Görüş Bildir
Haberler
Şanlıurfa ve Gaziantap'te Okullar Tatil mi? 20 Ocak 2022 Şanlıurfa ve Gaziantep'te Yarın Okullar Tatil mi ?

Şanlıurfa ve Gaziantap'te Okullar Tatil mi? 20 Ocak 2022 Şanlıurfa ve Gaziantep'te Yarın Okullar Tatil mi ?

Ülke genelinde soğuk ve karlı hava etkili oluyor. Kar yağışı, ülkenin birçok bölgesinde eğitim öğretimin de aksamasına yol açıyor. Bu noktada, yoğun kar yağışının yaşandığı Şanlıurfa ve Gaziantep'te yaşayan veli ve öğrencilerde illerinde herhangi bir kar tatili olup olmadığını araştırıyor. Peki, yarın Şanlıurfa ve Gaziantep'te okullar tatil oldu mu? Şanlıurfa'da ve Gaziantep'te kar tatili var mı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurdun birçok bölgesinde kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösteriyor. Kar yağışı eğitim öğretimde de olumsuzluğa yol açıyor. Öyle ki, birçok şehirde okullar kar tatiline girdi. Şanlıurfa ve Gaziantep'te okullar tatil mi sorusu bu illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından  merak ediliyor.  Peki, Şanlıurfa ve Gaziantep'te bugün okul var mı, kar tatili açıklaması geldi mi? İşte, 20 Ocak 2022 yarın Şanlıurfa'da ve Gaziantep'te okullar ile ilgili gelişmeler...

Gaziantep ve Şanlıurfa'da Okullar Tatil mi?

Gaziantep ve  Şanlıurfa'da Okullar Tatil mi?

Yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep ve Şanlıurfa'da 19 Ocak Çarşamba gününde okullar tatil ilan edilmişti. Öğrenci ve velileri yarın da okullar tatil olacak  mı konusunda araştırmalara başladı. 20 Ocak Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın