Görüş Bildir
Haberler
Seçili Wee Baby ve MYCey Ürünlerinde Sepette Net %25 İndirim

etiket Seçili Wee Baby ve MYCey Ürünlerinde Sepette Net %25 İndirim

beyza içgöz
07.09.2023 - 05:39

Wee Baby ve MYCey markalarının seçkin ürünlerinde kaçırılmayacak bir fırsat sizleri bekliyor. Alışveriş sepetinize eklediğiniz bu ürünlerde net %25 indirim fırsatıyla karşılaşacaksınız. Bu muhteşem indirimle, kaliteli ve kullanışlı ürünleri daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Hem bütçenizi korurken hem de ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu indirim fırsatını kaçırmayın, alışverişin keyfini çıkarın!

Bu içerik 06.09.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Wee Baby Burun Aspiratörü

1. Wee Baby Burun Aspiratörü

Wee Baby Burun Aspiratörü, bebeğinizin burun salgısını hijyenik ve pratik bir biçimde temizlemeye yardımcı olur. Bu, kulak ve solunum yolu enfeksiyonlarından korunmak adına bebeklerin burun salgılarının düzenli bir şekilde temizlenmesi gerekliliğini karşılar. 

Ürünün montajı ve kullanımı oldukça kolaydır. Bebeğinizin burnunu tahriş etmeyecek şekilde tasarlanmış yumuşak silikon aspiratör ucu ile donatılmıştır. Ayrıca, hijyenik bir saklama ve taşıma imkanı sunan sert bir kutusu bulunmaktadır. 

Kullanıcı yorumu: Ürün çok güzel ucu yumuşak hem kendi bebeğime hem ablamın bebeğine aldım kargo hasarsız ve hızlıydı memnun kaldım 👍

Fiyat: 89,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Mycey Atıştırma Kabı

2. Mycey Atıştırma Kabı

Bebekler ve çocuklar için ideal bir atıştırmalık kabı sunuyoruz. Kapaklı ve esnek bölümlü tasarımıyla içerisindeki lezzetleri taze ve dökülmez bir şekilde korur. Süper yumuşak kanatları sayesinde atıştırmalıklarınızı dökülme derdi olmadan rahatça alabilirsiniz. 

Sevimli modeliyle çocuklarınızın evde, dışarıda, parkta ya da seyahatlerde keyifli anlar yaşamasını sağlar. Kaymaz sapları, kolay ve rahat bir kavrama imkanı sunar. 

Kullanıcı yorumu: Çok tatlı miniş tam çantalık çok beğendim

Fiyat: 159,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu

3. Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu

Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu, yumuşak dokusu ve mükemmel boyutuyla, bebek cilt bakımında annelere büyük bir rahatlık sunar. Tek bir parçada geniş bir alanı temizleme yeteneği ile artırılmış emicilik ve temizleme kapasitesine sahiptir. 

Bebeklerin hassas cildine uyum sağlamak için özel bir PH değeri ile tasarlanmıştır. Ayrıca, potansiyel alerjik reaksiyonları önlemek için antialerjik özelliklere sahiptir. Bu ürün, hem annelerin hem de bebeklerin cilt bakım ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir.

Kullanıcı yorumu: Çok güzel bir ürün tavsiye ederim.

Fiyat: 79,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Wee Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı

4. Wee Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı

Wee Beslenme Kaşığı, minik ellerin rahatça kavrayabilmesi için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Kendi başına yemek yeme becerisini geliştirmek isteyen bebekler için idealdir. 

Boyutları, bebeklerin minik ellerine uygun şekilde tasarlanmıştır, böylece onların kendi kendilerine yemek yemeyi öğrenmeleri daha kolay hale gelir. Kaymaz sapı ve silikondan yapılmış kaşık ucu, yemeği daha güvenli ve daha keyifli bir hale getirir. 6 ay ve üzeri bebeklerin kullanımına uygundur. 

Kullanıcı yorumu: Gayet güzel sevdim baş kısımları da yumuşak bir plastik asla incitmez bebişin ağzını.

Fiyat: 129,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Wee Baby Klasik Göğüs Pedi

5. Wee Baby Klasik Göğüs Pedi

Bebeklerin emzirilme sürecinde, annelerin sağlığı da hayati bir öncelik haline gelir. Emziren annelerin karşılaştığı yaygın sorunlar arasında göğüs uçlarında oluşan iltihap, yara ve şişlikler bulunur. 

