Görüş Bildir
Haberler
Sadece 60 Yaş Üstündekilerin Kaydolabildiği Üniversitede Eğitim Başladı

etiket Sadece 60 Yaş Üstündekilerin Kaydolabildiği Üniversitede Eğitim Başladı

Batuhan
04.12.2016 - 13:56

Sadece 60 yaş üzerindeki kişilerin kayıt yaptırabildiği Antalya’daki ‘GeroAtlas60+ Tazelenme Üniversitesi’nde ‘birinci sınıf’ öğrencileri eğitime başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversite Türkiye Gerontoloji Atlası (GeroAtlas) araştırmasının sahibi Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Tufan tarafından kuruldu. Geçen yıl hazırlık okunan üniversitede birinci sınıftaki erkek öğrenciler kendi kazaklarını örecek, kadınlar tamir dersleri alacak.

“Proje beden, ruh, zihin sağlığının korunmasında destek olacak"

“Proje beden, ruh, zihin sağlığının korunmasında destek olacak"

DHA’ya konuşan Tufan, projenin sağlık giderlerini azaltmada önemli bir katkı sağlayacağını belirtirken “Proje beden, ruh, zihin sağlığının korunmasında destek olacak. Yeterliliklerin geliştirilmesi ve uyum sağlama açısından yarar getirecek. Dönüşleri topluma, ülkeye olumlu etkiler yaratacak özgün ve özel bir çalışma” dedi.

‘Program dört yıl sürecek’

‘Program dört yıl sürecek’
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu eğitim programının dört yıl süreceğini kaydeden Tufan, yaşlıların anatomi, psikoloji, nöroloji, tarih, güzel sanatlar, ekonomi, işletme, hukuk, maliye, sosyoloji gibi farklı disiplinlerde dersler aldığını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
120
19
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi Akturk

Sayın İsmail hocamızın kurduğu Gerontoloji bölümünden mezunum ve bu çalışmasıyla bütün meslektaşlarım ve Türk yaşlıları adına gurur duyuyorum :) Kendim de bi... Devamını Gör

Ben genelde bu tarz şeylerde takdir ederim ama çok çektiğim için herhalde olumlu bakamıyorum.Gençleri bitirdik yaşlılar kaldı.ben herkes gibi popülist bakamı... Devamını Gör

Türker Göktaş

Arkadaşlar bakıyorum sınıf yarı yarıya azalmış?Öldüler hocam :(:(