Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Fatih
16.09.2015 - 23:55 Son Güncelleme: 17.09.2015 - 08:44

Şampiyonlar Lİgi'nde E, F, G ve H gruplarında 8 maç oynandı. İşte Şampiyonlar Lİgi'nde 16 Eylül Çarşamba günü oynanan karşılaşmaların sonuçları;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olympiakos 0 - 3 Bayern Münih

Olympiakos 0 - 3 Bayern Münih

Devler Ligi F Grubu ilk hafta maçında, Yunan ekibi Olympiakos, şampiyonluk favorilerinden Bayern Münih'i ağırladı. Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan mücadeleyi Guardiola'nın öğrencileri 3-0'lık skorla kazandı ve Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladı.

İlk yarısında Olympiakos'un iyi bir mücadele ortaya koyduğu mücadelede Bayern Münih'e galibiyeti getiren goller, Alman yıldızı Thomas Müller'in 52. dakikadaki orta şut karışımı vuruşu, 92. dakikada attığı penaltı ve 88. dakikada Mario Götze ile geldi.

Grubun 2. hafta maçında Bayern Münih evinde Dinamo Zagrep'i konuk edecekken, Olympiakos ise deplasmanda Arsenal'e konuk olacak.

Chelsea 4 - 0 Maccabi Tel Aviv

Chelsea 4 - 0 Maccabi Tel Aviv

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Chelsea, sahasında ağırladığı Maccabi Tel Aviv'i 4 golle mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada ilk gol 15. dakikada Willian'dan geldi. Maçın 45. dakikasında Oscar penaltıdan attığı golle Chelsea'nin soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitmesini sağladı. 58. dakikada Diego Costa skoru 3-0'a getirdi. 78'de Fabregas, maçın skorunu 4-0 tayin eden golü attı.

İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i sahasında 4-0 yenen Jose Mourinho'nun öğrencileri böylelikle kötü gidişe dur demiş oldular.

Valencia 2 - 3 Zenit

Valencia 2 - 3 Zenit

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda grubun favori iki takımı karşı karşıya geldi. Tam beş golün atıldığı maçta gülen taraf Zenit oldu.

Valencia deplasmanına konuk olan Zenit maça çok iyi bir başlangıç yaptı. 9. dakikada Danny'den pası alan Hulk, sert bir şutla takımını öne geçirdi: 0-1

Yüksek tempoda geçen ilk yarının skorunu ise 44. dakikada yine Hulk belirledi. Bu kez Dzyuba'dan pası alan Hulk, ceza sahası dışından harika vurdu ve farkı ikiye çıkardı: 0-2

Valencia ise ikinci yarıda toparlandı ve farkı bire indirdi. 54. dakikada Joao Cancelo topu kaleciden de kurtarıp dar açıdan golü attı: 1-2

Golün ardından daha da hırslanan Valencia, 73. dakikada skoru eşitledi. Gaya'dan pası alan Andre Gomes sol çaprazdan dar açıdan çok sert vurarak takımının ikinci golünü attı: 2-2

76. dakikada Zenit atağında hafif sağ çaprazdan kaleyi karşısına alan Witsel, yerden çok sert vurdu ve Rus ekibini tekrar öne geçirdi: 2-3

Kalan sürede başka gol olmadı ve deplasmanda 3-2 kazanan Zenit grupta liderliğe yükseldi. Valencia ise son sırada kaldı.

Roma 1 - 1 Barcelona

Roma 1 - 1 Barcelona

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Barcelona, Roma karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı.

Messi 100. maçına çıktığı Şampiyonlar Ligi'nde ayrıca bu unvana sahip en genç futbolcu olmanın da gururunu yaşadı. Lionel Messi bu unvana erişen 33. futbolcu oldu.

Barcelona, aradığı golü de sağ kanattan geliştirdiği atakta buldu. Sağ kanattan ceza alanına sarkan Rakitic'in ortasında Suarez, kafayla topu filelere gönderdi.

Golün ardından toparlanan Roma, Salah'ın bulunduğu sağ kanattan etkili pozisyonlar bulmaya başlarken gol, sağ bek Florenzi'den geldi.

