Görüş Bildir
Haberler
Samuray Kılıcıyla Cinayetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı: 'Tuzak Kur, 2023 Savaş, Karnına Bıçak Sapla'

Samuray Kılıcıyla Cinayetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı: 'Tuzak Kur, 2023 Savaş, Karnına Bıçak Sapla'

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde Can Göktuğ Boz'un sokakta samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz (28), hastanede hayatını kaybetti. Göktuğ Boz gözaltına alınırken CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ olayla ilgili kan donduran detayları aktardı. Uludağ, 'Zanlının evinde yapılan incelemelerde, duvarlara kendi el yazısıyla yazılmış notlar çıktı. Notta, 'Tuzak kur', '2023 savaş', 'Haziran, Mayıs, Nisan', 'Spor yap', 'Karnına bıçak sapla' gibi sözler yazdığı öğrenildi.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, Ataşehir'deki cinayetle ilgili detayları paylaştı. Uludağ, cinayetle ilgili olarak şu bilgileri verdi: 

Yürekleri sızlatan Kadın Cinayeti Ataşehir'de lüks bir rezidansın önünde meydana geldi. 27 yaşındaki mimar Başak Cengiz, normalde Ankara'da yaşıyor ve İstanbul'a bir iş için gelmiş, çalıştığı firması cinayetin işlendiği lüks sitede bir yer kiralamış.

Ve kadın akşam işten çıkıp, konakladığı o rezidansa geliyor. Bina önünde yürürken hemen devreye katil zanlısı giriyor, Can Göktuğ Boz. Kapşonlu kıyafet giymiş, sıfır kol bir tişört giymiş ve elinde samuray kılıcıyla genç kadını takibe başlıyor.

Yere düşüncede bıçaklamaya devam ediyor

Yere düşüncede bıçaklamaya devam ediyor

Bir süre peşinden gidiyor ve daha sonra bir anda önüne çıkıyor ve aynı Film sahnelerinde olduğu gibi çift eliyle samuray kılıcını tutuyor ve hiç tanımadığı, hiç daha önce görmediği bir kadını karnından bıçaklıyor.

Tabii kadın yere düşünce bile zanlı bıçak darbelerine devam ediyor ve olay yerinden ayrılıyor. Görgü tanıkları, hızla durumu sağlık görevlileri ve polis ekiplerine bilgi veriyor. Olay yerine gelen polis ekipleri kamera görüntülerini izliyor ve izlenen o kamera görüntülerinden de katil zanlısının önce ismi tespit ediliyor, sonra aynı sitede kaldığı tespit ediliyor.

Kılıçla birlikte gözaltına alınıyor

Kılıçla birlikte gözaltına alınıyor

Ve baskın düzenleniyor. Katil zanlısı samuray ile birlikte gözaltına alınıyor. İlginç bir cinayet. Biz böyle sebepsiz, psikopatik cinayet diyoruz bunlara, daha önce hatırlarsınız 2019'da Ceren Özdemir de hiç tanımadığı psikopat bir katil tarafından öldürülmüştü. Ve katil zanlısı ifadesinde 'O gün insan avına çıkmıştım.

Canım bir insan öldürmek istiyordu. Ve o an Ceren Özdemir'e denk geldim. Takip ettim ve daha sonra da onu öldürdüm' demişti. Burada da psikopatik tavır gözleniyor. Zanlı gözaltına alındı, ifade işlemleri devam ediyor ama polis ekipleri katil zanlısının evinde arama yaptı.

Evinde esrarengiz notlar çıktı

Evinde esrarengiz notlar çıktı

Evinin dağınık olduğu, bütün duvarlara yazılar yazılmış... Katil zanlısı evinin duvarlarına ne yazmış? 'Tuzak kur' demiş, '2023 savaş' demiş, Haziran, Nisan, Mayıs aylarına dikkat çekmiş. O aylarda bir eylem planlıyor muhtemelen. Ve 'Spor yap' demiş. 'Karnına bıçak sapla' demiş.Ve 'saldıran, tartışan insanları öldür' demiş. Bunu duvarına yazmış. Yani garip bir katil profili var orada. Şu anda sorgulanıyor. İlk ifadesinde, polis ekipleri 'Sen bu cinayeti neden işledin?' diye soruyor. 'İzlediğim filmlerden etkilendim' diyor. Gerçekten de güvenlik kamera görüntülerinde katil tam bir samuray gibi giyinmeye çalışmış. Kapüşonlu kıyafet, elinde samuray kılıcı...

Olayın geçmişi👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
100
59
11
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

O güzel yüzünü soldurana lanet olsun :( Mekanın cennet olsun gencecik bir kadın daha gitti :( Kız kardeşimi , arkadaşımı kaybetmiş kadar üzüldüm :(

Pasif Kullanıcı

Bende Ataşehir'de ikamet ediyorum (merkez), bahsi geçen yer ya Kent Plus, ya Uphill Court. Üst düzey beyaz yaka, elit insanların ikamet ettiği yer diye biliy... Devamını Gör

arslanoglu

Üst düzey oturanın elinin altında oluyor herşey . Bunun elitlik ile alakası çok fazla yok hatta bazı durumlarda bazı şeylere daha rahat ulaşım oluyor. İyi in... Devamını Gör

SeinroG6

İnsanlar şans eseri hayattayız diyince pek oralı olmuyordum. Şimdi anlıyorum oysa...