Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filmlere Göre Şov Peşinde misin?

Seçtiğin Filmlere Göre Şov Peşinde misin?

Elif Ateş Dereli
30.11.2023 - 09:02 Son Güncelleme: 01.12.2023 - 00:17

Sosyal medyanın etkisiyle son zamanlarda hepimizin içinden bir 'şov ustası' çıktı desek yeridir. Hepimiz yaptığımız her şeyi sosyal medyada gösteriş haline getirmekten geri duramıyoruz. Peki sen şov meraklısı bir insan mısın? Testteki filmlerden seç, sana cevabını hemen verelim.

Hazırsan başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Nefret Ederim Gösteriş Yapandan" Diyen Bir İnsansın!

Seçtiğin filmlere göre sen kendi halinde ve gösterişten hiç hoşlanmayan bir insansın. İnsanların senin ne yaptığını bilmelerini genellikle istemezsin. Her özel anını ve duygularını içinde yaşamayı tercih edersin. Çünkü bir insan kendini övüyorsa orada bir sorun olduğunu bilirsin. Sana göre donanımlı ve kendinden emin hiçbir insan kendini övmez, buna ihtiyacı yoktur. Sen de bunun farkında olduğun için nefret edersin gösteriş yapandan. İnsanız tabii, arada sırada küçük gösterişlerin zararı olmayacağını sen de biliyorsun. Ama dediğimiz gibi aşırısından her zaman kaçarsın. Sosyal medyada paylaşılan şeylere ise gözünün ucuyla bakan ve inanmayan bir insansın. Biz farkındalık diye buna deriz işte. Böyle bir çağda harika bir bakış açısı!

Arada Bir Kendini Belli Etmekten Zevk Alıyorsun!

Seçtiğin filmlere göre sen kendini çok seven ve başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü çok da önemsemeyen bir insansın. Hayatının merkezinde sadece 'sen' varsın. İnsanlar senin için genellikle ikinci planda. O yüzden de insanların önünde gösteriş yapmak pek sana göre değil. Senin bu hayatı yaşama şeklin başkalarına kendini sevdirmek ya da dikkat çektirmek değil tamamen kendi zevklerine göre ilerlemek. Gösteriş yapmak istediğin zamanlar tabii oluyor ama bunlar da her zaman değil. Daha çok kendini mutlu gördüğün anlarda etrafa gösteriş yapma eğilimindesin. Dememiz o ki senin şovunun bile gerçekçi bir tarafı var. Bunu yaparken de kendini olduğundan farklı göstermekten hiç hoşlanmıyorsun. Ne diyelim, zor ama harika bir anlayış!

Pili Bitince Şarja Takılan Şov Makinesi Gibi Olmuşsun!

Seçtiğin filmlere göre sen tam bir şov makinesisin. Yaptığın şeyleri insanlara ballandıra ballandıra anlatmaktan çok büyük zevk alıyorsun. İnsanların seni konuşmasını seviyor ve gündemde kaldığını görünce tatmin oluyorsun. Özellikle son zamanlarda sosyal medyada epey bir aktifsin. Gittiğin yerleri, yediğin yemekleri, başından geçen olayları ve izlediğin filmleri sanki insanlara göstermek için yapıyormuşsun gibi. Yani anın tadını çıkarmak, spontane bir şeyler yapmak sende çok gerilerde kalmış. Bunun nedeni de son zamanlarda böyle bir furya olmasından. Baktın insanlar her şeyini paylaşıyor, sen de diyorsun ki ben neden yapmayayım. Öyle düşününce evet, haklısın. Ama bunu yaparken gerçeklerden uzaklaşırsan kendinden de uzaklaşırsın haberin olsun.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
13
9
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merffy

Seçtiğin filmlere göre sen kendi halinde ve gösterişten hiç hoşlanmayan bir insansın. İnsanların senin ne yaptığını bilmelerini genellikle istemezsin. Her öz... Devamını Gör

KumdanKum

bana da aynısı çıktı ve burası çokomelli 👉Sana göre donanımlı ve kendinden emin hiçbir insan kendini övmez, buna ihtiyacı yoktur 👌

Pasif Kullanıcı

Pili Bitince Şarja Takılan Şov Makinesi Gibi Olmuşsun! 🤔

ketenhelva

"Nefret Ederim Gösteriş Yapandan" Diyen Bir İnsansın!