Özellikle, emzirmeyi zorlaştıran iltihaplanma, annelerin en büyük endişelerinden biridir. Bu durumda, hijyen büyük bir öneme sahiptir. Wee Baby Klasik Göğüs Pedi, emzirme sonrası göğüs ucunda kalan fazla sütü emerek cildin kurumasını önler ve hava geçirgen ipeksi yapısı ile cildin tahriş olmasını engeller. 

Kullanıcı yorumu: Çok iyi tavsiye ederim

Fiyat: 66,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mycey Bebek Manikür - Tırnak Bakım Seti

6. Mycey Bebek Manikür - Tırnak Bakım Seti

Bebeklerin hassas ciltlerine özen göstermek adına, Mycey'nin Bebek Manikür ve Tırnak Bakım Seti, ebeveynlerin güvenle kullanabileceği bir üründür. Bu set, bebeklerin tırnak bakımını sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapmayı mümkün kılar. 

Mycey, bu seti oluştururken, bebeklerin hassas ciltlerini koruma altına almayı hedeflemiştir. Bu nedenle, sette yer alan tüm ürünler, bebeklerin cildine zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Kısacası, Mycey Bebek Manikür ve Tırnak Bakım Seti, bebeklerin tırnak bakımını kolaylaştıran, aynı zamanda da cilt sağlığını koruyan bir üründür.

Kullanıcı yorumu: Kutuda olmasi cok guzel derli toplu. Fiyati da uygun.

Fiyat: 153,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

7. Wee Baby Akıtmaz Kulplu Pp Antikolik Bardak

7. Wee Baby Akıtmaz Kulplu Pp Antikolik Bardak

Wee Baby'nin 250 ml kapasiteli, mavi renkteki akıtmaz kulplu PP antikolik bardak, 6 aylık ve üzeri bebekler için ideal bir seçimdir. Damlatma ve akıtma yapmayan özel tasarımı sayesinde, bebeğinizin içme deneyimini kolaylaştırır. 

Esnekliği ile dikkat çeken silikon emzik ucu, kullanımı rahat ve pratiktir. Emzik ucunun alt etek kısmında bulunan hava kanalları, sürekli bir akış sağlar ve antikolik özelliği ile bebeğinizin gaz problemi yaşamasını engeller. Bu bardak, bebeğinizin içeceklerini güvenle tüketmesi için tasarlanmıştır.

Kullanıcı yorumu: Tesekkur ederim cok memnun kaldim yine olsa yine siparis veririm 🤗

Fiyat: 179,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

8. Mycey Klozet Örtüsü

8. Mycey Klozet Örtüsü

Mycey'in sunduğu klozet örtüsü, hijyen ve konforun birleştiği noktada size özel bir deneyim sunar. Her kullanımda temiz ve ferah bir his veren bu örtü, tuvaletinizi kullanırken maksimum rahatlık sağlar. 

Hem evinizde hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, pratik kullanımı ile de dikkat çeker. Mycey klozet örtüsü, hijyen standartlarınızı yükseltirken, aynı zamanda tuvaletinizi şık bir görünüme kavuşturur. 

Kullanıcı yorumu: Çocuk için gibi görünse de büyükler için de kullanılır. saglam kaliteli ve büyük her yeri kaplıyor. Ön tarafta 2 yerde kaymayı engellemek için yapışkan bant yapmışlar. 2 paket aldım tekrar alacağım.

Fiyat: 69,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

9. Mycey Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık Seti

9. Mycey Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık Seti

Bebeklerin kendi başlarına yemek yeme yeteneğini geliştirmek ve yetişkin çatal kaşık kullanımına geçişi kolaylaştırmak için tasarlanmış olan çelik set, bu sürecin en büyük destekçisidir. 

Kaşığın derinliği, bu yaş grubu çocuklarının porsiyonlarına uygun bir şekilde düşünülerek özenle tasarlanmıştır. Çatalın dişleri ise, hem güvenli olması hem de yiyecekleri kolaylıkla alabilmesi için yeterince yuvarlaktır. 

Bu çelik set, çocukların yemek yeme becerilerini geliştirmek ve yetişkinlere özgü çatal kaşık kullanımına doğru bir geçiş sağlamak için mükemmel bir araçtır.

Kullanıcı yorumu: Bir süre kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. Kesinlikle çelik kalitesi çok güzel defalarca makinede de yıkadım herhangi bir soyulma küflenme kararma gibi durum yaşamadım. 21 aylık kızım çok güzel kavrıyor ve kendisi yiyebiliyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim 👌

Fiyat: 179,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

10. Mycey Yumuşak Uçlu Püre Kaşığı Mavi

10. Mycey Yumuşak Uçlu Püre Kaşığı Mavi

Mycey Yumuşak Uçlu Püre Kaşığı, bebeğinizin bağımsız beslenme becerilerini geliştirmesi için mükemmel bir araçtır. Bu özel tasarım, bebeğinizin eline tam uyum sağlar ve kendi kendine yemek yemeyi kolaylaştırır. 

