Görüş Bildir
Haberler
Salak Milyoner Filmi Konusu Nedir? Salak Milyoner Filmi Oyuncuları Kimlerdir? Salak Milyoner Nerede Çekildi?

Salak Milyoner Filmi Konusu Nedir? Salak Milyoner Filmi Oyuncuları Kimlerdir? Salak Milyoner Nerede Çekildi?

GNS
06.02.2022 - 17:30

1975 yılında vizyona giren Salak Milyoner filminin yönetmenliğini usta isim Ertem Eğilmez yaparken senaryosunu Sadık Şendil kaleme almıştır. Başrollerinde Türk sinemasının efsaneleri Kemal Sunal, Meral Zeren, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi isimlerin yer aldığı yerli komedi filmi bu akşam Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Peki Salak Milyoner filmi konusu nedir? Salak Milyoner filmi oyuncuları kimlerdir? Salak Milyoner filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk filmi aşıklarının bayılarak izlediği yapımlardan Salak Milyoner bu akşam Show TV ekranlarında izleyicisi ile yeniden buluşuyor. Yeşilçam'ın pek çok usta ismini bir araya getiren Salak Milyoner, Köyden İndim Şehre devam filmi ile de seriyi sürdürüyor. Salak Milyoner filmi konusu nedir? İşte detaylar...

Salak Milyoner Filmi Konusu Nedir?

Salak Milyoner Filmi Konusu Nedir?

Kayserili Behçet, ölüm döşeğinde oğulları Saffet, Himmet Hayret ve Gayret'e İstanbul'a gidip Mehmet Çavuşu bulmalarını ve Mehmet Çavuş'ta onlara ait bir emanet olduğunu söyler. Dört kardeş arasında altınların nasıl pay edileceği krizi patlak verince, uyanık kardeşler, hanımlarını da ayarlayarak birbirlerinden habersiz İstanbul'a doğru yola çıkar. Ancak tren istasyonunda dört kardeş karşılaşırlar ve komedinin temelleri burada atılmaya başlanır.

Kardeşler İstanbul'u karış karış gezerler. Başlarından geçenlerden sonra hanımları da İstanbul'a gelerek Mehmet Çavuş'un evine yerleşir. Definenin üzerinde uyuduklarını bilmeden günlerce İstanbul'u delik deşik ederler. Bu nedenle pek çok defa karakolluk olan kahramanlarımız, sonunda hazinen Mehmet Çavuş'un evinde, uyudukları odanın altında olduğunu keşfederler. Bu seferde Mehmet Çavuş'a Belli Etmeden yeri nasıl kazacaklarını düşünen kardeşlere köyden kocalarını basmak için gelen Gülsüm, Emine, ve Himmet'in karısı yardım eder. Definecilerimiz evin temellerini ulaşırlar. Himmet'in define sandığı bakır kabı çekmesiyle evin temeli sarsılır ve ev başlarına yıkılır.

Salak Milyoner Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Salak Milyoner Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
  • Kemal Sunal -Saffet

  • Zeki Alasya -Himmet

  • Metin Akpınar -Hayret

  • Halit Akçatepe -Gayret

  • Meral Zeren -Emine

  • Münir Özkul -Mehmet Çavuş

  • Adile Naşit -Mesude

  • Hulusi Kentmen -Komiser

  • Ali Şen -Kayserili Behçet

  • Perran Kutman -Gülsüm

  • Rukiye Göreç -Alev

Salak Milyoner Filmi Nerede Çekildi?

Salak Milyoner Filmi Nerede Çekildi?

İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekilmiş olan filmin bazı sahneleri Beşiktaş Stadı, Fransız Konsolosluğu, Gezi Parkı, Beyazıt Sahaflar Çarşısı, Taksim Meydanı gibi alanlarda çekilmiştir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın