Görüş Bildir
Haberler
Her Sahilde Rastlanan 13 İkonik Tip

Her Sahilde Rastlanan 13 İkonik Tip

Mis Miss
25.05.2015 - 16:16 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 12:34

Fazla söze gerek var mı? Gelin birlikte hatırlayalım, hazırlanalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Suda ihtiyaç giderenler

1. Suda ihtiyaç giderenler

Havadan sudan bahseder gibi yapıp denize çişini yapan abiler, ablalar ve her yaş grubundan arkadaşlar. Yaz aylarında zaten sıcak olan deniz suyunu iyice ısıtmasanız da biz de içimiz rahat girebilsek şu denize! Yapmayın etmeyin!

2. Donsuz olmaz diyenler

2. Donsuz olmaz diyenler

Plaj modasının hiç eskimeyen değerlerindendir beyaz don. Rengi itibariyle güneş ışınlarını yansıtır ve serin tutar. Bazı abilerin özellikle tercih ettiği bu eşsiz parça olmadan deniz keyfi mümkün mü? Hazırlıklı olun.

3. Uzun eşek bağımlıları

3. Uzun eşek bağımlıları

Gençlerimizin karada olduğu kadar suda da özellikle tercih ettiği aktivitelerden biridir uzun eşek. Denizin içinde oynanan versiyonunda yastık olmak daha az acı verici sanki. Deneyin.

4. Keskin bakışlı abiler

4. Keskin bakışlı abiler
s175.photobucket.com

Bazı denizseverler gerçekten de bir tek denizi severler. Onlar denizin kumla buluştuğu bölgelerde saatlerce ayakta durabilirler. Gözler genellikle hafif kısık olur. Uzaklara dalıp uzun uzun sigara içmek adettendir onlar için. Rahatsız etmeyin.

5. Güneşte kavrulanlar

5. Güneşte kavrulanlar

Dondurmasız yaz mı olurmuş? Güneşlenirken dondurma kasesini nereye koyduğunuza dikkat etmeniz önemle rica olunur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kumun fatihleri

6. Kumun fatihleri

Kumu dumana katan arkadaşlar olmadan nasıl rahat rahat güneşlenebilirsiniz ki? Top kafanızı kırarken etrafa saçılan kumlar da vücudunuza yapışarak yeni sürmüş olduğunuz güneş kreminin emilimini artırır. Mutlaka teşekkür edin.

7. Uykucular

7. Uykucular

Bazen kendimizi tutamayıp topçu arkadaşlara katıldığımız olur. Maçtan sonra kum ve terden arınmak için biraz suya gireriz. Baktık su çok güzel, verirler bir sandalye. Çöker kalırız oraya. Uyuduğumuz bile olur öyle. Sandalyenin sağlam olmasına dikkat edin.

8. Deve güreşçileri

8. Deve güreşçileri

Ata sporumuz güreşi omuzlardan indirmeyenler var bir de. Her yeri kızarmak ve sonunda suyu boylamak pahasına göze alanlar mutlaka denesin.

9. Kumdan medet umanlar

9. Kumdan medet umanlar

Romatizma şikayetiyle sahillerimize başvuran hastalarımıza yıllardır aynı tedaviyi tavsiye ederiz biz. Kendinizi kuma gömün.

10. Dalgıçlar

10. Dalgıçlar

Farklı ekipman anlayışıyla her şekilde her koşulda dalmayı kendine görev edinmiş abileri unutmayın. Karşılaştığınızda dikkatlice izleyin. Kendine has teknikleri vardır. Ne kapsanız kar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Simitsiz yüzemeyenler

11. Simitsiz yüzemeyenler

Plajlarımızın görmezsek huzursuzlandığımız bir diğer önemli parçasıdır da bu dev simit. İster yüzerken kullanın, ister içine kurulun ve denizin içinde şekerleme yapın. O her zaman her koşulda yanımızda. Hakkını yemeyin.

12. Sahil piknikçileri

12. Sahil piknikçileri

Piknik kültürünü yaşam tarzı olarak benimsemiş dostlarımızın örtüyü serip soğanı kırmayla başlayan ve her türlü gıdaya yer verilen ziyafetlerden gözlerinizi kaçırın. Candır, çeker. Kendinize hakim olun.

13. Suda yüzen karpuzlar

13. Suda yüzen karpuzlar

Yıllardır kesileceği söylenen karpuzu bulduk. Meğer soğuması için denize bırakılmış ve orada unutulmuş. Aaaa galeri bitti ama kesinlikle bırakmayız. Daha bu karpuzu kesicez :) Oturun, gitmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
16
10
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Can

4 deki abiler denizi seyretmiyor yanlız, karı kız kesiyorlar :D

Erkan Aslan

ey o o da güzel manzaranın bir parçası tabi...

Pasif Kullanıcı

eee hadi ama karpuzu yemeyecek miyiz :DD