli seni düşünür, başkalarıyla karşılaştır. Geçtiğin yollar toz duman yani, ey İsYanKar Cocuq :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
171
122
49
29
26
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın