Görüş Bildir
Haberler
'Seçim 30 Nisan'da Yapılacak' Haberlerine AK Parti'den Yanıt

'Seçim 30 Nisan'da Yapılacak' Haberlerine AK Parti'den Yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, seçimin 30 Nisan'da yapılması kararı alındığı iddiasını yalanladı. 14 Mayıs için 'muhtemel tarihlerden biri' diyen Zengin 'Bizim belirlediğimiz, 'şu tarih olsun' dediğimiz bir tarih söz konusu değil' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz gün gerçekleşen görüşmesinde seçimin 30 Nisan'da yapılması kararı alındığı kulislere yansımıştı.

Habertürk TV'de Kübra Par'ın konuğu olan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 30 Nisan 2023'te seçim olacağı iddiası için 'Kesinlikle doğru değil' dedi.

"14 Mayıs muhtemel tarihlerden"

"14 Mayıs muhtemel tarihlerden"

Gündeme gelen tarihlerden 14 Mayıs için 'muhtemel bir tarih' değerlendirmesinde bulunan Zengin, '14 Mayıs muhtemel tarihlerden bir tanesi ama bizim belirlediğimiz, 'şu tarih olsun' dediğimiz bir tarih söz konusu değil' dedi. Zengin, şöyle devam etti: 

'Daha önümüzde vakit var, ocakta şubatta yapacağımız işler var. 18 Haziran olmasında da bir mahsuru yok. Cumhurbaşkanı'nın adaylığı hakkında tartışma açılıyor. Yeni bir anayasa yaptık, yeni anayasa göre iki kere seçilebilir hükmü var. Hiçbir itiraza gerek olmayan durumdayız. Bu kanuna bakıldığında bu maddenin sıfırdan yazıldığını göreceğiz. Bu sebeple bizim aday olur, olamaz diye şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımız zaten mevcut anayasaya göre ikinci defa aday olacak.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

14 Mayıs kurtuluş günü. Güzel tarih belgeseli de çekilir

Sigurd

Yapın bi an önce, s.gidin.

RACON X RACON

Haziranda yoksunuz yani..Artik Haziran sicaginda Mahkemelere hesap vermeye baslayacaksiniz.Hadi hayirlisi.Güzel bir haber.Herkes Milletvekili ve aldigi maasl... Devamını Gör