Bebekler genellikle katı gıdaya geçiş döneminde ebeveynleri tarafından püre haline getirilmiş yiyeceklerle beslenirler. Ancak, onların hızlı ve güvenli gelişimleri için, kendi kendilerini beslemelerine olanak sağlamamız gerekmektedir. 

Mycey'in delikli ve düz başlığı, kaşığın tutulması ve dengelenmesi konusunda herhangi bir zorluk olmadan, bebeğinizin kendi yemeğini yemesine ve bu durumun getirdiği zevk ve güvene ulaşmasına yardımcı olur. Bu kaşık, püreler ve daha az yoğun mamalar için özel olarak tasarlanmıştır.

Fiyat: 59,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Wee Baby Cool Yuvarlak Uçlu Emzik

11. Wee Baby Cool Yuvarlak Uçlu Emzik

Bu emzik, annenin göğsünü taklit eden yuvarlak bir uca sahiptir. Özgün dış kavisli siper tasarımı sayesinde, emzik bebeğin cildine yapışmaz. Siperdeki geniş havalandırma alanı, hassas ciltlerin tahriş olmasını engeller. 

Altı renk seçeneği sunar. Kullanım öncesinde emzik ucunun kontrol edilmesi ve herhangi bir deformasyon durumunda kullanılmaması önemlidir. 

Kullanıcı yorumu: Çoook tatlı ve şık bir emzik.

Fiyat: 99,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Mycey Toz Mama Kabı 3 Hazneli

12. Mycey Toz Mama Kabı 3 Hazneli

Bebeklerinizin toz mamalarını ve formül sütlerini düzenli, hijyenik bir şekilde muhafaza etmek ve taşıma kolaylığı sağlamak için kullanabileceğiniz pratik toz mama kapları. Bu kaplar, bebeğinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. 

Ayrıca, bu kaplar sayesinde toz mamalarınızı ve formül sütlerinizi her zaman yanınızda bulundurabilir, bebeğinizin ihtiyaç duyduğu anda hızlıca erişebilirsiniz. Bu nedenle, toz mama kapları, ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran, pratik ve kullanışlı bir üründür.

Kullanıcı yorumu: Dışarıda mama yedirmek için aldım, gayet güzel bir ürün.

Fiyat: 119,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

Wee Baby Tırnak Makası

Wee Baby Tırnak Makası

Wee Baby Tırnak Makası, miniklerin hassas tırnakları için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Kullanımı kolay ve güvenli olan bu makas, bebeğinizin tırnak bakımını en iyi şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sunar. Ayrıca, keskin uçları sayesinde bebeğinizin tırnaklarını kısa ve düzgün bir şekilde kesmenizi sağlar. Wee Baby Tırnak Makası, bebeğinizin tırnak bakımını kolay ve güvenli bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak bir üründür. 

Fiyat: 69,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

13. Wee Baby Çatal Kaşık Seti Saklama Kutulu

13. Wee Baby Çatal Kaşık Seti Saklama Kutulu

Bebeklerin anne sütünden mamaya geçiş sürecinde, 12+ aylık bebekler için ideal bir seçenek olan mama kaşığı ve çatalı, bebeklerin kendi başlarına yemek yeme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. 

Uzun sapları sayesinde mama kabının her yerine kolaylıkla ulaşabilir. Ayrıca, çatal ve kaşık saklama kabı, ürünlerin kullanılmadığı zamanlarda temiz kalmasını sağlar. Bu saklama kabı, çatal ve kaşıkların seyahatlerde rahatça ve hijyenik bir şekilde taşınabilmesini mümkün kılar. 

Kullanıcı yorumu: Güzel kaliteli fazladan bir kaşık daha aldı.

Fiyat: 79,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

14. Wee Baby Meyve Süzgeci

14. Wee Baby Meyve Süzgeci

Bu ürün, altı aylık ve üzeri bebekler için idealdir. Bebeğin meyvelerle güvenli bir şekilde tanışmasını ve tüketmesini kolaylaştırır. Soğutulmuş meyve ve sebzeleri içerisine yerleştirerek, hassaslaşan ve ağrıyan diş etlerini rahatlatır. 

Özel dişlik bölümü, bebeklerin beslenirken diş etlerini kaşımasına olanak sağlar, bu da onların mutluluğunu artırır. Ergonomik tutma yeri, bebeklerin ürünü rahatça kavramasını sağlar. Kapak özelliği sayesinde, ürün hijyenik bir şekilde taşınabilir ve saklanabilir.

Kullanıcı yorumu: Ek gıdaya geçince meyve pürelerini kolayca yiyebiliyor bebeğim. Ayrıca kapaklı olması da büyük artı fiyatta gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim 👍

Fiyat: 99,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. MYCey Banyo ve Konak Tarağı

15. MYCey Banyo ve Konak Tarağı

MYCey, kaliteli ve kullanışlı ürünleriyle tanınan bir markadır. Bu markanın banyo ve konak tarağı, özellikle evde kullanım için idealdir. Konforlu ve pratik bir kullanım sunan bu tarak, saçları nazikçe taramanıza yardımcı olur. 

Ayrıca, saç derisini rahatlatır ve saçın doğal parlaklığını ortaya çıkarır. MYCey Banyo ve Konak Tarağı, dayanıklı malzemeden üretilmiştir ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. 

Kullanıcı yorumu: Kesinlikle müthiş. Tek kullanımda çok çok azaldı. İkinci kullanımda bebeğimde konak falan kalmadı. Arada bir bununla yıkıyorum yine de hiç birşey kalmadı bebeğimin kafasında çok beğendim.

Fiyat: 89,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

16. Wee Baby Kulak Çubuğu

16. Wee Baby Kulak Çubuğu

Wee Baby markasının hassas kulaklar için özel olarak tasarladığı kulak çubukları, güvenli ve etkili bir temizlik deneyimi sunar. Çocukların hassas kulak yapısına zarar vermeden, maksimum hijyen sağlamak adına üretilmiştir. 

Bu ürün, kullanımı kolay ve pratik bir çözüm sunarak, ebeveynlerin çocuklarının kulak bakımını daha rahat bir şekilde yapmalarını sağlar. Wee Baby kulak çubukları, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olurken, aynı zamanda ebeveynlerin de içini rahatlatır. 

Kullanıcı yorumu: Ürün market ürünlerinden çok daha iyi. Pamuk dolgusu oldukça güzel ve kullanılan plastik çubuk bükülmüyor.

Fiyat: 25,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

17. Mycey Tek Kullanımlık Bebek Önlüğü

17. Mycey Tek Kullanımlık Bebek Önlüğü

Mycey markasının özel olarak tasarladığı, tek kullanımlık bebek önlükleri, 10'lu paket halinde sizlerle buluşuyor. Bu önlükler, pratik kullanımı ve hijyenik yapısıyla, ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor. 

Bebeğinizin yemek yeme anlarını daha düzenli ve temiz bir hale getiren bu önlükler, aynı zamanda kullan-at özelliğiyle de oldukça kullanışlıdır. Bebek bakımında vazgeçilmez bir yardımcı olan Mycey tek kullanımlık bebek önlükleri, 10'lu paketiyle ekonomik bir seçenek sunuyor. 

Kullanıcı yorumu: Kesinlikle dışarısı için kullan at bir ürün bebek bakım çantamızın olmazsa olmazı.

Fiyat: 59,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

18. Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı

18. Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı

Wee Baby'nin Mini Cam Alıştırma Bardağı, bebeklerin öz bakım becerilerini geliştirmek için ideal bir üründür. Kendi başına içmeyi öğrenen minikler için tasarlanmış olan bu bardak, ergonomik yapısı ve kolay kullanımı ile dikkat çeker. 

Yüksek kaliteli camdan üretilmiş olan bu ürün, bebeklerin sağlığını düşünen ebeveynlerin tercih ettiği bir seçenektir. Ayrıca, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı, hem annelerin hem de bebeklerin hayatını kolaylaştıran bir ürün olarak karşımıza çıkar.

Kullanıcı yorumu: Cam olması daha sağlıklı olduğu için aldım oğlum düşürdüğü halde kırılmadı memnun kaldım.

Fiyat: 89,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

19. Wee Baby Temassız Ateş Ölçer

19. Wee Baby Temassız Ateş Ölçer

Wee Baby Temassız Ateş Ölçer, hassas ve hızlı sonuçlar veren, kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür. Çocuklarınızın sağlığını kontrol altında tutmanızı sağlar. Temassız olması, çocukların rahatsız olmadan ateşlerinin ölçülmesini sağlar. 

Ayrıca, anında sonuç vermesi, ebeveynlerin hızlı ve doğru bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olur. Wee Baby'nin bu ürünü, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay okunabilir ekranı ile öne çıkar. Ayrıca, son ölçümleri hafızasında tutma özelliği, ateş takibini kolaylaştırır. 

Kullanıcı yorumu: Cok guzel dogru ölçüm yapıyor kullanimi cok kolay saticiya teşekkürler hizli gonderi icin guzelce paketlenmiş saglam sekilde geldi.

Fiyat: 649,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Wee Baby Bebek Bakım Seti

20. Wee Baby Bebek Bakım Seti

Bebeklerin hassas cildi ve ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış olan Wee Baby Bebek Bakım Seti, yeni doğanların ve küçük çocukların bakımı için vazgeçilmez bir üründür. 

Bu set, bebeğinizin cildini korumak ve yumuşak tutmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi içerir. Wee Baby'nin kaliteli ve güvenilir ürünlerinden oluşan bu set, bebeğinizin cildine zarar vermeden temizlik ve bakım yapmanızı sağlar. 

Kullanıcı yorumu: Bebeğim daha doğmadı kullanmadm ama fotoğrafta göründüğü gibi geldi saç fırcası yumuşak diger ürünler de güzel görünüyor inşallah bebegimde kolaylikla kullanabilirim.

Fiyat: 334,39 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

21. Wee Baby Desenli Damaklı Kelebek Emzik

21. Wee Baby Desenli Damaklı Kelebek Emzik

Ortodontik damaklı emzik, bebeğin doğal damak gelişimini teşvik eden bir yapıya sahiptir. Emziğin yapışmasını önleyen yenilikçi bir 'Hava Alan Sistem' özelliği, tasarımına dahil edilmiştir. 

Ayrıca, emziğin ergonomik ve eğimli yapısı, bebeklerin rahatlıkla kavrayabilmesini ve kullanabilmesini sağlar. Bebeğinizin daha konforlu bir nefes almasına imkan tanıyan derin burun kesimi, bu ürünün diğer önemli bir özelliğidir. 

Fiyat: 115,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

22. Wee Baby Zoo Emzik Bandı

22. Wee Baby Zoo Emzik Bandı

Yeşil renkli Wee Baby Zoo Emzik Bandı, 913 model numarasıyla dikkat çekiyor. Emziğin kaybolmasını engellemek veya yere düşerek kirlenmesini önlemek için tasarlanmış olan bu ürün, kolay açılıp kapanabilen bir klips sistemine sahiptir. 

Hijyenik kumaştan üretilen bu emzik bandı, kolaylıkla temizlenebilir ve bakımı pratiktir. Ayrıca, çocuğunuzun güvenliği düşünülerek sert ve keskin köşelerden arındırılmış bir tasarıma sahiptir. Bu sayede, çocuğunuzun zarar görmesi riski minimize edilmiştir.

Kullanıcı yorumu: Ben beğendim kullanımı kolay metal akşamı olmaması çok güzel bebekler hep ağzına götürüyor çünkü giyat olarak da uygun hizli ve sağlam elime ulaştı teşekkürler.

Fiyat: 79,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

23. Wee Baby Colorful Akıtmaz Kulplu Bardak

23. Wee Baby Colorful Akıtmaz Kulplu Bardak

Biberonla vedalaşıp bardağa geçiş sürecini sorunsuz hale getiren bu özel tasarım, çocuğunuzun rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Akıtma veya damlatma gibi problemleri ortadan kaldıran valf sistemi sayesinde, temizlik konusunda da size kolaylık sağlar. 

Yumuşak bardak ucu, çocuğunuzun rahat bir içim deneyimi yaşamasını sağlar. Ayrıca, kolayca açılıp kapanabilen kapak sistemi, kullanım kolaylığı sunar. Emme ağızlığı çıkarılarak yıkanabilir özelliği ile hijyen konusunda da endişelerinizi giderir. Bu ürün, 6 aylık ve üzeri bebekler için ideal bir seçimdir.

Kullanıcı yorumu: Çok güzel bayıldık oğlumla. Çok güzel içiyor ve hiç damlatma yapmıyor.

Fiyat: 98,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

24. Wee Baby Sulu Diş Halkası

24. Wee Baby Sulu Diş Halkası

BPA içermeyen sulu diş halkası, diş çıkarma dönemindeki miniklerin en büyük yardımcısıdır. Kabartmalı yüzeyi sayesinde, bu zorlu süreçte rahatlama sağlar ve miniklerin acılarını hafifletir. 

Bu halka, diş çıkarma sürecini daha konforlu hale getirirken, aynı zamanda miniklerin güvenliği için BPA içermemesiyle de ön plana çıkar. Bu özellikleriyle, hem annelerin hem de miniklerin gözdesi haline gelmiştir.

Kullanıcı yorumu: Soğutup veriyorum bebeğim çok seviyor.

Fiyat: 59,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın