Görüş Bildir
Haberler
Sanatçı Musa Eroğlu'nun Acı Günü! Eşini Son Yolculuğuna Uğurladı...

Sanatçı Musa Eroğlu'nun Acı Günü! Eşini Son Yolculuğuna Uğurladı...

GNS
26.10.2021 - 19:21

Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu zor bir dönemden geçiyor. Eşi Fatma Eroğlu'nu ebedi yolculuğuna uğurlayan sanatçı cenaze törenini Mersin'de gerçekleştirdi. 72 yaşındaki eşiyle 55 yıldır beraber olan Musa Eroğlu törende ayakta durmakta güçlük çekti. Sanat camiasının ve siyasetçilerin katıldığı cenazede şiirler ve deyişler okunarak Fatma Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanatçı Mustafa Eroğlu 55 senedir aynı yastığa baş koyduğu eşi Fatma Eroğlu'nu kaybetti. Hastalığı dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Fatma Eroğlu'nun cenazesi memleketi Mersin Mut'a getirildi.

Şiirler ve Deyişlerle Uğurlandı

Şiirler ve Deyişlerle Uğurlandı

Törene, Musa Eroğlu, çocukları, CHP Ankara Milletvekili Servet Ünal, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, siyasi partilerin ilçe başkanları, yakınları, sevenleri ve vatandaşların yanı sıra aralarında, Türk halk müziği sanatçısı Erdal Erzincanlı'nın da bulunduğu sanatçı dostları katıldı. Mersin Cemevi Başkanı Hasan Kılavuz'un yaptığı duanın ardından Erdal Erzincanlı ve diğer sanatçılar şiir ve deyişler okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Başsağlığı Diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP  Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Başsağlığı Diledi

Fatma Eroğlu'nun cenazesi, törenin ardından Yazalanı Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da telefonla Musa Eroğlu'na başsağlığı diledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın