Görüş Bildir
Haberler
Sana En Uyumlu ve En Uyumsuz İki Burcu Açıklıyoruz!

etiket Sana En Uyumlu ve En Uyumsuz İki Burcu Açıklıyoruz!

Lousia
15.07.2018 - 17:17

Bu testimizde sana çeşitli sorular soruyoruz. Verdiğin yanıtlara göre de sana en uyumlu ve en uyumsuz burcu söyleyeceğiz.

Sonucu merak mı ettin? O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi tatile çıkalım. Seni tatile göndermeye karar verdik. Nereye uçarak gidersin bize söyle?

2. Aşağıdaki dört kavramdan birini seçmen gerekse hangisini seçersin?

3. Kendine yeni bir gömlek alacaksın. Peki ya elin hangi renk gömleklere gidiyor?

4. İstediğin işi yapabileceksin. Peki hangisi seni mutlu eder?

5. Arkadaşlarınla dışarı çıktınız ve çok karnın acıktı. Hangisini yemek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yaratıcı biri misin yoksa mantıklı mı?

6. Peki yaratıcı biri misin yoksa mantıklı mı?

7. Geldik aşkla ilgili soruya. Aşk için her şeyi yapar mısın?

8. Canın sıkıldı ve bir film gecesi yapayım dedin. Hangi film türünün listelerine bir göz atarsın?

9. Ve son olarak, tek sayıları mı daha çok seviyorsun yoksa çift sayıları mı?

9. Ve son olarak, tek sayıları mı daha çok seviyorsun yoksa çift sayıları mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En uyumlu: Aslan, en uyumsuz: Yengeç

En uyumlu: Aslan, en uyumsuz: Yengeç

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Koç burcusun! Ve verdiğin yanıtlara bakarsak senin en iyi anlaşacağın burç Aslan burcuyken, en anlaşamadığın da Yengeç. Aslan burcunun kendinden emin tavırları senin hoşun gidiyor, sen de öyle birisin zaten. Ama Yengeç burcunun duygusallıklarını anlaman pek de mümkün olmuyor, o yüzden pek anlaşamıyorsunuz. Biraz inatçı olduğun doğru ve insanları inadından çatlatıyorsun bazen. Yeniliklere açıksın ve macera seviyorsun. Fakat bu yenilikler senin istemediğin şekilde gerçekleşirse sıkıntı çıkarabilirsin. Yine de önüne çıkan engelleri istediğin gibi aşabileceğini biliyoruz. Çünkü sen hırslı birisin ve sorumluluklarının farkındasın.

En uyumlu: Başak, en uyumsuz: Akrep

En uyumlu: Başak, en uyumsuz: Akrep

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Boğa burcusun! Ve verdiğin yanıtlara bakarsak senin en iyi anlaşacağın burç Başak burcuyken, en anlaşamadığın da Akrep. Başak burcu insanı da senin gibi eleştireldir, hayata mantıklı bir çerçeveden bakar, bu sebepten onlarla aran hep iyidir. Ama Akrep burcu insanlarıyla pek de aran iyi olmuyor genelde. Onları pek sevmiyorsun sen, sinsi buluyorsun biraz. Ama aslında öyle değiller ya, bir şans ver. İlişkilerinde insanlara her zaman güven veren bir tabiatın var. İnsanlar sana koşulsuz şartsız güvenecek durumdalar. Kendine ait bir değer yargıları dünyası oluşturmuşsun ve bunun dışına çıkmayı pek sevmiyorsun. Bu yüzden biraz durağanlıktan yana olduğunu söyleyebiliriz. Yine de bu kadar durağan olmaman gereken zamanlar da olacaktır, unutma. :)

En uyumlu: Terazi, en uyumsuz: Yay

En uyumlu: Terazi, en uyumsuz: Yay

Testimizde verdiğin cevaba göre sen İkizler burcusun! Ve verdiğin yanıtlara bakarsak senin en iyi anlaşacağın burç Terazi burcuyken, en anlaşamadığın da Yay. Terazi burcu insanı da sana benziyor, sizin hayata bakış açınız çoğu yönden benziyor. Ama Yay burcu insanını biraz tuhaf buluyorsun sen, hareketlerine pek de anlam veremiyorsun. Sende şeytan tüyü var desek yeridir. Konuşkan ve hareketli birisin. Aynı anda birden fazla işi yapmaya çalışıyorsun, çoğunda da başarılısın. Fakat biraz sıkılgan tarafın olduğu da gerçek. Ruh halin çabuk değişiyor, bir şeyi çok severken ertesi gün ondan buz gibi soğumuş oluyorsun. Bu huyundan herkes dert yanıyor zaten, söylememize gerek de yok gibi. :)

En uyumlu: Akrep, en uyumsuz: Koç

En uyumlu: Akrep, en uyumsuz: Koç

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Yengeç burcusun! Ve verdiğin yanıtlara bakarsak senin en iyi anlaşacağın burç Akrep burcuyken, en anlaşamadığın da Yay. Akrep burcu insanının sıcak kanlı olması, enerjik olması sana hep çok iyi geliyor. Zor zamanlarında bile kendini iyi hissediyorsun onun sayesinde. Koç burcu insanları ise sana göre fazla kuralcı ve disiplinli. Oysa sen öyle değilsin, bu durum sana çok mantıksız geliyor. İlişkiler de zarar görüyor bir süre sonra zaten. Hassas ve kırılgan bir yapın var. Biriyle tartışmak seni oldukça yıpratıyor ve üzülüyorsun. Özellikle böyle anlarda geçmişe yoğun bir özlem duyuyorsun. Ama her anı doya doya yaşa, o ponçik kalbin kırılmasın lütfen. İnsanlara karşı daha anlayışlı yaklaşmayı deneyebilirsin.

En uyumlu: Yay, en uyumsuz: Kova

En uyumlu: Yay, en uyumsuz: Kova

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Aslan burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Yay burcuyken, en anlaşamadığın burç da Kova. Oldukça neşeli, organizasyon yeteneği yüksek birisin. Yaratıcılık yönün de oldukça gelişmiş. Sahip olduğun hava insanları etkiliyor, doğal bir karizman var yani. Sen de bunun farkındasın bu yüzden dediğim dedik de olabiliyorsun arada. Bazen buna dikkat etmen gerekebilir, insanlarla aranın bozulmasını istemeyiz değil mi? Özellikle de anlaşabildiğini iddia ettiğimiz burçlarla. Aranızdaki güzel elektriğin tadını çıkar bize sorarsan. :)

En uyumlu: Boğa, en uyumsuz: Aslan

En uyumlu: Boğa, en uyumsuz: Aslan

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Başak burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Boğa burcuyken, en anlaşamadığın burç da Aslan. Boğa burcu insanıyla birçok ortak noktada buluşuyorsun genelde, yakın arkadaşlarının arasında illa Boğa burcu insanı vardır. Ama Aslan burcu insanlarını biraz egoist buluyorsun sen. Kendilerine fazla değer biçtiklerini ve çok önemsediklerini düşünüyorsun. Yine de sen temiz kalpli, içinde iyilik barındıran birisin. Detaylara çok takılıyorsun. Bu bazen kusursuza yakın işler ortaya çıkarmanı sağlarken bazen de sana engel olan bir şey, buna dikkat etmelisin.

En uyumlu: İkizler, en uyumsuz: Oğlak

En uyumlu: İkizler, en uyumsuz: Oğlak

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Terazi burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç İkizler burcuyken, en anlaşamadığın burç da Oğlak. İkizler burcu gibi gelgitleriyle meşhursun sen de, herkes senin bu özelliğinden şikayet ediyor. Oysa bu senin en temel özelliklerinden biri, böyle mutlusun. Oğlak burcu insanı da sana göre aşırı despot ve sıkıcı olabiliyor, bu yüzden onlarla yıldızın pek barışmıyor. Bunun yanında oldukça zarif birisin. Güzellik ve şıklık senin ruhunda var diyebiliriz. Tabii bu şıklık anlayışın tercihlerine de yansımış biraz da. Giyime kuşama önem veren birisin.

En uyumlu: Balık, en uyumsuz: Boğa

En uyumlu: Balık, en uyumsuz: Boğa

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Akrep burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Balık burcuyken, en anlaşamadığın burç da Boğa. İyi yanlarından başlayacak olursak gerçekten iyi bir dostsun, sır tutmayı biliyorsun. Arkadaşların tarafından oldukça sevilen birisin. Sezgilerin oldukça güçlü. Balık burcuyla seni yakınlaştıran yanında da zaten bu. 6.hissin pek kuvvetli senin. Bu yüzden içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma taraftarı olmuyorsun. İstemediğin bir şey yapmama konusunda taşı çatlatan bir inadın var. Bu durum da Boğa burcuyla anlaşmana engel oluyor, malum onlar da pek bir inatçıdır. :)

En uyumlu: Koç, en uyumsuz: Başak

En uyumlu: Koç, en uyumsuz: Başak

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Yay burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Koç burcuyken, en anlaşamadığın burç da Başak. Keyifli, arkadaş canlısı ve sohbet etmeyi seven birisin. Koç burcu insanı da senin gibi, enerjik ve sıcaktır. Belki de bu yüzden iyi anlaşıyor olabilirsiniz. Aynı zamanda iyi niyetli ve yüksek hayal gücüne sahipsin. İnsanlara empati kurarak yaklaşmayı seviyorsun. Başak burcu insanını da fazla sert ve anlayışsız buluyorsun. Sana göre olaylara bu kadar eleştirel yaklaşmak biraz itici oluyor. :)

En uyumlu: Boğa, en uyumsuz: Balık

En uyumlu: Boğa, en uyumsuz: Balık

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Oğlak burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Boğa burcuyken, en anlaşamadığın burç da Balık. Çalışkan, azimli ve kararlı bir yapın var. Başladığın işi yarım bırakmayı sevmiyorsun. Sorumluluk sahibisin ve iş hayatında oldukça başarılı olman olası. Boğa burcu insanı da senin gibidir, başladığı hiçbir işi yarım bırakmak istemez. Onunla çok iyi anlaştığından hiçbir şüphemiz olmazdı zaten.Fakat bazen biraz inatçı olabiliyor, insanlara kuşkuyla yaklaşıyorsun. Bu da aşırı duygusal olan Balık burcuyla olan ilişkilerini gerebiliyor, aklında bulunsun. :)

En uyumlu: Terazi, en uyumsuz: Akrep

En uyumlu: Terazi, en uyumsuz: Akrep

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Kova burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Terazi burcuyken, en anlaşamadığın burç da Akrep. Bağımsızlığına düşkün bir yapıya sahipsin. İnsanları seviyorsun, elinden gelse tüm insanlık için çabalarsın buna eminiz. Zaten ideallerin var ve bunları gerçekleştirmek için uğraşıyorsun. Umarım hepsini gerçekleştirirsin. Çevrendeki insanlar biraz muhalif olduğunu düşünüyor olabilir. Özellikle de kendine ait fikirleri olan Akrep burcu insanlarına biraz ters gelebilirsin. Gelenekleri zorlayan ve onları değişime tabi tutmak isteyen bir yanın var. Oldukça kendine özgü düşüncelere sahipsin.

En uyumlu: Yengeç, en uyumsuz: İkizler

En uyumlu: Yengeç, en uyumsuz: İkizler

Testimizde verdiğin cevaba göre sen Balık burcusun! Ve verdiğin yanıtlara göre senin en iyi anlaştığın burç Yengeç burcuyken, en anlaşamadığın burç da İkizler. Alçak gönüllü ve sempatik birisin. Oldukça da fedakarsın. Sevdiğin insanlar için her şeyi yapabilirsin. Böyle olduğunu bildiğin için insanlarla tartışmaya girdiğinde fazla üzülüyorsun çünkü bu huyun senin oldukça hassaslaştırıyor. Resmen Yengeç burcu özelliklerini yazıyoruz gibi hissettik. Siz birbirinize gerçekten çok benziyorsunuz. Hayal dünyan oldukça geniş, duygu yoğunluğu yaşayan birisin. İkizler burcunun gelgitleri de seni biraz yıpratıyor bazen tabii.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2384
1022
540
455
272
236
227
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

burcumuzuda sorsaydın keske :p

Enes Gül

kova burcuyum bana ikizler dedi yapacaniz testin aq

Hamide Aksu

Bana da ötle çıktı,ama ben küfretmiyorum

Ayşe Kn

yay burcuyum en uyumsuz burç yay çıktı ve ben tam bir yay burcuyumdur.