Görüş Bildir
Haberler
Sana Söz Dizisi ‘Duru’ Kimdir? Aslıhan Kapanşahin Kaç Yaşında Ve Nereli?

Sana Söz Dizisi ‘Duru’ Kimdir? Aslıhan Kapanşahin Kaç Yaşında Ve Nereli?

dila bahar
02.11.2021 - 15:55

Star TV yeni bir projeye imza atıyor. Sana Söz adlı Star TV'nin yeni dizisi yarın akşam seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Sana Söz’ün başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya yer alıyor. Dizide yer alan Aslıhan Kapanşahin,  ‘Duru’ rolü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, ‘Duru’ kimdir? Aslıhan Kapanşahin kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk fragmanı ile seyirci karşısına çıkan Sana Söz dizisi yarın akşam ekranlara geliyor. Dizide ‘Duru’ karakterini canlandıran Aslıhan Kapanşahin’in hayatı merak ediliyor. Aslıhan Kapanşahin kimdir?

Sana Söz Dizisinin Konusu

Sana Söz Dizisinin Konusu

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak. Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur. Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir. Sana söz dizisi 3 Kasım 2021 ilk bölümü ile seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aslıhan Kapanşahin Kimdir?

Aslıhan Kapanşahin Kimdir?

Aslıhan Kapanşahin, 2 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Orta öğretim eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Kameralar ile henüz 11 yaşındayken tanışan Kapanşahin, ilk kez ‘Küçük Melek' adlı televizyon dizisi ile izleyici karşısına geçmiştir. Farklı Boyut, Paramparça, Göl Zamanı, Ufak Tefek Cinayetler, Not Defteri gibi pek çok yapımda da yer alan güzel oyuncu, şimdilerde Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' adlı dizide Mine karakterine hayat vermektedir. Akrep burcu özelliklerine sahip olan Aslıhan Kapanşahin, 1.60 metre uzunlukta ve 49 kilogram ağırlıktadır.

Aslıhan Kapanşahin'in Rol Aldığı Yapımlar

Aslıhan Kapanşahin'in Rol Aldığı Yapımlar

Rol aldığı diziler:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Mine Mollaoğlu, 2019)

Ufak Tefek Cinayetler  (N,ilay, 2018)

7 Yüz (Elif, 2017)

Yeter (2016)

Paramparça (2015)

Not Defteri (2014)

Göl Zamanı(2014)

Güneşi Gördüm (2009)

Farklı Boyut (2011)

Küçük Melek (2011)

Rol aldığı sinema filmleri:

Karışık Kaset (2014)

Aşk Ağlatır (2013)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın