Görüş Bildir
Haberler
En Sevmediğin Özelliğini Söyle, Burcunu Tahmin Edelim!

etiket En Sevmediğin Özelliğini Söyle, Burcunu Tahmin Edelim!

Lousia
11.06.2018 - 19:06

Bu testimizde sana sevmediğin özelliklerini soruyoruz. Verdiğin yanıta göre de burcunu tahmin edeceğiz. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini sorarak işe başlayalım.

2. Aşağıdakilerden hangisi senin sevmediğin özelliklerinden?

3. Sevmediğin özelliğini seç bakalım.

4. Aşağıdaki özelliklerden kendinde olduğunu düşündüğün varsa seç hadi.

5. Elinde olsa hangi yönünü törpülemek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak sen...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç Burcu!

Koç Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen koç burcusun! Biraz inatçı olduğun doğru, çevrendeki insanlar da sık sık bundan şikayet ediyor. Sen de bu yönünün farkındasın zaten. Fakat bunu mesleki anlamda çok güzel değerlendirebilirsin. İşletmecilik yapabilirsin mesela, eğer girişimci ruhun harekete geçerse senin için harika olacak! Bunun yanında aceleci birisin, olmasını istediğin şey her neyse bir an önce olsun istiyorsun. Sabırlı biri olmaya hiç niyetin yok. :) Belki de bu yanını törpülesen senin için daha iyi olacak. Bunun dışında liderlik yönün oldukça yüksek, girişken bir bireysin. Yeniliklere açıksın ve macera seviyorsun. Fakat bu yenilikler senin istemediğin şekilde gerçekleşirse sıkıntı çıkarabilirsin. :)

Boğa Burcu!

Boğa Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen boğa burcusun! İlişkilerinde insanlara her zaman güven veren bir tabiatın var. Ancak iş onlara güvenmeye gelince biraz sorun çıkıyor gibi. Sevdiğin insanı sonuna kadar kıskanan birisin. Bu durum karşı tarafı bazen çileden çıkarıyor. Ama sevdiği için de katlanıyor işte. Sen yine de dikkat et tabii. :) Rahatına düşkün biri olduğunu da söylesek yanılmış olmayız. Kimsenin senin huzurunu kaçırmasını istemiyorsun. Kararlar almakta ve onları uygulamakta ise üstüne yok. Kendine ait bir değer yargıları dünyası oluşturmuşsun ve bunun dışına çıkmayı pek sevmiyorsun. Bu yüzden biraz durağanlıktan yana olduğunu söyleyebiliriz.

İkizler Burcu!

İkizler Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen ikizler burcusun! Ah sen yok musun sen? İnsanların sık sık şikayet ettiği, gelenin gidenin vurduğu ikizler burcu! Sende harika bir aura var, insanları etkilemeyi iyi biliyorsun. Ancak mesele senin vermen gereken bir karar olduğunda işler tersine dönüyor hemen. Bir gün öylesin, bir gün böyle. Saat başı bile fikrin değişebiliyor. İnsanlar bu yönünden çok şikayetçi. Sen de öylesin zaten. Bunu çok iyi biliyoruz. Tabii, insanlarla olan muhabbetinin iyi olması, aynı anda birden fazla işle uğraşabilmen seni biraz şımartmış gibi görünüyor. Bunu da atlamamak gerek. :)

Yengeç Burcu!

Yengeç Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen yengeç burcusun! Hassas ve kırılgan bir yapın var. Biriyle tartışmak seni oldukça yıpratıyor ve sen çok üzülüyorsun. Ama böyle durumlarda da olayı o kadar büyütüyorsun ki, hemen kendine acımaya başlıyorsun. Yapma böyle şeyler. Hayatında herhangi bir sorun çıktığında geçmişe yoğun bir özlem duyuyorsun. Her anını doya doya yaşamalısın, o ponçik kalbin kırılmasın lütfen. Aşırı duygusal olduğun zamanlarda insanlar üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor olabilirsin. Ve böyle anlarda yaptığın eleştiriler biraz kırıcı olabiliyor sanki.

Aslan Burcu!

Aslan Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen aslan burcusun! Sen tam bir yürüyen karizmasın, insanların gözleri hep senin üzerinde. Ne giyeceğini, nerede nasıl davranacağını en iyi sen biliyorsun. Gerçekten seni takdir ettik. Fakat iyi giyinmek için biraz savurgan olduğun anlar da olmuyor değil. Malum, karizmanı korumak, bir ortamda ışıl ışıl parlamak senin için çok önemli. O yüzden seni anlıyoruz aslında. Ancak bu güzelliğinin biraz ego da getirdiğini söylememiz gerekiyor. :)

Başak Burcu!

Başak Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen başak burcusun! Bir insan bu kadar temizlik ve düzen takıntısı olan biri olabilir mi? Bence senin gibi olan biri oldukça azdır. Bu düzen merakın seni bazen olumsuz etkiliyor. Ama temiz ve düzenli olmak her zaman harikadır. Ve sen de bunu en iyi başaran insanlardansın. İnsanlara karşı eleştirel bir yanın var. Hayatı sorguluyor, insanların davranışlarının altında yatan nedenlere çok takılıyorsun. Böyle olduğunda da insanlarla anlaşman biraz zorlaşabiliyor.

Terazi Burcu!

Terazi Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen terazi burcusun! Sen belki de dünya üzerindeki en romantik insanlardan birisin. Seni romantik bulmayan karşı cins, acaba kimleri beğeniyordur inan ki bilemedik! Ama kararsızlığınla da bilinen birisin sen. Kararsız olduğun anlarda ise karşı tarafın ömründen ömür götürüyorsun. Biraz net olmaya çalışsan her şey çok güzel olacak. Tabii, bir de yenmen gereken şu üşengeçliğin var. :)

Akrep Burcu!

Akrep Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen akrep burcusun! Sen tam aşk yaşamaya değer bir insansın, doludizgin bir ilişki yaşayabilecek birisin. Seninle aşk yaşayan biri, seni kolay kolay unutamaz. Harika bir enerjin var gerçekten. :) Sevdiğinde tam seversin birini. Sevgilin olsun, arkadaşın olsun bu hiç değişmez. Bu kadar çok sevdiğin için de insanları aşırı sahipleniyorsun. Ve onları çok önemsediğin için de en ufak bir lafına bile alınganlık yapabiliyorsun. İlişkiyi yıpratabilir bu meseleler. Biraz dikkatli olmalısın.

Yay Burcu!

Yay Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen yay burcusun! Sen çok dost canlısı bir insansın. Harika bir arkadaş olduğunu düşünenler oldukça fazla. Ortama girdiğinde oranın havasını bir anda yukarı çekersin. Ancak tüm bunlar bir yana, insanları gözlemlemeyi çok seviyorsun sen. Birinin söylediği şeye kolay kolay inanmaz, hemen kuşku duymaya başlarsın. Böyle olunca, ilişkilerdeki samimiyet de ister istemez kayboluyor tabii. Bu durumu biraz daha azaltsan iyi olacak bizden söylemesi. :)

Oğlak Burcu!

Oğlak Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen oğlak burcusun! Tüm burçların içinde en mükemmeliyetçi burç sensin. Eğer özelliklerin çoğuna hiçbiri dediysen gerçekten şaşırmayız. Çünkü her zaman mükemmel olmaya çalışan birisin. Böyle olduğu için de kendinde bir sorun bulman oldukça zor. Çalışmayı çok seviyorsun. Para kazanmayı da öyle. Para kazanmanın nasıl zor olduğunu bildiğinden midir bilemeyiz, maddiyata karşı bir düşkünlüğün var. Elindekinin kıymetini her zaman bilmek istersin.

Kova Burcu!

Kova Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen kova burcusun! Senin hayatına birini alman gerçekten çok zor. Karşı tarafın senin özgürlüğünü kısıtlayacağını düşündüğün anda, o ortamdan koşarak uzaklaşıyorsun. Hiç kimse sana müdahale edemez, seni asla kısıtlayamaz. Senin kırmızı çizgin de bu. Hayatta her zaman tek tabanca takılmak sana cazip gelen seçenek. İnsanlara karşı sorumluluklarının olmasından hiç hoşlanmıyorsun. Ama belli mi olur, belki de birden her şey değişebilir. :)

Balık Burcu!

Balık Burcu!

Testimizde verdiğin cevaplara göre sen balık burcusun! Bizim sevgili balık burcu takipçimiz... Senin kadar duygusal olan birini neredeyse hiç görmedik. Sen de farkındasın zaten, insanlar sana her zaman duygusuz ve kalpsiz görünüyor. Aslında öyle değil. Sadece sen fazla kırılgansın emin ol. Ruh halin çok çabuk değişiyor. Çünkü duygularınla yaşıyorsun. Sabah çok mutlu uyanıp, öğlen ise karamsar bir duruma gelmen olası bir durum. Kendini yine de çok yıpratma olur mu? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3611
1285
691
354
269
267
238
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cansu Zeynep Ünel

koç burcu! vallaha şaşırttın beni editör ilk kez şu burç testlerinden birini doğru bildiniz

Kıskançlık diyorum, şüphecilik diyorum, duygusallık diyorum gelmiş koç diyor. Akrep ulan akrep!

FRLKYNKVLCS

o kadar bilgiyi kime versek bilir