31. dakikada orta sahanın sağ köşesinde topla buluşan Florenzi, Ter Stegen'in önde olduğunu gördü ve topu çok uzaklardan filelerle buluşturdu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Barcelona gol arayan taraf olmasına rağmen maç 1-1'lik skorla sona erdi.

Bayer Leverkusen 4 - 1 BATE

Bayer Leverkusen 4 - 1 BATE

Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesinde Bayer Leverkusen ile Bate Borislav karşılaştı.

Bay Arena'da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Leverkusen golle başladı. Karşılaşmanın 4. dakikasında Admir Mehmedi, Leverkusen'i 1-0 öne geçirdi. Bu gole Bate Borisov, 13. dakikada Nemanja Milunovic ile cevap verdi. (1-1) Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da golle başladı. Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, 47. dakikada Leverkusen'i 2-1 öne geçirdi. 58'de Chicharito skoru 3-1 yapan golü attı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Hakan Çalhanoğlu penaltıdan maçın skorunu tayin eden golü attı. (4-1)

Leverkusen bu skorla E Grubunun averajla lideri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gent 1 - 1 Lyon

Gent 1 - 1 Lyon

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Gent, evinde Lyon'u konuk etti. 1-1 biten maçı Gent 9 kişi tamamlarken Lyon bir de penaltı kaçırdı.

Lyon'un üstün oynadığı ilk yarı golsüz sona ererken ev sahibi Gent 10 kişi kaldı. 41. dakikada Belçika ekibinde Brecht Dejaegere doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Rakibin eksilmesini iyi kullanan Lyon baskıyı ikinci yarıda arttırdı ve golü de buldu. 58. dakikada Valbuena'nın soldan kullandığı kornerde ön direğe hareketlenen Jallet kafayı vurdu ve Lyon'u öne geçirdi: 0-1

Golü yemesinin ardından tüm riskleri alan Gent, 68. dakikada skoru eşitledi. Kums'tan pası alan Milicevic, sağ köşeye şutunu çekti ve skoru eşitledi: 1-1

Kalan sürede başka gol olmadı ve grubun ilk maçında puanlar paylaşıldı.

Dinamo Zagreb 2 - 1 Arsenal

Dinamo Zagreb 2 - 1 Arsenal

Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk hafta maçında Arsenal, deplasmanda Dinamo Zagrep ile karşı karşıya geldi. Maksimir Stadı'nda oynanan mücadeleyi İngiliz ekibi 2-1'lik skorla kaybetti ve gecenin en büyük sürprizini yaşadı.

Dinamo Zagrep'e galibiyeti getiren goller, 24. dakikada kendi kalesine Alex Chamberlain ve 58. dakikada Junior Fernandes'ten geldi. Arsenal'in tek sayısını ise, 65. dakikada oyuna dahil olan Theo Walcott kaydetti.

Öte yandan Arsenal'de Olivier Giroud, 23. ve 40. dakikalarda gördüğü kırmızı kartların ardından oyun dışında kaldı ve Arsenal 60 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Dinamo Zagrep grubun 2. maçında deplasmanda Bayern Münih'e konuk olacakken, Arsenal ise evinde Olympiakos'u konuk edecek.

Dinamo Kiev 2 - 2 Porto

Dinamo Kiev 2 - 2 Porto

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Dinamo Kiev ile Porto karşı karşıya geldi. NSK Olimpijskj Kiev'de oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Dinamo Kiev, 20. dakikada Oleg Gusev ile 1-0 öne geçti. Porto'nun cevabı 23'te Vincent Aboubakar ile geldi. İlk yarı bu gollerle 1-1 sona erdi. Vincent Aboubakar, 82. dakikada ikinci kez sahneye çıkarak Porto'yu bir kez daha öne geçirdi. Dinamo Kiev, 89. dakikada Vitaliy Buyalski'nin golüyle 1 puan kurtardı.

Dinamo Kiev ve Porto bu sonuçla 1'er puana yükseldi. Porto, bir sonraki maçta Chelsea'yi konuk edecek. Dinamo Kiev ise Maccabi Tel Aviv deplasmanına gidecek.

Lig Tv & Goal & Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0