Görüş Bildir
Haberler
Sahada Ağlayan Takım Arkadaşına Yaptığı Moral Konuşması Viral Oldu 😍

Sahada Ağlayan Takım Arkadaşına Yaptığı Moral Konuşması Viral Oldu 😍

Deniz Gök
03.05.2022 - 11:55 Son Güncelleme: 03.05.2022 - 13:28

İngiltere’de küçük bir çocuğun, Rugby sporunda iyi olmadığı için sahada ağlayan takım arkadaşına verdiği moral konuşması İngiltere Rugby Federasyonu tarafından “Gelmiş geçmiş en iyi takım arkadaşı” mesajıyla paylaşıldı. Küçük çocuğun takım arkadaşına yaptığı konuşmanın görüntüsü binlerce kez izlendi.    

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İngiltere’nin Cumbria bölgesinde Nisan ayındaki Paskalya Tatili sebebiyle rugby kampına giden küçük okul çocuğu, antrenman esnasında başarılı olmayınca “Herkes benden yaşça büyük, herkes benden büyük” diyerek takım koçuna ağlamaya başladı. 

Arkadaşının ağladığını gören takım arkadaşı hemen yanına giderek “Beni dinle. Güven bana. Bana bak, Bob. Buradaki en kısa çocuk benim, kısa olman, genç olman önemli değil. Burada uzun boylu olman veya şişman olman önemli değil. Sen harika bir rugby oyuncusun. Anlıyor musun? Müthişsin! Yaşına göre gerçekten müthişsin. Tamam mı, sarıl bana” diyerek teselli etti.

O anlar 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
45
9
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
benv

Önce Ahlak.

Orhan Kolcu

Böyle çocuklar yetiştiriyorlar ve ben ağzım açık seyrediyorum hep.Bizde de "anneeaa ögeday resul can bana 3 gol attı yoooaaaa" deyip anasını okula çemkirsin ... Devamını Gör

Alfakindersutdilimi

Bizde de iyi oynamiyor diye oynatmayan veya hakeret edip kavga cikaran tipler vardi. Sanki hepsi ronaldo messi. Amaç en basta eglenmek iken bizimkiler malese... Devamını Gör