Görüş Bildir
Haberler
Salgının Unutulduğu AKP Kongrelerinde Konuşan Erdoğan: 'Çarşamba Günü Beni Mutlaka İzleyin'

Salgının Unutulduğu AKP Kongrelerinde Konuşan Erdoğan: 'Çarşamba Günü Beni Mutlaka İzleyin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Pandemi kurallarına uyulmadığı için vatandaşların eleştirdiği kongrede konuşan Erdoğan, Çarşamba günü yapacağı konuşmanın mutlaka izlenmesini istedi ve 'Birçok güzellikleri orada takdim edeceğim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tıka basa dolu salonlarda birlerce kişinin yan yana oturduğu kongrelere katılanlara hitap eden Erdoğan, 'Temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat ederek kongrelerimizi gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz' dedi.

Konuşmasında Türkiye'nin kendileriyle birlikte 'belediyelerden devletin her kademesine kadar tüm platformlarda her meselesi ile ilgilenen gayretli bir kadro ile tanıştığını' söyleyen Erdoğan çarşamba günü yapacağı 'millete sesleniş' konuşmasında 'birçok güzellikler' açıklayacağını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Kimseyi ötekileştirmeden, insanlarımızı ayırmadan herkesi kucaklamaya çalıştık. Bölen değil birleştiren, kutuplaştıran değil kucaklaştıran, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlere inat vatandaşlarımızın tamamını Türkiye ortak paydasında buluşturan bir kadro olduk.

  • Çocuklarımıza 2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiye'yi miras bırakmak için daha çok çalışmamız, gayret göstermemiz gerekiyor. Bu süreçte Rabiamıza daha sıkı sahip çıkmak zorundayız.

  • Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. Parçalanmaya başladılar. CHP kendi hükmü şahsiyeti için ne yapıyor diye baktığımızda karşımıza boşluk çıkıyor. Hiçbir yol aşılamayacak kadar yüksekten geçmez.

  • CHP'nin başındaki zatın herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük, tek parti devriyle yarışır hale geldi. Tek başarı hikayesi partisinin başına kasetle gelmek olan kişinin, partisindeki taciz, tecavüzü kapatmasını da kendi karakterine veriyoruz.

  • En büyük üzüntümüz içlerindeki bu çürümeyi gençlerimizi kullanarak gözlerden saklamaya çalışmalarıdır. Artık siyasi tükenmişliklerini perdelemek için sokak siyasetine sarılmaktadır. Ha CHP ha HDP hiçbir farkları yok. Terör örgütlerinin beslemesi bunlar.

  • Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı mutlaka izleyin. Birçok güzellikleri orada takdim edeceğim.

Kongrelerdeki kalabalıkları eleştiren vatandaşlar ise sosyal medyada bu paylaşımları yaptı 👇

Kongrelerdeki kalabalıkları eleştiren vatandaşlar ise sosyal medyada bu paylaşımları yaptı 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Benzer görüntüler daha önce de ortaya çıkmıştı 👇

Erdoğan salonları tıklım tıklım dolduranlara böyle teşekkür etmişti 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
108
35
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
southredd

İyice "V FOR VENDATTA" olduk artık. Aynı senaryo neredeyse. Biri ekranlardan bağırıyor çağırıyor ve diğerleri ezikçe bir hayat sürüp, bu olanları uzaktan çar... Devamını Gör

hazal güçlü

Güzellikler: SiGaRA VErgİleRİni aRTırArAk KaNSeRe SaVAş AçTIk

SU

Şizofren!!!