Görüş Bildir
Haberler
Sadece Güzellik Değil Yakışıklılık Konusunda da İzmir’in Çıtasını Son Seviyeye Çıkaran 13 Ünlü

Sadece Güzellik Değil Yakışıklılık Konusunda da İzmir’in Çıtasını Son Seviyeye Çıkaran 13 Ünlü

Birçok kişi kabul etmek istemese de İzmir’in kızlarının güzel olduğunu bilmeyen yok. Peki ya erkekleri? İzmir’in en az kızları kadar yakışıklı ünlü erkekleri de var. İşte size İzmirli ünlü erkekler...

Öncelikle İzmirli güzellere değindiğimiz içeriğimize alalım sizi

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Engin Altan Düzyatan

1. Engin Altan Düzyatan

26 Temmuz 1979 İzmir doğumlu, 'Yeditepe İstanbul' dizisi ile başladığı kariyerine birçok dizi ve filmde başrol oynarak devam ediyor. Şu sıralar ‘’Diriliş Ertuğrul’’ dizisindeki performansı ile adından söz ettiriyor.

2. Gökhan Keser

2. Gökhan Keser

9 Eylül 1987 İzmir doğumlu olan Gökhan Keser ise 2005 yılında Best Model Of Turkey’de 2. seçildi. ‘’Selena’’ dizisi ile oyunculuğa başladı. Ardından şarkıcılık ile kariyerine devam ediyor.

3. Kaan Urgancıoğlu

3. Kaan Urgancıoğlu

8 Mayıs 1981'de İzmirde doğan Kaan Urgancioğlu'nun, okul için İstanbul’a yerleşmesi ile oyunculuk macerası başladı. 'Karaoğlan' dizisi ile başladığı kariyerine 'Kara Sevda’’ dizisindeki 'Emir' karakteri ile devam ettiriyor.

4. Cansel Elçin

4. Cansel Elçin

20 Eylül 1973 İzmir - Tire doğumlu olan oyuncu Cansel Elçin kısa sürede yakışıklılığı ve oyunculuğu ile herkesin dikkatini çekti. Rol aldığı dizilerle  birçok hayranı olan oyuncu, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

5. Tolga Mendi

5. Tolga Mendi

23 Mart 1993 İzmir doğumlu olan ve yakışıklılığı ve oyunculuğu ile son dönemin en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. ‘’Acı Aşk’’ ve ‘’Rüzgarın Kalbi’’ dizilerinde başladığı oyunculuk kariyerine ‘’Yeni Gelin’’ isimli dizideki başrol ile devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cem Belevi

6. Cem Belevi

4 Haziran 1987 İzmir doğumlu olan Cem Belevi’de son dönemin en iyi çıkış yapan yıldızları arasında yer alıyor.

7. Berk Atan

7. Berk Atan

26 Eylül 1991 İzmir doğumlu olan Berk Atan da yakışıklığını tescil ettiren İzmirlilerden biri. 2012 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçildi. Yarışma sonrası onun içinde açılmadık kapı kalmadı. ‘’Güneşin Kızları' isimli dizideki 'Savaş' karakteri ile oyunculukta büyük adımlar attı.

8. Şükrü Özyıldız

8. Şükrü Özyıldız

18 Şubat 1988 İzmir doğumlu olan Şükrü Özyıldız da yakışıklılığı ile sektöre hızlı giriş yapan isimlerden biri. İzmirde çekimleri yapılan ‘’Derin Sular’’ isimli dizideki 'Toprak' karakteri ile başlayan oyunculuk macerası ‘’Çoban Yıldızı’’ isimli dizideki başrol oyunculuğu ile devam ediyor

9. Tan Sağtürk

9. Tan Sağtürk

14 Temmuz 1969 İzmir doğumlu olan ve hayatımıza balet olarak giren Tan Sağtürk, yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekti. 'İkinci Bahar' isimli dizi ile oyunculuk macerasına başladı. Sonrasında ise çok sayıda dizide rol aldı.

10. İlker Kızmaz

10. İlker Kızmaz

8 Mayıs 1981 yılında İzmir’de doğan yakışıklı oyuncu 2002 yılında ‘’Aslı ile Kerem’’ ve ‘’Yeter Anne’’ isimli diziler ile adını duyurdu. Sonrasında çok sayıda dizi ve film projleri ile oyunculukta aranan isimler arasına girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alp Kırşan

11. Alp Kırşan

3 Kasım 1979 İzmir doğumlu olan Alp Kırşan, yakışıklılığını Best Model Of Turkey’de birinci olarak tescil ettirdi. Birçok dizi, film ve programda sunuculuk yaptı.

12. Burak Gacemer

12. Burak Gacemer

Basketbolcu kimliğinin yanı sıra model kimliğiyle de bilinen Burak Gacemer, yakışıklılığı ve karizmasıyla dikkatleri çekiyor. Şahane bir uyum yakaladığı eşi Larissa Gacemer ile İzmir'de yaşıyorlar.

13. Çağlar Ertuğrul

13. Çağlar Ertuğrul

5 Kasım 1987 yılında İzmirde doğan oyuncu, 2012 yılında ‘’Dağ’’ filmi ile oyunculuğa başladı. Yakışıklı oyuncu aynı yıl ''Benim İçin Üzülme'' dizisindeki rolü ile adından söz ettirdi.

Bonus : Ayhan Işık

Bonus : Ayhan Işık

16 Haziran 1979'da hayatını kaybeden yakışıklı aktör Ayhan Işık da İzmirliydi. Rol aldığı filmler ile hala birçok kişinin en beğendiği yakışıklı unutulmaz aktörler arasında yer almaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
113
23
14
8
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portlekgoz

İzmirli Bursalı ve Dersimli egosunu sikiym yettirdiniz amk bu ne sürekli her bok sizdenmiş modları

portlekgoz

tunceli demememin bir sebebi var dersim denilen yerle tunceli ilimizin coğrafi sınırları aynı değil

Alp Eren A.kaya

Arkadaş bilseydim valla izmirde doğardım baksana alp kırşana bile yakışıklı dedi.

Murat Buyuklu

Alp Kırşan, 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında Birinci oldu ve Best Model of World yarışmasında 3. oldu.

theravenwoman

Kıvanç tatlıtuğ da adanalı bikere.s

theravenwoman

Adanalı diye biliyorum