Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S8 Özellikleri, Not 7 Den Daha İyi Olacak!

Samsung Galaxy S8 Özellikleri, Not 7 Den Daha İyi Olacak!

wepteknotek
26.11.2016 - 02:26

Samsung Galaxy S8 Özellikleri, Not 7 Den Daha İyi Olacak!

Samsung Galaxy S8 Özellikleri, Not 7 den daha iyi olacak!

Samsung Not 7 ile yaşamış olduğu talihsiz olayı zihinlerden silmek unutturmak için, bir sonraki amiral cihazını daha’da üst düzey donanımlı duruma getirmek için oldukça kararlı.Firma yeni çıkaracağı Galaxy S8’e 256 GB dahili depolama alanı ve parmak izi sensörünüde dahil etmeyi planlamakta.

Telefonun resmiyet kazanmasına yaklaşık 3 ay kadar bir zaman kaldı. Samsung’un yeni cihazının dedikoduları söylentileri hızla gelmeye devam edmekde. Yeni gelecek olan akıllı cihaz Galaxy S8 kesin olarak S7 ve Note 7 den daha üst bir segment’de donanıma sahip olacak.

Samsung Galaxy S8 özellikleri Çeşitli Çin kaynaklı güncel haberlere göre Samsung, daha çok depolama alanına ihtiyaç duyanlar için Galaxy S8’e 256GB olanağı sunmayı planlamakta.

Samsung’un Hafıza (SD) kartı iptal edip edmeyeceği yahud S7/S7 edge cihazlarında’ki gibi devam edip etmeyeceği şuan bilinmemekte.

Bunların yanı sıra pazar çıkarılacak olan Galaxy S8’in 2 farklı sürümü olacak ama cihazlar farklı bölgelerde piyasada alıcısıyla buluşacak. Telefonun Qualcomm Snapdragon 835 versiyonu muhtemel olarak uluslar arası satışa çıkacak hem de Exynos 9’lu modeli yer alacak.

Sızdırılan bir diğer enteresan duyum ise parmak izi sensörü ile ilgili. Firma Galaxy S8’e Ultrasonik teknolojiyi baz alan butonsuz parmak izi sensörünü’de dahil edeceği söylenmekte.

Galaxy S8 başlangıç fiyatının 850 dolar dan başlayacağı ve depolama alanına göre değişiklik göstereceği bildirilmekte.

Cihazın ana arka kamerası çift kamera 12Mp+13Mp olması beklenmekte ve RAM alanı 4GB dan 6GB’a çıkarılacak. Batarya hakkında şimdilik bir bilgiye ulaşamadık.

Kaynak: http://www.wepteknotek.com/samsung-ga...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın