Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kombine Göre Yazın Nerede Tatil Yapmalısın?

etiket Seçtiğin Kombine Göre Yazın Nerede Tatil Yapmalısın?

Yazın neredeyiz, ne yapıyoruz? Plan hazır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yazını nasıl geçirmeyi planlıyorsun?

2. Denizde yazın modasını ben yaratırım diyorsun. Hangisini seçerdin?

3. Bu yaz okunacak kitap tercihin hangisi?

4. Plaj çantamızı seçelim, hadi.!

5. Sahilde en iyi sandalet benim olacak! Peki hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Asla bitmeyen moda: plaj şapkası...

7. Sence bu yazın hit şarkısı hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sakin ve huzurlu bir plaj: Ölüdeniz

Sakin ve huzurlu bir plaj: Ölüdeniz

Kışın geçen stresli ve yorgun bir dönemin ardından kendini hemen Ölüdeniz kumlarına atmalısın. Kitabını, kulaklığını al bir de en yakınını bütün kışı imrendirerek tatilin tadını çıkar. Hayattaki tercihlerine bakılırsa sen kalabalık ve gürültüden kaçıyorsun. Eskisi kadar hızı ve enerjisi kalmayan genç... Yaz aşkın, kışın yaşadığın saçma sapan ilişkilerden kafanı uzaklaştırmana yardımcı olacak. Harika plajıyla ve birçok aktivitesiyle Ölüdeniz kumu tam senin için diye düşündük.

Hmm görüyorumm... Bu yaz da EVDESİN!

Senin için en iyi plan olarak evi seçtik. Hem oturur dizi izlersin, bitirmek istediğin kitapları falan bitirirsin. Kendini bir odaya bir salona ata ata cezalandırma gibi bir tatil olacak. Ha tabi zaten evcimen olan bir yanın bu durumdan bayağı memnun. Ailenin yaz okuluna kaldığından haberi var mı? Umarım  'yok anneciğim siz gidin, ben tatile gelmek istemiyorum' derken bunu anlamadılar. Eve yiyecek falan depola dışarıya çıkmamak için iyice sebep kalmasın. Bir bisiklet kap ve park bahçe gez dolaş. Arada camı aç da güneş odana girsin. D vitamininden az da olsa nasiplen.

Sığacık!

Sığacık!

Yeryüzünde cennet tatili senin için seçtik. Sığacık tam senlik bir tatil yeri. Uygun pansiyonları ve harika havasıyla oksijeni bütün damarlarında hissedebileceğin bir tatil kenti. Yaşadığın şehrin suratsız insanlarından kaçıp buranın sıcacık insanlarıyla sohbet etmek, yazın en eğlenceli planları arasında duruyor. Plaj partileri tam senin seveceğin tarzda. En sevdiğin elbiselerini al yanına ve mutlaka mavi tonlarını seç, sana daha çok yakışıyor.

En yakınındaki park!

Evine en yakın parktan sana yer ayırttık. Bütün masraflar bizden! Alırsın kitabını oturursun geleni geçeni izlersin bütün yaz diye düşündük. Arkadaşların seni planlarına katmak istiyor ama seni pek oralı görmedik. Bu yüzden sen park planında bütün yazı geçirmelisin. Zaten iş güç derken belki arada babaanneni falan görmeye gidersin. Bari birkaç kitap serisi bitir de yazın boş geçmesin. Senin gibi birkaç arkadaşın daha varsa haber ver onlara da. Malum locanız hazır. :)

Bozcaada!

Bozcaada!

Gürültüden arındırılmış ve Türkiye'nin inci güzelliği Bozcaada...  Sağlıklı sebze pazarları ve çılgın denizi ile sahilinde deniz, kum, güneş fotoğrafların için harika bir tercih. Müzik listeni hit müziklerden seç. Sevgilini al yanına ve yeşili giysi olarak daha çok tercih et. Sevimli plajları ve eğlenceli kamp alanları ile Bozcaada senin tercihinin en başında olmalı.

Parti gecelerine kombine bilet aldık senin için!

Bütün sene gelen sınavlar, dersler ve ne olacak halimiz baskısından sonra senin için parti ve konser gecelerini planladık. Haftanın her gününe bir parti koy ve gruptan arkadaşlarına haber ver. Birlikte yapacağınız kombin planları sizi en güzel dans akşamlarının gözdeleri haline getirecek. Tatlım sana deniz, kum, güneş planlamadık çünkü zaten gidemiyorsun. Olsun bu da bir nevi tatil senin için hem Mervelerle dışarıda olmak senin için en büyük tatil bence.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
437
193
153
127
85
56
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Kutluca

o kadar şey seçtik en yakın park diyor

Açelya Demir

Ben:Bu Yaz Evde Panda Gibi Takılıcam Onedio:Parti gecelerine kombine bilet aldık senin için!

deniz derya

plan yaptım tatile gideceğim diyorum bu yaz da evdesin diyorsun. GICIK