Görüş Bildir
Haberler
Sadece İşine Servisle Gidenlerin Anlayabileceği 10 Şey

Sadece İşine Servisle Gidenlerin Anlayabileceği 10 Şey

Zeynep Tanır
19.02.2016 - 15:49

1. Servis Bekletilmez Beklenir

1. Servis Bekletilmez Beklenir

Servislerde böyle bir uyarı yazısı vardır. Hangi çılgın servisi bekletecekmiş şaşarım. Servisçi abilerimizin şakası yoktur sizi durağınızda görmezse basar gider ardına bakmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Okul Taşıtı

2. Okul Taşıtı

Mesainiz sabah sekizde başlar ama siz yedi buçukta iştesinizdir çünkü sizden sonra muhakkak okula öğrenci taşıdığı için arabayı fişek gibi kullanmıştır.

3. Orası Benim Yerim

3. Orası Benim Yerim

Yazılı olmayan kuralları vardır servislerin. Herkesin yıllardır oturduğu bir koltuk vardır mesela. İşe yeni başlarken hangi koltuk kimin diye bilmeden rastgele bir yere oturur, belki on yıllık adamı yerinden edersin.

4. Güzergah Kavgası

4. Güzergah Kavgası

En az yılda iki kere güzergah kavgası çıkar. Şoför kendi evine en yakın yerde oturanı en son indirmek ister, yol üstünde oturanlar ara yollara girmek istemez, son durakta oturanlar neden otobandan gitmiyoruz der. En sonunda hiçbirşey değişmeden aynı güzergahta gitmeye devam edilir.

5. Omuzumda Başın Eksik

5. Omuzumda Başın Eksik

Tamam tamam şarkıdaki kadar romantik olmayabilir. Özellikle sabahları ayılmadan binilen serviste başınıza hakim olmak konusunda büyük sıkıntı yaşıyabilirsiniz.

6. Ben Horlamam Ki !

6. Ben Horlamam Ki !

Özellikle haftanın yorgunluğunun doruğa ulaştığı bir Cuma sabahında kendi horlamanıza uyanır ilk iş birisi duydu mu diye etrafa bakarsınız. Kimse çaktırmaz ama herkes duymuştur, muhtemelen arka koltuktakiler kıs kıs gülmektedirler :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Uykuda Öğrenme

7. Uykuda Öğrenme

Alakasız bir zamanda alakasız ötesi bir şarkıya eşlik eder sonra birden 'ben bu şarkıyı nereden biliyorum yahu' diye şaşırırsın ya ! Bir sabah uykunda arkadan usul usul ama kendinden emin bir şekilde çalan radyo kanalını farkeder bu şarkıların bilinç altına nasıl kazındığını çözersin.

8. Telefonla Mücadele

8. Telefonla Mücadele

Her serviste evine kadar telefonla konuşan bir abla vardır illaki. Sabah gelen mailden, gıcık olduğu müşteriden, akşam evdeki yemek menüsüne kadar herşeyden konuşur. Etraftan gelen 'cık cık cık' tarzında yermeleri de ya duymaz yada duymamazlıktan gelir.

9. Şoför Yanı

9. Şoför Yanı

Her servis şoförünün bir co-pilotu vardır. Kaptanın hemen yanında ön koltukta oturur tüm servisin seceresini ezbere bilir. Kim hangi duraktan iniyor kim hangi duraktan biniyor ona sorulur.

10. Haber Kaynağı

10. Haber Kaynağı

Mükemmel bir karmadır,  Muhasebeden İnsan Kaynaklarına kadar neredeyse her birimden bir çalışan vardır. Şirkette olan biteni ve diğer birimlerdeki dedikoduları alabileceğiniz yegane yerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
9
8
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın