Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kahvaltılıklara Göre Yaşını Tahmin Ediyoruz!

etiket Seçtiğin Kahvaltılıklara Göre Yaşını Tahmin Ediyoruz!

Aburoski
04.04.2018 - 16:36

Bu defa günün en önemli öğünü kahvaltıyla karşınızdayız! Seçtiğin kahvaltılıklara göre senin yaşını tahmin ediyoruz.🙃Bakalım yaşını bulabilecek miyiz? 

Başlayalım mı? 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan peynir çeşitlerinden birini seçer misin?

2. Yumurtanızı nasıl alırsınız?

3. Olsa da yesek! Peki bu yiyeceklerden hangisini masanda görmek istersin?

4. Sıra tatlılarda! Bu reçellerden hangisini seviyorsun?

5. Sevdiğin zeytin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kahvaltılıklardan hangisini ekmeğine sürüp yersin?

7. Bu yiyeceklerden birini seç bakalım!

8. Kahvaltıda meyve suyu içmek istedin. Hangisini seçerdin?

9. Bu içeceklerden hangisi kahvaltıda sana eşlik eder?

10. Bu yiyeceklerden en az biri kahvaltında olacak hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

18 yaş altı

0-18 yaş arası herkes çocuk olarak kabul edildiği için sen de bir çocuksun! Bize darılma gücenme yok anlaştık mı? Daha ergenlik sivilcelerini atamamışsın üstünden 🤔 Şu an tam da deli dolu çağlarındasın ne güzel! Büyüdüğünde bu zamanları arayacaksın. Ah keşke 17 yaşıma geri dönebilme şansım olsa diyeceksin. O zaman bizi hatırlarsın. 🙃 Temizsin safsın güzelsin... Dünyanın kötülüğüyle henüz tanışmadığın yaştasın tadını çıkar.

18-24 yaş arasındasın!

Deli dolu çağlarını yavaş yavaş atlatmışsın. E ergenlik bitmiş. Zorlu yollar atlatılmış. Daha ne olsun:) Ama şunu unutma attığın her adımda zorluklarla karşılaşacaksın! Bu 18 yaşında da olsan 80 yaşında da olsan değişmeyen bir kural! Gelelim senin hayatına... Tam üniversite çağına gelmişsin ya da üniversite okuyorsun. Hayatını az çok tanımaya başladın! Kararlarını artık kendin verebiliyorsun. Aşık da olunmuş. Aşkın en temiz en saf halini şimdi bu dönemlerde yaşıyorsun. Bu güzelliği yakaladıysan sakın bırakma tut onu!

25-30 yaş arasındasın!

Dananın kuyruğunun koptuğu yaşlara geldik! Bu yaşlardaki en belalı derdimiz evlilik. Evlendin diyelim sıra çocuğa geldi. Çocuğun olsa dert olmasa dert. Ne yapacağını şaşırırsın. E yolun yarısı bitmiş. Yavaş yavaş düzenini kuruyorsun. Belki de kurmuşsun. Kadınlar için en güzel yaşın 35 olduğu söyleniyor hadi bak şanslısın yine :) Geçmişine baktığında büyük ihtimalle pişmanlık duyduğun şeyleri görüyorsun! Olsun her şey oldu bitti. Neredeyse 40'ına dayanmışsın. Her anın tadını çıkar. Ha bir de yaşlanıyorum diye strese girme sen her halinle iyisin!

30-40 yaş arasındasın!

Tüm düzenini kurmuşsun. Her şeyin yerli yerinde. Her yerinden tecrübe akıyor! Hayat senin karşına birçok engel koysa da sen yine bu engelleri yıkıp bu yaşa gelmişsin! Artık bu yaştan sonra bu tecrübeden sonra kimse senin önünde durmaya cesaret edemez! Kendini de çok iyi tanıyorsun atacağın adımları en ince ayrıntısına kadar da biliyorsun! Helal olsun sana... Biliyorsun ki bu yaşlar sağlık açısından önemli yaşlar. Sağlığın senin için çok çok önemli! E öyle de olması gerekiyor. Aman kendine dikkat et. Seni üzecek şeylerden uzak dur! Hay sen çok yaşa :)

40 yaş üstüsün!

Tüm düzenini kurmuşsun. Her şeyin yerli yerinde. Her yerinden tecrübe akıyor! Hayat senin karşına birçok engel koysa da sen yine bu engelleri yıkıp bu yaşa gelmişsin! Artık bu yaştan sonra bu tecrübeden sonra kimse senin önünde durmaya cesaret edemez! Kendini de çok iyi tanıyorsun atacağın adımları en ince ayrıntısına kadar da biliyorsun! Helal olsun sana... Biliyorsun ki bu yaşlar sağlık açısından önemli yaşlar. Sağlığın senin için çok çok önemli! E öyle de olması gerekiyor. Aman kendine dikkat et. Seni üzecek şeylerden uzak dur! Hay sen çok yaşa🙃

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1125
1009
347
249
244
150
142
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Kadir Almas

bilemedi ben 10 yaşındayom 18 yaş üstü dedi

Nehir Braderin

18 altı olmalıydı

Tyotu10

bal&kaymak birliktedir ya onları ayıramazsın

Pasif Kullanıcı

aynen