Görüş Bildir
Haberler
Sana En Uygun Kredi Kartı Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Sana En Uygun Kredi Kartı Özelliğini Söylüyoruz!

Lunami
16.05.2022 - 14:00

Senin için en uygun kredi kartı özelliğini söylüyoruz! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıyafet alışverişini genellikle nereden yapıyorsun?

Gıda alışverişini genellikle nereden yapıyorsun?

Kaç tane alışveriş uygulamasını aktif olarak kullanıyorsun?

Faturalarını nasıl ödüyorsun?

Bütçe ayarlaması yapar mısın?

Bütçe ayarlaması yapar mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok fazla harcama yapar mısın?

Yapılması gereken bir işi geciktirdiğin oluyor mu?

Bir ürünü şimdi mi almak yoksa beş ürünü şimdi almak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

E- ticaret özelliği

Kredi kartının e-ticaret olarak da adlandırılan internetten alışveriş işlemlerini açman ve kartını o şekilde kullanman hayatını oldukça kullanışlı hale getirecek uygulamalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Günümüzde giyimden teknolojiye, dekorasyondan kitaplara kadar birçok kategoride internetten alışveriş yapılabiliyor. Bu alışverişi sağlayan ve kolaylaştıran şeylerin başında ise kredi kartının e- ticarete açık olması yatıyor. Ödeme işlemleri sadece alışverişten ibaret değil tabii ki. Sudan doğalgaza birçok faturanın ödenmesini de sağlıyor. Kredi kartının bu özelliği açık değilse, açtırmanı öneririz.

Kredi kartı bonusu/puanı özelliği

Kredi kartı kampanyalarını kullanman senin için kredi kartının en uygun özelliği! Kullandığın kredi kartının sunduğu kampanyalardan yararlanmanın senin için oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz. Bankadan bankaya, karttan karta değişen bir konu olmasına karşın oldukça fayda sağlayan bir özellik! Seyahatten gıdaya, otomobilden giyime birçok alanda sağlanan bu kampanyalardan biri senin için yararlı olabilir. Bu puanı almak için sana banka tarafından sunulan kampanya alanındaki limite ulaşman gerekiyor. Eğer istenen limite ulaşmışsan puan alıyorsun ulaşamamışsan alamıyorsun. Denklem basit, kazan-kazan!

Gecikmeli ödeme özelliği

Kredi kartının, satın alınan ürünün fiyatının gecikmeli alması ya da peşin fiyatına taksit özelliği tam senlik bir özellik! İstediğin birçok ürünü aynı anda alabilir ve ürünleri ödemeyi sonraya bırakabilirsin. Böylelikle istediğin ürüne istediğin zaman ulaşabilir ve satın alabilirsin. Bu özelliğin çevrimiçi ortamda da entegreli olması almak istediğin ürünlerin geniş bir spektruma sahip olmasın da beraberinde getiriyor. Bir şeyleri geç ödemek kulağa cazip geliyor, tabii ki hesap kesim tarihi günü gelene kadar... 🤣😜

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
2
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kredi kartı bonusu/puanı özelliği

Necla Kaplan

Gecikmeli ödeme özelliği