Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Fatih
30.09.2015 - 23:51 Son Güncelleme: 01.10.2015 - 08:49

Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında 8 maç oynandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CSKA Moskova 3-2 PSV Eindhoven

CSKA Moskova 3-2 PSV Eindhoven

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan CSKA Moskova, evinde PSV'ye karşı ilk yarıda 3-0 öne geçmesine rağmen galibiyeti zor kurtardı.

İlk yarıda adeta CSKA Moskova fırtınası vardı. Henüz 7. dakikada Tosic'in ortasında Ahmed Musa topu ağlara gönderdi: 1-0

21. dakikada ise Fernandes'in ortasını Doumbia gol vuruşuyla tamamladı: 2-0

35. dakikada PSV savunmasında Zoet rakibini düşürdü ve penaltıya sebep oldu. Atışı kullanan Doumbia farkı üçe çıkardı: 3-0

İlk yarının son dakikasında ise bu kez Arias rakibini düşürerek penaltıya sebep oldu ama Doumbia bu kez penaltıyı kaçırdı.

İkinci yarıda ise PSV küllerinden doğdu ve üst üste goller buldu. 60. dakikada Maher'den pası alan Lestienne farkı ikiye indirdi: 3-1

68. dakikada ise yine aynı ikili sahnedeydi. Yine Maher sol çaprazdan yay üzerine topu çevirdi ve Lestienne gelişine sert bir şutla farkı bire indiren golü attı: 3-2

Maçın 80. dakikasında ikinci sarı kartını gören Arias oyundan atıldı ve PSV sahada 10 kişi kaldı. Kalan sürede başka gol olmadı ve CSKA 3-2 kazandı.

Bu galibiyetle CSKA 3 puana ulaşırken PSV de 3 puanda kaldı.

Shakhtar Donetsk 0-3 Paris Saint-Germain

Shakhtar Donetsk 0-3 Paris Saint-Germain

Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Paris Saint-Germain, Shakhtar Donetsk'i deplasmanda 3-0 yenerek ikide iki yaptı.

Donbass Arena'da oynanan karşılaşmaya etkili başlayan PSG, 7. dakikada Serge Aurier'in golüyle 1-0 öne geçti.

Etkili oyununu devam ettiren konuk ekip 23. dakikada David Luiz ile farkı ikiye çıkarttı. Maçın 90. dakikasında Darijo Srna, kendi kalesine attığı golle maçın skorunu belirledi. (3-0)

PSG, deplasmanda aldığı galibiyetle ikide iki yaprak puanını 6'ya yükseltti. Mircea Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'i ise henüz puanla tanışamadı.

Atletico Madrid 1-2 Benfica

Atletico Madrid 1-2 Benfica

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın da mücadele verdiği C Grubu'nun 2. haftasında Benfica, deplasmanda Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.

Vicente Calderon Stadı'nın ev sahipliği yaptığı müsabakada Portekiz devi, yenik duruma düşse de yılmadı ve İspanyol rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Kritik mücadelenin 23. dakikasında Angel Correa, kaydettiği golle Atletico'yu öne geçirdi: 1-0. Kartallar, 36'da Nicolas Gaitan'ın filelere gönderdiği golle skoru eşitledi: 1-1. İlk devre bu skorla noktalanırken, 56'da sahneye çıkan Gonçalo Guedes, Portekiz temsilcisine üstünlüğü getirdi ve geceye noktayı koydu: 1-2.

Gruptaki ilk maçında Astana'yı mağlup eden Rui Vitoria komutasındaki Benfica, bu sonuçla 2'de 2 yaptı ve 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. İlk müsabakada Galatasaray'ı deviren Diego Simeone'nin öğrencileri ise ilk mağlubiyetine uğradı ve 3 puanda kaldı.

Manchester United 2-1 Wolfsburg

Manchester United 2-1 Wolfsburg

B grbunda Manchster United, Old Trraford'da Almanların güçlü temsilcisi Wolfsburg'u ağırladı.

Mücadele düzeyi oldukça yüksek geçen maçta İngilizler rakibini 2-1 ile geçti ve 3 puanın sahibi oldu. 

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri Juan Mata penaltıdan ve Chris Smalling kaydetti.

Wolfsburg'ta Daniel Caligiuri'nin daha 4. dakikada bulduğu gol takımının yenilgisine engel olamadı.

Bu skorla Manchster United, aldığı 3 puanla grupta 3. sıraya yerleşti. Wolfsburg'ta aynı puanda olmasına  rağmen 2. sırada kaldı.

Mönchengladbach 1-2 Manchester City

Mönchengladbach 1-2 Manchester City

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Manchester City, deplasmanda Borussia Mönchengladbach'a son dakika attığı penaltı golüyle geriden gelip 2-1 mağlup etti.

Maça beklenenin aksine Alman ekibi etkili başladı. 18. dakikada Otamendi'nin sebep olduğu penaltı atışından Raffael sonuç alamadı. İlk yarıda kaçan penaltıya rağmen baskısını sürdüren Mönchengladbach, Joe Hart'ı bir türlü mağlup edemedi.

İkinci yarıda ise Alman ekibi baskısının karşılığını aldı. 54. dakikada Korb'un sağ kanattan yay üzerine çevirdiği pası alan Stindl, plaseyle yerden bir vuruş yaptı ve topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 1-0

Golün ardından toparlanan Manchester City çok adamla hücum etmeye başladı. City'nin sağdan kullandığı kornerin ardından Mönchengladbach ceza sahasında yaşanan karambolde 65. dakikada Otamendi diziyle yaptığı vuruşla skoru eşitleyen isim oldu: 1-1

Maçın sonlarına doğru tüm oyuncularıyla yüklenen Manchester City golü buldu. 87. dakikada Alvaro Dominguez'in neden olduğu penaltıyı Agüero gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 1-2

Bu skorla Manchester City 3 puana ulaşırken Borussia Mönchengladbach puansız yoluna devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malmö 0-2 Real Madrid

Malmö 0-2 Real Madrid

Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Real Madrid, Malmö ile deplasmanda karşılaştı.

İsveç temsilcisiyle Swedbank Arena'da karşılaşan Madrid ekibi, Ronaldo'nun 29. ve 90. dakikada attığı gollerle maçı 2-0 kazandı. Karşılaşmanın 78. dakikasında ev sahibi ekibin Perulu defans oyuncusu Yoshimar Yotun, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu arada Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, maçın 29. dakikasında attığı golle kariyerinin 500. golüne imza attı.

Ronaldo, bu golle Pele, Ferenc Puskas, Gerd Müller ve Alfredo Di Stefano gibi efsanelerin arasına adını yazdırdı.

Real Madrid, deplasmanda aldığı galibiyetle ikide iki yaparak A grubunda lider durumunda. Malmö ise henüz puanla tanışamadı.

Juventus 2-0 Sevilla

Juventus 2-0 Sevilla

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun iki iddialı ekibi Juventus ve Sevilla'nın mücadelesinde kazanan İtalyan ekibi oldu.

Maçta Juventus'un golleri Morata ve Zaza'dan geldi.

Maçın ilk yarısında maça hakim olan taraf ev sahibi Juventus oldu. Üst üste ataklar geliştiren İtalyan ekibi aradığı golü 41. dakikada buldu. Sağ kanattan Barzagli'nin ortasına iki savunmacıya rağmen yükselen Morata, topu kafa vuruşuyla köşeye gönderdi ve takımını öne geçirdi: 1-0

İkinci yarıda üstün olan taraf yine ev sahibi olmasına rağmen tempo düşüktü. Maçın son dakikalarında Morata'nın yerine oyuna giren Zaza, 87. dakikada tüm yarı sahayı tek başına geçti ve Sevilla kalecisi Rico'nun altından topu 2. kez rakip ağlara gönderdi: 2-0

Maçta başka gol olmadı ve Juventus, 2. hafta sonunda D Grubu'nda 6 puanla zirvenin tek sahibi oldu. Sevilla ise 3 puanda kaldı ve averajla Manchester City'nin önünde 2. oldu.

Lig TV & Fanatik & Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0