Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Hangi Retro Oyun Karakteri Olduğunu Söylüyoruz

Seçimlerine Göre Hangi Retro Oyun Karakteri Olduğunu Söylüyoruz

Yıllar geçti üstünden ve bu kalp onları unutmadı! Pek çoğumuzun çocukluğuna damga vuran, oyun dünyasının bugünlerine dek varan temellerini atan bu retro oyun karakterlerinden hangisi olduğunu seçimlerin ortaya çıkartacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım, arkadaşların seni nasıl tanımlar?

2. Peki ya arkadaşlarınla bir aktivite yapacak olsan bu hangisi olurdu?

3. Sahi, senin kaç arkadaşın var?

4. Hafta sonunu hangi aktivite ile değerlendirmek tam senlik?

5. O kadar hareket seni acıktırdı, bir de yemek seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya bir manzara seçmeni istesek?

7. Son olarak, sence senin ruhun ne renk?

Super Mario!

Sen de tıpkı Mario gibi sevdikleri için en büyük zorlukları aşan, en zorlu yolları gözünü kırpmadan geçenlerdensin. Kimi zaman dostlarının da yardımı ile hayatta başaramayacağın şey yok. Üstelik bir ortama girdiğin anda gözleri kendine döndürecek kadar da özgüven sahibisin.

Sonic!

Tıpkı mavi kirpi Sonic gibi hız senin göbek adın. Yerinde duramayan kıpır kıpır kişiliğin seni birazcık da sabırsız yapıyor ancak verilen bir işi de en önce sen tamamlıyorsun. Çevrendeki çoğu kişi bu aktifliğine hasta!

Pac-Man!

Senin ruh eşin kesinlikle Pac-Man! Öncelikle yemek yemeye bayıldığın kesin. Üstelik damak zevkin de pek bir gelişmiş. Düşmanlarının gözünü korkutan bir yönün de olduğu da senin hakkındaki su götürmez gerçeklerden.

Prince of Persia!

Retro oyunların o harika dünyasına ışınlansan kendini Pers prensi olarak bulacağın neredeyse kesin gibi. Gözünü budaktan sakınmamak denince akla sen geliyorsun. Üstelik tek başına olsan bile çıktığın yoldan seni döndürebilecek bir şey yok.

Bill Rizer - Contra

Efsaneler efsanesi Contra'nın hafızalarımıza kazınan karakterlerinden Bill Rizer senin retro oyun dünyasındaki yansıman. Öncelikle korkusuz olduğunu söylemek gerek. Sana verilen görevi yerine getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bu yolda pek az kişiden yardım isteyecek kadar da gururlusun.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
4
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın