Görüş Bildir
Haberler
Savaşçı’ya 6 Yeni İsim Daha! Savaşçı Dizisine Kimler Dahil Oluyor?

Savaşçı’ya 6 Yeni İsim Daha! Savaşçı Dizisine Kimler Dahil Oluyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Savaşçı dizisine katılacak yeni isimler belli oldu. Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği Savaşçı dizisinin yönetmenliğini ise Eray Koçak yapıyor. Televizyon Gazetesi’nin haberine göre Savaşçı dizisine Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren gibi isimler dahil olacak. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Savaşçı’ya Yeni İsimler Dahil Oluyor

Savaşçı’ya Yeni İsimler Dahil Oluyor

Nisan ayında 5. sezonu ile ekranlarda olan Savaşçı dizisi, gerek konusu gerekse oyunculuklarıyla çok konuşulan yapımların başında geliyor. Dizinin takipçileri, yeni sezonda diziye dahil olacak isimleri merak ediyordu. Gelen son bilgilere göre Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren dizinin 106. bölümü itibarıyla ekranlarda olacak.

SAVAŞÇI KONUSU NE?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

“Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı dizisi her cumartesi günleri FOX TV'de yayınlanıyor

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi, dizinin konusunu en iyi şekilde işlemek için Doğu Anadolu Bölgesi'nde çekilmek istenmiş. Ancak bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor. Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi gerektiği için geniş dağlık alanlara ihtiyaç duyuluyor. Geniş alan konusunda beklentiyi karşılayan Konya ise diziye ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor. Eskişehir ve Konya arasında yapılan çekimler için iki şehre de büyük set platoları kurularak çekim sağlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın