Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Instagram Hesabı Yarat, Burcunu Tahmin Edelim!

etiket Bize Bir Instagram Hesabı Yarat, Burcunu Tahmin Edelim!

Lousia
21.06.2018 - 15:34

Testimiz gayet basit. Bize bir Instagram hesabı oluşturmanı istiyoruz. Buna bakarak da burcunu tahmin etmeye çalışacağız. 

Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenmekle işe başlayalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Açtığın Instagram hesabı ne tarz bir hesap olacak?

4. Peki, bu hesabında selfie paylaşacak mısın?

5. Yemek fotoğraflarını paylaşmak hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hesabında takip edeceğin bir ünlü seç bizim için.

7. Çok takipçiye sahip olmak senin için önemli mi?

8. Son olarak, hesabında en çok kullanacağın etiket ne?

Sen Koç Burcu Olmalısın!

Sen Koç Burcu Olmalısın!

Biraz inatçı olduğun doğru ancak bu inadını da heves ettiğin şeylere daha sıkı sarılırken kullanıyorsun. Instagram hesabını da bu şekilde kullanıyorsun. Sevdiğin şeyler her neyse onu paylaşıyorsun, çok da güzel yapıyorsun. Bunun dışında liderlik yönün oldukça yüksek, girişken bir bireysin. Yeniliklere açıksın ve macera seviyorsun. Belki ilgi alanlarına göre yeni bir hesap açmayı da düşünebilirsin, aklında bulunsun. :)

Sen Boğa Burcu Olmalısın!

Sen Boğa Burcu Olmalısın!

Oldukça pratik bir insansın, istesen Instagram hesabının kralını yönetirsin sen. Buna adımız gibi eminiz. Öte yandan, kendine ait bir değer yargıları dünyası oluşturmuşsun ve bunun dışına çıkmayı pek sevmiyorsun. Değişiklik pek de sana gelmiyor gibi. Ama kendini yine de dış dünyaya bu kadar kapatmaman gerektiğini söylüyoruz sana!

Sen İkizler Burcu Olmalısın!

Sen İkizler Burcu Olmalısın!

Elinden her iş geliyor senin, gerçekten harika bir insansın. Entelektüel birisin, insanlar her durumda senin söylediklerine inanıyor ve onu uyguluyor. Harika bir auran var, bunda bir sıkıntı yok! Ancak ruh halinin değişkenliği bile hesabına yansıyor olabilir. Bir gün güler yüzlü bir fotoğraf, ertesi gün ise depresif bir hikaye atarken bulabiliriz seni. Bu da bizi pek şaşırtmıyor. Sen de alıştın sanki bu duruma. :)

Sen Yengeç Burcu Olmalısın!

Sen Yengeç Burcu Olmalısın!

Oldukça duygusal ve kırılgan birisin sen. Canın sıkıldığında alırsın telefonu eline, amaçsızca telefona bakar durursun. Sosyal medya senin için bir kaçış yolu gibi bir şey. O yüzden sen tüm insanlara dertlerini de unutturabilirsin. Çünkü halden anlayan bir yapın var. Bence sen bizi dinle de kendine farklı bir hesap aç. :)

Sen Aslan Burcu Olmalısın!

Sen Aslan Burcu Olmalısın!

Neşeli, organizasyon yeteneği yüksek birisin. Yaratıcılık yönün de oldukça gelişmiş. Sahip olduğun hava insanları etkiliyor, doğal bir karizman var yani. Durum böyle olunca senden harika bir Instagram kullanıcısı olduğunu görüyoruz. Kaliteni yansıtırsın bir kere her şeyden önce. Eğer bir hesabın yoksa gerçekten çok şaşırırız. :)

Sen Başak Burcu Olmalısın!

Sen Başak Burcu Olmalısın!

Bizim eleştirel ve analizci takipçimiz! Sen, dikkatli ve analiz etmeyi de seven birisin. Detaylara çok takılıyorsun. Bu bazen kusursuza yakın işler ortaya çıkarmanı sağlarken bazen de sana engel olan bir şey, buna dikkat etmelisin. Sosyal medya hesabında bile yansıyor bu. Her şeye çok dikkat ederek hamlelerini yaparsın. İstediğin gibi fotoğraf atamayınca kızarsın vs. Bu kadar da takılma canım. :) Biz sana seyahat hesabı açman gerektiğini uygun gördük, belki denersin.

Sen Terazi Burcu Olmalısın!

Sen Terazi Burcu Olmalısın!

Kesinlikle bir blogger ile karşı karşıyayız! Oldukça zarif birisin. Güzellik ve şıklık senin ruhunda var diyebiliriz. Tabii bu şıklık anlayışın tercihlerine yansımış biraz da. Giyime kuşama önem veren birisin. Lükse düşkünlüğün olduğu da doğru. İnsanlarla ikili ilişkiler kurabilen bir yapın var. Senden kesinlikle mükemmel bir kullanıcı olur. Birçok insanın seni takip edeceğine adımız gibi eminiz. :)

Sen Akrep Burcu Olmalısın!

Sen Akrep Burcu Olmalısın!

Bizim kaliteli, her daim akılda kalan takipçimiz! Sen, arkadaşların tarafından oldukça sevilen birisin. Sezgilerin oldukça güçlü. Bu yüzden içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma taraftarı olmuyorsun. İstemediğin bir şey yapmama konusunda taşı çatlatan bir inadın var.  Arada olur böyle ufak tefek aksilikler... Bence sen şu an bir hesap yönetiyorsun zaten. Kafanda farklı bir şeyler varsa bilemiyoruz tabii. Ancak sen harika birisin, bunu bil yeter!

Sen Yay Burcu Olmalısın!

Sen Yay Burcu Olmalısın!

Hayal gücü gelişmiş en güzel insanlardan birisin sen. Aynı zamanda, keyifli, arkadaş canlısı ve sohbet etmeyi seven birisin. Aynı zamanda iyi niyetli ve yüksek hayal gücüne sahipsin. İnsanlara empati kurarak yaklaşmayı seviyorsun. Bunlar harika özellikler! O yüzden güzel fotoğraflar çekeceğini ve beğeniler alacağını garanti ediyoruz. Hadi bakalım göster yeteneğini! :)

Sen Oğlak Burcu Olmalısın!

Sen Oğlak Burcu Olmalısın!

Sen muhtemelen başladığın işte her zaman en iyisi olmak istersin. Sosyal medya hesaplarında da bu böyle. En çok takipçi sende olsun, en çok beğeniyi sen al. Çalışkan, azimli ve kararlı bir yapın olduğu muhakkak. Başladığın işi yarım bırakmayı sevmiyorsun. Sorumluluk sahibisin ve iş hayatında oldukça başarılı olman olası. Belki de kendine ait bir marka oluşturursun, böyle bir şey yaparsan hiç şaşırmayız. :)

Sen Kova Burcu Olmalısın!

Sen Kova Burcu Olmalısın!

Bağımsızlığına düşkün bir yapıya sahipsin. İnsanları seviyorsun, elinden gelse tüm insanlık için çabalarsın buna eminiz. Zaten ideallerin var ve bunları gerçekleştirmek için uğraşıyorsun. Umarım hepsini gerçekleştirirsin. Çevrendeki insanlar biraz muhalif olduğunu düşünüyor olabilir. Senin için sosyal medya, fikirlerini gösterdiğin güzel bir mecra. Belki Instagram'ı da bu amaçla kullanırsın. :)

Sen Balık Burcu Olmalısın!

Sen Balık Burcu Olmalısın!

Alçak gönüllü ve sempatik birisin. İnsanlar seni çok seviyor gerçekten. Oldukça da fedakarsın. Sevdiğin insanlar için elinden gelen her şeyi yaparsın. Biri sana derdini açsa, hemen ona yardım edersin. Sosyal medya da oldukça sevilen biri olacağın çok belli. İnsanlar seninle konuşmak için can atacaklar, seni severek takip edecekleri çok belli. Bence sen kişisel hesabından değil de, kendine ait bir tarz oluşturmaya başla. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1920
642
326
221
199
123
112
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın