Görüş Bildir
Haberler
Sahte Afiş ve Videolardan Sonra Şimdi de Sahte Gazete

Sahte Afiş ve Videolardan Sonra Şimdi de Sahte Gazete

Manisa'da sahte Sözcü gazetesi bastırılıp vatandaşlara dağıtıldı. Sahte gazetede CHP ve İYİ Parti hedef alındı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Mayıs seçimlerine giderken muhalefeti hedef alan sahte afiş ve montaj videolardan sonra şimdi de sahte gazete bastırıldı. Manisa'da sahte Sözcü gazetesi bastırılıp vatandaşlara dağıtıldı. Sahte gazetede CHP ve İYİ Parti hedef alındı.

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz, sahte gazete bastırıp dağıtanlara tepki gösterdi. Eryılmaz, 'Maalesef dün bir siyasi partinin il ve ilçe başkanlıkları belediyelerimizin gariban personelini de zorla kullanarak Manisamızda Sözcü gazetesini taklip edip sahte gazete dağıtımına girmişlerdir. İYİ Partimize, Genel Başkanımız Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik iftiralarla dolu bu gazete, her dönem kendisinin arkasında bir kişiyi milletvekili adayı göstererek ama beş dönemdir Manisa'ya bir çivi dahil çakmayan kişinin bu dönemde barajın altındaki oyları barajın üstüne geçirmek için attığı iftiralarla dolu' dedi.

İYİ Partili Eryılmaz'ın açıklamsı 📹

CHP'li Bakırlıoğlu da tepki gösterdi

CHP'li Bakırlıoğlu da tepki gösterdi
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu da sahte gazeteye tepki gösterdi. Bakırlıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Ülkemizde günlerdir kara propaganda ile algı yönetimi yapılmakta. Montajlı, sahte videolar bizzat Cumhurbaşkanı tarafından mitinglerde, televizyon ekranlarında gösterilmekte. Milletimiz bu çirkin propagandaya müsade etmeyeceğine şüphem yok. İki gün önce İstanbul'da TÜGVA'lıların sahte CHP broşürü dağıttığını gördük. Bu gün de Manisa'nın pek çok ilçesinde içi iftira ve yalan ile dolu 'Sahte SÖZCÜ' gazetesinin evlerin, dükkanların önüne bırakıldığını gördük. Halkımız bu kara iğrenç propagandaya prim vermeyecek. Birkaç oy için bu kadar alçalan, yalana iftiraya sarılan zihniyet, 14 Mayıs günü gereken dersi sandıkta alacaktır'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
10
7
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Özdemir

bunların siyasetin lağımlar akıyor, midem bulandı artık.

hollynature

daha geçen yasa çıktı sahte haberlerle ilgili, hani bi tutuklama bari bi soruşturma açılsın diye düşünüyorsanız çok beklersiniz, it iti ısırmaz

pofudukpofyumak

Yarına dek sizce daha kaç kepazelik duyarız? 🤷🏼‍♀️